Şimdi Ara

TURTLE BEACH STEALTH 700 GEN 2(PS4-PS5-PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TURTLE BEACH STEALTH 700 GEN 2(PS4-PS5-PC)

Arkadaşlar merhaba,Abd'den getirmiş olduğum Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 model kalan son 2 kulaklığı ihtiyaç sebebiyle piyasa fiyatının altına satıyorum.Bilen biliir bu kulaklık piyasadaki çok iyi kulaklıklardan biridir.Birçok kulaklıkta olmayan ekstra Bluetooth bağlantı özelliğide vardır.Dolayısıyla hem PS4-PS5 te kablosuz olarak bağlayıp hem de aynı anda telefonunuza Bluetooth özelliği ile bağlayabilirsiniz.Bu arada kulaklıklar sıfır,açılmamış kapalı kutudur.Kendim de PS5'im de bu kulaklığı kullanıyorum.Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.Dediğim gibi ihtiyaç sebebi ile kalan son 2 kulaklığı normal Abd fiyatının bile altına çok uyguna bırakıyorum.BU FIRSAT KAÇMAZ!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Logitech G433 ile değiştirmek ister misiniz kutulu faturalı garantisi yok. Xbox için sizin cihazınız uyumlu ondan dolayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi günler ürün hala satılık ve duruyor ise almak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turtle Beach 700 gen 2 Xbox
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.