Şimdi Ara

Tuttur.com'a PTT'den Para Yatırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımın kuzeni ptt hesabı açacak 18 yaşından büyük ama ismi onun olacak benim olacak aslında.Tuttur.com'da PTT şubelerinden veya internetten tuttur üye no ile para yatırabiliyormuşuz.Ancak bu nasıl olacak ? Yazdıklarım hakkında yardım pls..

2.sorum da mobil ödeme yoluyla tuttur'a para yatırma varmış yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericcanozcil -- 7 Ekim 2013; 20:11:48 >

• ptt ile falan uğraşma , git atm'ye kartsız işlemlerden üye no girerek para yatır :D mobil ödemede çok fazla masraf oluyor
  • Hesap senin adına olması lazım yoksa yatırıp çekemezsin. Tuttur hesabında arkadaşının üzerine olması lazım.
    Siteye girip bakabilirsin ödeme yöntemlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

ptt ile falan uğraşma , git atm'ye kartsız işlemlerden üye no girerek para yatır :D mobil ödemede çok fazla masraf oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: yavute

Hesap senin adına olması lazım yoksa yatırıp çekemezsin. Tuttur hesabında arkadaşının üzerine olması lazım.
    Siteye girip bakabilirsin ödeme yöntemlerine

Kardeşim hesabın adı onun ismine olur tuttur da onun ismine orada sorun yok da elime para nasıl geçecek :D

PTT ile uğraşmayayım da atmden öyle yatırmasına yatırırım ama benim elime nasıl geçecek ? Banka hesabım falan yok ki :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.