Şimdi Ara

tusubasa yı hatırlayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 metrelik futbol sahasını saatlerce koşarları saha bitmek bilmezdi..
    Harikaydı ama...
    Eskiden kalite vardı canım.
  • Shin Captain Tsubasa'yı hala izliyorum dvd'den en son Almanya maçında 1-0 öne geçmişlerdi Tsubasa'nın volesiyle
  • bu arada sürekli isimlerin sonuna ''kun'' ekliyorlar.Örneğin ; Tsubasa-kun ,hyuga-kun falan diyorlar anlamı ne bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

Shin Captain Tsubasa'yı hala izliyorum dvd'den en son Almanya maçında 1-0 öne geçmişlerdi Tsubasa'nın volesiyle

yanlışın var hocam o maçta schneider in golüyle 1-0 almanya öne geçiyo.bende izledim.
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_460/tt.htm Anime bölümüne de gelin orada da konuşalım
  • bizim arkadaşta tüm bölümleri mevcuttu.
    internetden de isteyenler tüm bölümleri türkçe dublaj olarak indirebilir.,
    kanal 7 de oynarken riplemişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

Shin Captain Tsubasa'yı hala izliyorum dvd'den en son Almanya maçında 1-0 öne geçmişlerdi Tsubasa'nın volesiyle

yanlışın var hocam o maçta schneider in golüyle 1-0 almanya öne geçiyo.bende izledim.

istersen iddaaya bile girebilirim hatta bi alman futbolcu sinirden elindeki topu patlatıyor ve teknik direktör adama dönüp ''merak etme Schneider şimdi durumu eşitler diyordu''

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

istersen iddaaya bile girebilirim hatta bi alman futbolcu sinirden elindeki topu patlatıyor ve teknik direktör adama dönüp ''merak etme Schneider şimdi durumu eşitler diyordu''

girelim çünkü odediğin top patlatma sahnesi uruguay-almanya yarı final maçında yaşanıyo.uruguayın golüde victorino atıyo.bak şu anda iddaya girebiliriz.

ayrıca o topu patlatan futbolcuda almayanın gizemli kalecisi 'alman duvarı' lakaplı dieter müller dir.fazla bilgi göz çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribas -- 22 Temmuz 2007; 0:15:40 >

• unutulurmu yafs..haftasonu sabahın korunde kalkılırdı onun için..bi bölümde sahayı bastan basa kosarlardı..top bunların ayagına gelirdi sanki bunlar topa gitmezdide :)) dişlek ikizler havalarda ucup sekiller yapardı..genzo desen artiz sapkasız cıkmas..misaka vardı bizimkinin kankisi..ah ülen ah
  • en sevdiğim çizgi filmdi halada bazen halı sahada mç yaparken tusubasa geliyor topa vuruyor geyiklerini yapıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Tsubasa.

Fizik kurallarına aykırı bir oyun içerisinde akıl sır ermeyen vuruş ve tekniklerle zenginleştirilmiş uzun bir macera.

Bu çok komik;

Süpermiş

• Hey gidi günler.Ztn bu çizgi filmde normal bi gol olmazdı yaw.Ya kaleci göğsüne gelen topla kaleye girerdi.Ya da ağlar fln delinirdi.Ama çok güzel di yaw.
  • [Deleted by Admins]
  • "Genzo Wakabayashi, Ken Wakashimazu, Kazuo Tachibana ve Masao Tachibana" benim kahramanlarımdı Tsubasa aramızda bi maşaydı sadece...

Hastası olsam da takıldığım bi kaç nokta vardı...
    1.Japonya bu kadar yıldız barındırıyo da niye hiç gerçekte başarılı olamıyo??
    Brazilyada olsa bu anime anlarım
    2.Bu sahalar niye yamuktur??
    Rakip kale gözükmek bilmez yavaş yavaş üst direk gözükür vb.
    3.Bu saha dedikleri şey kaç km böyle??
    Oyuncu koşmaya başlar...5dk geçmiştir hala koşmaktadır...Vee animenin sonları oyuncu nihayet kaleyi görmüştür..."Ne sahaymış bea" dedirtiyo insana
    4.Bu ikizler nası topa aynı anda vuruyo??
    Cok düşünmüşümdür küçükken mahalle maçında biz de yapabilirmiyiz diye
    5.Top niye giderken havada şekilden şekle girir yamulur,dalgalanır vb.

Ama yine de Tsubasa bir efsanedir...
    Eski günleri hatırlattın Deasly
    Allah Kahretmesin seni gidicek yine güzelim kota

• gerçekten çok güzel bir çizgi filmdi yine yayınlasınlar gene izlerim(ama saatinin uygun olması lazım:))
  • Ya o değilde hani hep maç biterken berabere veya yenilgi durumunda olurla ve adamımız Alev topu gibi bi sertlikte topu gönderirdi Veeee GOOLLLLLL
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deasly

ark. meşhur çizgi filmlerden tusubasa vardı hatırlayan var mı futbol üzerine bir çizgi filmdi. kale direklereine tırmanıp sonra havada rövaşaata atmalar sonra topa sert vurunca topun ateşe dönüşmesi ve filenin yanması gibi olaylay vardı..güzeldii sonuçta çocukken izlerdim..

Yıllardır çocukken izlediğim bu çizgi filmin adını arıyordum
  • ahh ahh!
    hatırlamamı!
    unutulur mu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.