Şimdi Ara

TV Dizileri Dünyasının En Çok Kazananı Kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Genel olarak en çok kazanan TV oyuncusu ise Charlie Sheen. “Two and a Half Men” dizisinde hem ortak yapımcı hem de başrol görevi üstlenen oyuncunun bölüm başına kazandığı ücret 860.000 dolar.

Yuha.

adam dizide bi o kadar da kız götürüyor.

O da var.

Burada önemli olan başka bir soru var.O kıyafetlerle o kızları nasıl götürüyor ?

Ama yattığı tüm kadınlar saf

• Yakışır ''Jack'' abime, adam o kadar dünya'yı kurtarıyor bedavamı yapacaktı o işi:-)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

bizde gürse birsel.. bölüm basına 100 bin tl kazanıyor.. sonra nejati şaşmaz geliyor.

Benim kafamı karıştıran Yaprak Dökümünün Ferhundesi neden 1. değil ? O kadar adamın altına yattı , duş sahneleri falan
  •  TV Dizileri Dünyasının En Çok Kazananı Kim?

böyle bir gömleğin altına krem rengi şort krem rengi klasik ayakkabı krem rengi uzun iyice çekilmiş bir çorap.Hadi bakalım hangi kız birlikte olur böyle bir adamla
  • hastası olduğum 3 karakter (bauer,house,charlie) ne de olsa..daha fazlasını da hakkediyorlar helal hoş olsun ..bu arada charlie eskisi gibi götüremiyor malum nişanlı artık her an denetimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

TV Dizileri Dünyasının En Çok Kazananı Kim?

böyle bir gömleğin altına krem rengi şort krem rengi klasik ayakkabı krem rengi uzun iyice çekilmiş bir çorap.Hadi bakalım hangi kız birlikte olur böyle bir adamla

Paraya bakar.

Dünyayı kurtarmak beleş değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Lost dizisindeki o sarışın uzun saçlı eleman kazanıyormuş öyle duydum bi yerlerden doğrumu bilemem ama

yok be losttakiler bu kadar kazanamıyor. sen josh holloway'dan bahsediyorsun onun rakamını tam bilmiyorum ama geçen sene diğer jack karakteri için bölüm başına 225 bin dolar evangeline lilly için ise 150 bin dolarda anlaştıkları yazılıyordu. pek yaklaşamazlar bu rakamlara.
  • Geçenlerde Conan O'Brien yada Jimmy Fallonda söylemişlerdi en çok Two and a half Man deki gariban kazanıyor sonrada Sutherland geliyor.Ama Jack abimiz hakediyor 1.liği adamın sesi mimikleri herşeyi mükemmel oturuyor ya rollere.Bu arada SuperNatural'dan Jensen'ın da ilk 10 a girmesi lazım Jensen da çok yetenekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Allah Allah Polat Alemdar'ı bekliyordum listede

• bir dizide çok önpalana çıkan karakter varsa hepsinden açık ara çok kazanabiliyor. daha önce de yazmıştım mesela everybody lloves raymond dizisinde iyi bir kadro olsa da her şey ray romano'nun üstündeydi nerdeyse o yüzden diğer oyunculardan açık ara daha yüksek ücret alıyordu. jack bauer olayı da aynı. bu abi olmasa dizi de olmaz işte her şey bunun üstünde o yüzden de en çok o alıyor. dizi de popüler. desperate housewifesda ise 4 ana karakter var ve hepsi aynı ücreti alıyormuş mesela. eskiden de friends ekibi öyleydi. jennfier aniston diğerlerinden daha popüler olmasına rağmen takım olayını bozmamak için diğer 5 başrol oyuncusuyla aynı ücrette çalışmıştır. her bölüm başı 6 oyuncu da 1 milyon dolar almıştır. lost2un ise çekim maliyetleri bayağı fazla olduğundan oyunculara çok para kalmıyor anlaşılan.
  • Yuh be çok pis kazanıyolar
  • Polat Alemdar bölüm başı 50 milyar diye biliyorum

Azmış
  • Friend's dizisinin 10.sezonunda her oyunca bölüm başına 1 milyon dolar alıyordu. 6 oyuncu 6 milyon dolar..Sanırım rekor bu dizide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Friend's dizisinin 10.sezonunda her oyunca bölüm başına 1 milyon dolar alıyordu. 6 oyuncu 6 milyon dolar..Sanırım rekor bu dizide..

evet oyuncu kadrosu olarak rekor friends'te büyük ihtimalle reklam gelirlerinde hep en üstte olduğundan bu rakamları oyunculara verebilmiştir. öyle kadronun tamamı yüksek ücret alan başka dizi yok.

ray romano, kelsey gramer falan vardı yüksek ücret alan ama dizideki diğer oyuncularla dağlar kadar fark vardı bu yüzden dizinin pahalılığı friends'e yaklaşamıyordu.

Bu adama az bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.