Şimdi Ara

Tuşlu ama akıllı telefon tavsiyesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, babamın kullanımı için tuşlu ama internete girebilen bir telefon arıyorum ama blackbery dışında hiç bişey bulamadım.. Bu şekilde tavsiye edeceğiniz telefonlar var mı.

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın Symbian serisi telefonları tuşlu ve akıllı telefon sınıfına giriyorlar. E5 ve E6 en iyileridir. İkisi de 600 MHz işlemciye ve 256 MB RAM'e sahipler. E6 tuşlu olmasının yanında aynı zamanda dokunmatik. Bar tipi bir şey istiyorsa da C5 5MP, E52, N82 ve N95 8GB öneririm.

C5 5MP'de Wi-Fi yok ve ekranı diğerlerine göre biraz küçük. Ama E5 ve E6 gibi o da 600 MHz işlemci ve 256 MB RAM'e sahip.

E52 de 600 MHz işlemciye sahip ama RAM miktarı düşük olduğu için internette sıkıntı çıkarabilir.

N82 ve N95 8GB görece daha düşük işlemci hızına sahipler ama kullanılabilir RAM miktarları E52'ye göre daha iyiler.

Benim tavsiyem E5 veya E6 olur. E6 en iyileridirbu konuda. Eğer Nokia alırsanız internet için ufak bir tavsiye vereyim. Opera Mobile ve Opera Mini uygulamalarını kurun. Telefonun kendi tarayıcısından daha performanslılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Nokia'nın Symbian serisi telefonları tuşlu ve akıllı telefon sınıfına giriyorlar. E5 ve E6 en iyileridir. İkisi de 600 MHz işlemciye ve 256 MB RAM'e sahipler. E6 tuşlu olmasının yanında aynı zamanda dokunmatik. Bar tipi bir şey istiyorsa da C5 5MP, E52, N82 ve N95 8GB öneririm.

C5 5MP'de Wi-Fi yok ve ekranı diğerlerine göre biraz küçük. Ama E5 ve E6 gibi o da 600 MHz işlemci ve 256 MB RAM'e sahip.

E52 de 600 MHz işlemciye sahip ama RAM miktarı düşük olduğu için internette sıkıntı çıkarabilir.

N82 ve N95 8GB görece daha düşük işlemci hızına sahipler ama kullanılabilir RAM miktarları E52'ye göre daha iyiler.

Benim tavsiyem E5 veya E6 olur. E6 en iyileridirbu konuda. Eğer Nokia alırsanız internet için ufak bir tavsiye vereyim. Opera Mobile ve Opera Mini uygulamalarını kurun. Telefonun kendi tarayıcısından daha performanslılar.

Anladim hocam ama bu cihazlarda cogu uygulama yoktur herhalde. Mesela androidde olan bazi dini programlar vs gibi. Aslinda android bi cihaz olsa iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef dini uygulamalar pek yok. O konuda biraz sıkıntılı.

• nokia c6 c5 c7 bakabilirsin symbian
  • Htc Chacha tuşlu android telefondur ama şarjı ve hafızası üzer.
  • nokia modelleri anca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin sorununu blackberry q10 cozer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenyar

Senin sorununu blackberry q10 cozer

Dostum blackbery piyasada baya bi azaldı, işletim sistemi de kendine has bişeydi diye biliyorum, yarın öbür gün ona uygun yazılım bulabilir miyiz. blackbery play store a bağlanıyor mu mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

quote:

Dostum blackbery piyasada baya bi azaldı, işletim sistemi de kendine has bişeydi diye biliyorum, yarın öbür gün ona uygun yazılım bulabilir miyiz. blackbery play store a bağlanıyor mu mesela.

Evet bb10 isletim sistemi android uygulamarinin %80 calistiriyor

• quote:

quote:

quote:

Peki dostum bir iki yıl sonra bu işletim sistemi tamamen devre dışı kalırsa bu telefonu kullanabilecek miyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki dostum bir iki yıl sonra bu işletim sistemi tamamen devre dışı kalırsa bu telefonu kullanabilecek miyiz

Kullanirsiniz tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.