Şimdi Ara

Tuttur.com da oynayanlar varsa bakabilirlermi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk defa sanaldan iddaa oynamayi dusunuyorum , mobilden para yatirma olayi oldugu icin tercih ettim birazda simdi tek sorunum banka hesapim yok oynayip kazansam para orda birikir degilmi ? cekmek istedigim zaman belirtigim hesap numarasina yatiyor yanilmiyorsam ? , birde boyle daha cok mobille para yatirma olayinda sorun felan teskil etmez degilmi tuttur.com ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun olmaz ,mobılden odeme nesıne de oley de tutturda hepsınde var onemlı olan hangı sıstemle oynamak ıstedıgın,mobılden odeme ıle attıgın para puan olarak hesabına gecer onun karsılıgı para ıle kupon yapabılırsın banka hesabın senın adına olması sart,mobıl odeme anında hesabına gecer ama kazandıgın kupon sonucu yaklasık yarım saat sonra bellı olunca bankaya transfer edebılırsın bazısı anında bazısı bı sure sonra yapıyor onu ıyı arastır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

sorun olmaz ,mobılden odeme nesıne de oley de tutturda hepsınde var onemlı olan hangı sıstemle oynamak ıstedıgın,mobılden odeme ıle attıgın para puan olarak hesabına gecer onun karsılıgı para ıle kupon yapabılırsın banka hesabın senın adına olması sart,mobıl odeme anında hesabına gecer ama kazandıgın kupon sonucu yaklasık yarım saat sonra bellı olunca bankaya transfer edebılırsın bazısı anında bazısı bı sure sonra yapıyor onu ıyı arastır

Yazdigin bi kismini anlamadim simdi telefondan sikinti olmaz diyorsun para yatirmada , ayrica banka hesabini anladimda su an adima yok para tutturda birikir degilmi eger kupon yapip kazanip cekmessem sikinti olmaz yani?

• hesabında bırıkır zaten bellı bı sure oldugunu da sanmıyorum parayı cekmek ıcın ,ama sadece kendı hesabına banka hesabın olunca cekebılıyorsun onu bılıyorum,mobıl odeme ıle para yatırmayı koyuyorlarda neden para cekmeyı koymuyorlar anlamıs degılım zaten
  • quote:

hesabında bırıkır zaten bellı bı sure oldugunu da sanmıyorum parayı cekmek ıcın ,ama sadece kendı hesabına banka hesabın olunca cekebılıyorsun onu bılıyorum,mobıl odeme ıle para yatırmayı koyuyorlarda neden para cekmeyı koymuyorlar anlamıs degılım zaten

son bir sorum olacak banka hesapi illa benim adimami olmasi gerekiyor?? istedigim bir hesap numarasi veremezmiyim baskasina kayitli??

• quote:

Orijinalden alıntı: senselock99

quote:

hesabında bırıkır zaten bellı bı sure oldugunu da sanmıyorum parayı cekmek ıcın ,ama sadece kendı hesabına banka hesabın olunca cekebılıyorsun onu bılıyorum,mobıl odeme ıle para yatırmayı koyuyorlarda neden para cekmeyı koymuyorlar anlamıs degılım zaten

son bir sorum olacak banka hesapi illa benim adimami olmasi gerekiyor?? istedigim bir hesap numarasi veremezmiyim baskasina kayitli??

hayır veremezsınız hesap kımın adına ıse banka hesabı da o kısının adına olması sart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.