Şimdi Ara

Tüvtürk muaeyene km öğrenmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir araç almış bulunmaktayım. 5664'e şase nosu ile mesaj atınca aracın muaeyene km bilgisi bulunamadı diye mesaj geliyor. Önceki muayenesi 90 binde yapılmış, muayene kağıdına baktıgım zaman. fakat eski muayene km ve tarih bilgilerine nasıl ulaşabilirim ben ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vendetta- -- 29 Aralık 2014; 10:47:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir araç almış bulunmaktayım. 5664'e şase nosu ile mesaj atınca aracın muaeyene km bilgisi bulunamadı diye mesaj geliyor. Önceki muayenesi 90 binde yapılmış, muayene kağıdına baktıgım zaman. fakat eski muayene km ve tarih bilgilerine nasıl ulaşabilirim ben ?

Tüvtürkün web sitesinden öğrenebilirsiniz muaeyene seri nosu ile
  • Eski aracımı 3 kez muayeneye soktum. Satarken 5664e mesaj attım arabanın durumu ne çıkacak diye.
    Bana da muayene bilgisi bulunamamıştır demişti. Sanrım sistemsel hatalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liverpol

quote:

Orijinalden alıntı: -Vendetta-

Merhaba arkadaşlar,

Tüvtürkün web sitesinden öğrenebilirsiniz muaeyene seri nosu ile

http://www.tuvturk.com.tr/plaka-sorgulama.aspx

bunu bulabildim sadece. en son girdiği muayene yerini ve geçip geçmediği bilgisini veriyor sadece.

• Sistemle ilgili bir hata sanırım. Kendi aracımın son 3 muayenesi çıkıyor mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüvtürkü aradım bana illa ki istasyona gitmemi söylediler. başka türlü öğrenilmiyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.