< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TV box mı almalıyım tv yi mi değiştirmeliyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sadece 4k netflix izlemek için tv değiştirme.4k destekleyen bir kutu al.1-2 sene kullan.baktın hoşuna gidiyor sonra 4k destekleyen tv alırsın.zaten 4k destekleyen yayın yok şu anda.sadece netflixi 4k izleyecem diye masraf yapmaya değmez.zaten 4k ve 1080 farkını netflixte çokta aman aman fark olmaz.sonuçta streamıng -
Tavsiye edebileceğiniz kutu var mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: molecula
sadece 4k netflix izlemek için tv değiştirme.4k destekleyen bir kutu al.1-2 sene kullan.baktın hoşuna gidiyor sonra 4k destekleyen tv alırsın.zaten 4k destekleyen yayın yok şu anda.sadece netflixi 4k izleyecem diye masraf yapmaya değmez.zaten 4k ve 1080 farkını netflixte çokta aman aman fark olmaz.sonuçta streamıng
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920
şu linkte çok güzel bilgi paylaşımları var.ben mecool km1 2020 modelini aldım.kullanıyorum.çok memnunum.
burdan aldım
-
hocam kutu alırken widevine sertifikası var mı dikkat edin değilse netflix görüntü kalitesi düşük olabiliyor. bence televizyondan memnunsanız kutu almanız yeterli, ha yeni televizyon almak isterseniz de smart tv özelliği olmayan bir şey alıp kutu almak yine en mantıklısı. mi box kullanıyorum ben, memnunum.
-
Televizyonunuz 4K olmadığı için, ben box değil de Mi TV Stick almanızı öneririm.
Böylece hem fazla masraf yapmamış olursunuz, hem de Netflix'in keyfini çıkarırsınız.
Ürünün linki:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X