Şimdi Ara

TV box mı almalıyım tv yi mi değiştirmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2015 yılında Vestel marka tv aldım. Çevremde arkadaşlar Netflix kullanıyor. Benim Tv izleme alışkanlığım olmadığından hiç araştırmadım. Taki geçen hafta arkadaşın üyeliği ile giriş yaptım. İçerikler ve görüntü kalitesi çok hoşuma gitti. Ancak benim tv de netflix uygulaması bulunmuyor ve uygulama yükleme yok sanırım araştırdım bulamadım. Tv box işimi görür mü sizce ? Yoksa 4K tv mi almalıyım? Anladığım kadarı ile şuan tv box alsam dahi tv 1920*1080 olduğu için görüntü kalitesi çok da iyi olmayacak ? Bu yüzden 4K uygulama yüklenebilen tv mi almam gerekiyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sadece 4k netflix izlemek için tv değiştirme.4k destekleyen bir kutu al.1-2 sene kullan.baktın hoşuna gidiyor sonra 4k destekleyen tv alırsın.zaten 4k destekleyen yayın yok şu anda.sadece netflixi 4k izleyecem diye masraf yapmaya değmez.zaten 4k ve 1080 farkını netflixte çokta aman aman fark olmaz.sonuçta streamıng
  • quote:

Orijinalden alıntı: molecula

sadece 4k netflix izlemek için tv değiştirme.4k destekleyen bir kutu al.1-2 sene kullan.baktın hoşuna gidiyor sonra 4k destekleyen tv alırsın.zaten 4k destekleyen yayın yok şu anda.sadece netflixi 4k izleyecem diye masraf yapmaya değmez.zaten 4k ve 1080 farkını netflixte çokta aman aman fark olmaz.sonuçta streamıng
    Tavsiye edebileceğiniz kutu var mı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam kutu alırken widevine sertifikası var mı dikkat edin değilse netflix görüntü kalitesi düşük olabiliyor. bence televizyondan memnunsanız kutu almanız yeterli, ha yeni televizyon almak isterseniz de smart tv özelliği olmayan bir şey alıp kutu almak yine en mantıklısı. mi box kullanıyorum ben, memnunum.

• Televizyonunuz 4K olmadığı için, ben box değil de Mi TV Stick almanızı öneririm.

Böylece hem fazla masraf yapmamış olursunuz, hem de Netflix'in keyfini çıkarırsınız.

Ürünün linki:

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000VGTNC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.