Şimdi Ara

Tuttur.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar bu yaş sınırını atlatabilirmiyim tc no falan istiyor tuttur.com mobil ödeme yoluyla yapıcam ödememi tc noyu boş bıraksam olur mu?

ONE DAY YOU MAY.
  • Anneninkini yaz küçüksen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: afterlife97

Anneninkini yaz küçüksen.

bakalım belki arkadaşın kini yazarım öneri için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend066

Beyler hortlattım ama bir sorum olacak. Ben bu siteye sadece kuponlara bakmak için babamın TC Kimlik Numarasıyla üye olsam, herhangi bir problem çıkar mı ? Bu arada yaş 17.

üye olamazsın 18 yas altı oldugun için kabul etmez

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

Orijinalden alıntı: legend066

Beyler hortlattım ama bir sorum olacak. Ben bu siteye sadece kuponlara bakmak için babamın TC Kimlik Numarasıyla üye olsam, herhangi bir problem çıkar mı ? Bu arada yaş 17.

üye olamazsın 18 yas altı oldugun için kabul etmez

Arkadaşım kayıtta babamın Tc kimlik numarasını vereceğim ama sadece başkalarınının kuponlarına bakacağım. Bu konuda bir problem olur mu? Hesaba hiç para yüklemeyeceğim.

Daha Fazla Göster
  • Teşvik etmek gibi olmasın ama senin gibi yapan veya düşünen çok kişi vardır. Bence 18i bekle.

Orijinalden alıntı: endymion2

Teşvik etmek gibi olmasın ama senin gibi yapan veya düşünen çok kişi vardır. Bence 18i bekle.

Doğru diyorsun ama işte para olayları olmayacak. Sadece rindanenin ve birkaç kişinin daha kuponlarına bakmak için üye olacağım. Bu yüzden problem olmaz diye düşünüyorum. 18'e de daha 1 yıl var be !

Edit: Noktalama işareti yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend066 -- 8 Ağustos 2012; 12:43:40 >
  • rindanenin izinden gidersen bi haftada kepenkleri indirirsin onlar 100 kupon yapıyor 99 u yatıyor o kadar parayı hangi kuponlarda kazandılar gören duyan yok ben arada bakıyorum 3 aydır anca 2-3 kuponu tuttu 170 tl fılan verıyordu sıstem 4-5-6 da öyle cok kazandırmıyorlar en iyisi kendi bildiğin takıma oynayacaksın gerisi yalan
  • Ana konu bulamadım, kusura bakmayın. Arkadaşlar benim tuttur.com'dan alınmış 4 milli piyango biletim vardı. 3'üne amorti çıkmış. Ama sadece birinin parasını yüklemişler, diğerlerinin parası görünmüyor. Bir iletişim yada yardım hattı göremedim? Nasıl iletişim kurabilirim siteyle?

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Ana konu bulamadım, kusura bakmayın. Arkadaşlar benim tuttur.com'dan alınmış 4 milli piyango biletim vardı. 3'üne amorti çıkmış. Ama sadece birinin parasını yüklemişler, diğerlerinin parası görünmüyor. Bir iletişim yada yardım hattı göremedim? Nasıl iletişim kurabilirim siteyle?

https://www.tuttur.com/icerik/iletisim

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Ana konu bulamadım, kusura bakmayın. Arkadaşlar benim tuttur.com'dan alınmış 4 milli piyango biletim vardı. 3'üne amorti çıkmış. Ama sadece birinin parasını yüklemişler, diğerlerinin parası görünmüyor. Bir iletişim yada yardım hattı göremedim? Nasıl iletişim kurabilirim siteyle?

https://www.tuttur.com/icerik/iletisim

Çok teşekkürler hocam. Ghostery ve ad plock gibi eklentilerden dolayı görememişim. Başka bir tarayıcıdan girince canlı yardım varmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.