Şimdi Ara

Turnuva (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: By_Pokemoncu

ben elendimmi

by_pokemoncu yenildiysen elenmişsindir!!!!!!!!!!!!!!!!
  • maç yapmadım
  • benim rakibim girmedi hiç tolganinho ben ne yapacam
  • 22:00a kadar gelmezse elenr merak etme sen buraya yazdın
  • bende rakbimin gelmesini bekliorum kimse yok
  • Ya aranısda bana elektrik pokemonu vercek yiğit varmı +40 olursa süper olur nolur verin yaw
  • benım msn e gel ne lazımsa alırsın kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul

Ya aranısda bana elektrik pokemonu vercek yiğit varmı +40 olursa süper olur nolur verin yaw
  • benim rakip de gelmedi
  • burdayım asıl sen yoktun msnimi ekle
  • erkhan ben senin rakibinim 22.00 a kadar savaşmalıyız ayrıca msn de var bi 15-20dk sonra kapışam istersen
  • blody william gelsin
  • x-night/Basketci-Bugra/bugrasalman@hotmail.com(kayıt olmak için bilgilerinizi bu sırayla verin)

HİLECİDİR DİKKATTTTT

yaklasık 15 gün once turnuwa acmaya calıstı katılmayacagımı soyledim we forumdakileri bu turnuwayı duzenleyen Basketci-Bugra nın hileci oldugu konusunda uyardım sonra bana msn de yazdıklarına bakın da nasıl bi adam oldugunu gorun

http://img307.imageshack.us/img307/897/buratq6.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwizard04 -- 5 Eylül 2006; 17:23:02 >

• enas hadi aç msn i de maç yapalım akşam olmadan!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falken -- 5 Eylül 2006; 17:23:23 >
  • kufur olayı nedır kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: turkishwizard04

x-night/Basketci-Bugra/bugrasalman@hotmail.com(kayıt olmak için bilgilerinizi bu sırayla verin)

HİLECİDİR DİKKATTTTT

yaklasık 15 gün once turnuwa acmaya calıstı katılmayacagımı soyledim we forumdakileri bu turnuwayı duzenleyen Basketci-Bugra nın hileci oldugu konusunda uyardım sonra bana msn de yazdıklarına bakın da nasıl bi adam oldugunu gorun

• turnuwada rakibim bugra ydı , kardes adam ilk oyun berabere giderken cıkacam dedi tmm cık dedim dier gun istersen eski oyuna dewam edelim dedim yok dedi yeni oyuna basladık ben yeniyodum adam bilerek oyundan cıktı 3. oyunda full heal yaptım benim poke conf olmustu full heal işlmedi dedi oysaki full heal in işlemememesi gibi bişe olması imkansız o oyunuda iptal ettik turnuwa sahibi rica etti benden 4. oyunu oyna yine hile yaparsa atarım onu dedi, 4.oyundaydık bu yine hile yaptı oyun koptu fellan dedi tmm gel oyuna dewam edelim dedim gitmis beni turnuwayı duzenleyene sikayet etmis hile yapıyo demiş turnuwanın sahibide hileci olan sensin demiş bugra yı elemiş sonuc olarak bi üst tura ben cıkmıstım

bugra bu turnuwadan 2-3 gun sonra bi turnwa actı bende bu adam hilecidir yazdım geldi bana msn de kufretti NASIL BİRİ OLDUGUNU GÖRÜN DİYE YAZDIM...

SİZ TURNUWAYI KAZANSANIZ BİLE BUGRA YİNE HİLE YAPIP SİZE HEDİYELERİ WERMEYECEKTİR YADA KENDİSİ YENİLSE BİLE ARK INA KAZANDIRACAKTIR TURNUWAYI ONUN İCİN ONUN DUZENLEDİGİ TURNUWAYA KATILMAM WE KATILMANIZIDA TAWSİYE ETMEM !!!

quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

kufur olayı nedır kardeş

quote:

Orjinalden alıntı: turkishwizard04

x-night/Basketci-Bugra/bugrasalman@hotmail.com(kayıt olmak için bilgilerinizi bu sırayla verin)

HİLECİDİR DİKKATTTTT

• Deviling i 4-0 yeniodum işi varmış çekildi ben üst turdayım

diğer üst tura çıkanlar yazsın az kaldı diim
  • bende üst tıra çıkmış sayılırım çünkü benim enas la maç yapmam lazım ama öle birisi kayıtlı değil
  • yav bizimkinde erkhan la ben kapışırken oyun takıldı o üstün olduğu içinde ben oyunu bıraktım kısaca o yendi
    sayacaz milletbenim oyun takılmasadı bitirecek tik ama.... üztelik firefox kullanıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyd -- 5 Eylül 2006; 18:44:57 >

• rakıbım kım
    ?
  • bugra hakkında konusulan olay hakkında ne dıosun ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.