Şimdi Ara

Tuş kombinasyonu oluşturma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapmak istediğim şey,klavyede belirlediğim tuşları programın otomatik olarak rastgele basması.
    ör : "1","2","3","Ctrl + A","Ctrl + B","UP","DOWN","Enter"
    daha da genişletecek olursam "2 kere UP","2 kere DOWN" gibi belirlediklerimi programın herhangibirini seçip basması.

zannımca bu isteğim programlama dilleri ile geliştirilecek bir olay ama hiç birisini bilmiyorum.

bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa çok minnettar kalırım. teşşekkürler.

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • zaten böyle bi programın olmayacağını biliyorum.forumda bu konuyla ilgi bi kaç konu var ama orda bahsedilen programlar senin kaydedip uygulamaya koyduğun programlar.ben programlama dilleri bilen arkadaşlardan rica ediyorum.(konuyu birde başka bir başlıkta yayınlarsam problem olurmu?)
    çok lazım. lütfen

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.