Şimdi Ara

-----TUTTUR EN İYİLERİN KUPONLARI SUREKLI GUNCEL---- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
17.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sabah bılgılendırme yaparım bu konuda ustadın kuponları bu tutarda tuttmaz da yarın bunun hakkında cok detaylı bılgılerde bulunacam ılk 5 kısı hakkında
  • hocam yanlıs bakmadıysam rındane dun de hıc kazanmadı athix az bı para almıs stopper de az bı para almıs saha 10 dk ınceledım hepsınıde stopper38 sadece sistem kuponu vardı bı 4 5 6 ondan 100 tl almıs gerısını herkez kombınelerden almıslar
    bende oynamıstım bende aldım ama ben 5 tl 5 tl attım arkadaslar istersenız kombınelerın hepsını paylasıyım ayrıyeten saglam da sistemlerı paylasıyım bence en mantikenı bu
  • rindane1982;

-----TUTTUR EN İYİLERİN KUPONLARI SUREKLI GUNCEL----

athix06;

Bence bu 2 kuponada oynayın athix06'dan salzburg maçını çıkarın başka bir maç ekleyin şahsen öyle yapıcam hayırlısı bakalım

edit : yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnyglle -- 17 Mayıs 2012; 15:31:11 >

• takip
  • 3 gundur ızlıyorum elemanı cok sallama kupon yapıyo yazık valla bunun aklına uyup kupon yapanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

3 gundur ızlıyorum elemanı cok sallama kupon yapıyo yazık valla bunun aklına uyup kupon yapanlara

3 gündür tutturamıyor hergün tutturacak diye zorunluluğu da yok isteyen oynar ama tutturduğu zaman parayı katı katına alıyor emin olabilirsin
  • rindane1982;

• bugunde tutturamamıs emın olabılırım artık sundwall tamda oynadıgım gıbı ılk yarı golu attı artık ordan mac handıkapa donmez hayatta gıtsın sımıt satsın rıdane artık ,ıyı olan bırı zaten 3 gun ust uste sıfır cekmez fantezı bunlarınkı neyse canı ısteyen takıp etsın bakalım ne zaman tutucak
  • sıtenın en ıyılerı 3 gundur 0 cekıyolar gunluk en az adam bası 300 400 tl lık kupon yapıyolar hep sıfır cekıyolar bugun kı kuponları bakıp soyluyecem
  • büyük oynayan büyük kazanır bunu bilir bunu söylerim

• çok tavsiyede bulunurdum ama kimsenin sallamıcanı biliyorum bazen ben bile kendimi dinlemiyorum aç gözlülük yapıyorum bugün için oynancak maç arıyorum herkese bol şans
  • valla ıbneler benı 2 gunde 400 tl zarar soktular benm en acılınden o parayı da cıkarmam gerek pazartesi odemem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

büyük oynayan büyük kazanır bunu bilir bunu söylerim

tebrikler

• rindaneden aciklama yorumlarınızı beklıyorum kı bende ona gore hareket edıyım:
    Bu Gün Kasamı 5 e Bölüp; Birbirinden farklı Ortalama 5 orana tekabül eden; 5 farklı kombine Yapacağım; Ve 5 e Böldüğüm Kasamı Her Kombineme Eşit Şekilde Dağıtacağım.. Eğerki 5 Kombineden Sadece 1 Tanesi Tutarsa Yatırdığım Tüm Parayı Kurtarırım; 2 Tanesi Tutarsa Güne Başladığım Anki Kasam 2 Katına Çıkar, 3 ü 4 ü de Siz Düşünün... Ben Bu Yöntemi Genelde Sisteme Havadan Kasa Oluşturmak İçin Her Hafta Düzenli Yapıyorum ki; Sistemden Kaybetsem Dahi Üzülmemem... Bunun Yanında Sistem Kuponluk Düşüncelerimide Paylaşacağım Ama Kupon Olarak Algılamayın Lütfen... Sadece Aradan Seçip Maliyeti Düşük Kuponlar Oluşturun... Paylaşımlar Akşama Doğru... Bol Şanslar
  • 100 liralık kuon yapacağım desteklerinizi ve bankolarınız beklerim saygılar
  • arkadaslar bu paylasımların rındanenın talımatı ıstegı uzerıne degıl bı kac konuda gormustum ısteyen oldugunu ben de paylasıyorum rındane ıle alakası yoktur paylasımların sadece onun ve bır kaç kısının kuponlarını paylaşacam ınş bugun hepimiz kazanırız ben de acık larımı kapatırım herekeze bol şanşlar kuponlar aksama dogrudur...
  • ve rindaneden ılk kupon ılk yarı mac sonucu kuponu

• sedat güngördü nun kuponu

• alwasyben kuponu

• rindane 2

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.