Şimdi Ara

TurkWow Wotlk Dönemi Başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
12.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drain

wotlk geçişi sırasında db uçmuş heralde geçmiş olsun emeklere

acıtasyona gerek yok host göçmüş belli ki wotlk geçişi diye göçen bişey olsa forumla site açık olurdu

Valla son banımdan sonra Tw' de bi daha raide girmeme kararı aldım aslına bakarsanız pes ettim artık bende arena setleriyle honor itemelriyle raide gireceğim bugüne kadar hit rate kastık da ne oldu raid için adamlar bana çıkıp "kardeşim alan atsana hani şu kendi canını yakan etrafa ateş saçıyor ya ondan atacaksın" dediler ki ben o sırada etraftaki tüm moblara SoC yolluyorum adam benim spell' imin adını bile bilmiyor ama warlock oynamayı bana öğretiyor, sonra warrior olupta spell damageye roll atan adam beyinsizdir diyoruz ban yiyoruz

Olurda server açıldığında "ben adam gibi adamların bulunduğu bir guild arıyorum, raid yapıalcaksa pve arenaya girilecekse pvp armor giyecek kadar aklı yerinde olsun yeter" diyorsanız görüşelim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 12 Mart 2009; 22:30:33 >

• bende bir tw oyuncusuyum ben şu zamanda sizin kadar tecrübeli değilim ama bu eksiklğimi raidlere girerek gidermeye çalışıyorum .Tw yi ağır eleştiriler oldu bazıları haklı bazıları haksız olabilir.Ama ne denirse densin tw iyi server (orjinal kıyaslanmıyor) pve söz konusu olduğunda tw çok eksik olsun bunun nedeni gm ler değil bence player lardır. bir takım nedenlerden dolayı site kapanmış olabilir ben bu konuda tw oyuncusu olan arkadaşlardan biraz sabır beklerim.. Server hepimizn serverıdır..gün geçtikçe tw deki pve seven oyuncuların arttığını bne gözlemledim umarım bundan sonra daha da artar tw nin bence daha wotlk geçmemesi lazım siz yukarıda belirtmişsiniz nedenleri bunları çoğu doğru nedenler bence pve konusunda player lar daha fazla bilinçlenirse oyun kalitesi artacaktır bu görevde tw server ında oynayan oyuna iyi bilen kişilere düşmektedir. (KENDİ KENDİMİZİ GELİŞTİRİRSEK KİMSEYE İHTİYACIMIZ OLMAZ !! )

Turkwow daki nick im Türko (70 lvl blood elf paladin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikotepro -- 13 Mart 2009; 11:29:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fikotepro

pve söz konusu olduğunda tw çok eksik olsun bunun nedeni gm ler değil bence player lardır. ...... Server hepimizn serverıdır..

Zaten kimse server açmanın ve serverın sorunlarıyla uğraşmanın kolay olduğunu söylemiyor. Haklısın bahsedilen sorunların bir kısmı dediğin gibi player lardır. Ama işin temeline inersen o playerların burda olmalarının yada bu şekilde davranmalarının nedeni yine server dır.

Oyuncuların yaşadıkları bi çok sorundan bahsediyoruz pve eksikliğinden bahsediyoruz.

Server hala yok.. ama wotlk' a geçiş olsaydı duyuru yapılırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciseppe -- 13 Mart 2009; 11:16:35 >

Steam İd: ciseppeverde

• Zaten kimse server açmanın ve serverın sorunlarıyla uğraşmanın kolay olduğunu söylemiyor. Haklısın bahsedilen sorunların bir kısmı dediğin gibi player lardır. Ama işin temeline inersen o playerların burda olmalarının yada bu şekilde davranmalarının nedeni yine server dır.

zaten bu konuda gm lerin çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyordur...
  • herkes pvp pve diye fikrini soylemis ne guzel ama hala kimse servera noldugu hakkinda kesin bişi bilmiyor. 1 değil 2 değil kaç gün oldu kapali hala. eğer ciddi bir olmasa bu kadar uzamazdi tahminimce. bilgisi olan biri paylaşırsa cok makbule gecicek..

not : ersoy sen hala 70 olmadınmı ya. sexy hunterim ve ferhan la seni beklioduk hala bizde :D

Bakimdayiz
    Sunucumuzda yapmis oldugumuz degisiklikler ve yenileme calismalari nedeniyle kisa sureli hizmet verememekteyiz. En yakin zamanda tekrar hizmete gececegiz.

www.turkwow.org

Bugün kü yazan ayzı bu ama ben kapalı olmalarının wotlk ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum çünkü hem forum, hem site, hem server aynı anda gitti server kapalı olsa bile site ve forum açık kalırdı host ile ilgili problemler var gibi gözüküyor

tek korkum db lerde bi sorun olması ve serverin 5-10 gün önceye alınması. ama diğer araftan reset atilmiyacağinada güveniyoruz o yüzden çokta önemli görünmüyor. bakalım kısmet bi açsınlarda hayırlısıyla...

Orjinalden alıntı: TheKing87

quote:

Orjinalden alıntı: Iceen

@Theking87

Arkadaşım yorumlarından tw oyuncusu olmadığın gayet açık şekilde anlaşılıyor tw de pve raidlerinin halini bi görsen eminim bukadar üstüme gelmezdin
    Oyunda 70 lvl olduktan sonra açılan her bossun first killinde bulundum gerek horde gerekse tum serverda hatta birkaçında liderlik bile yaptım ama en az 3 4 tane klavye kırmısımdır eksiksiz her raidde 3 4 afk 3 4 yesil mavi karışık itemli oyuncu ve cogu zaman bu şekilde guzelce ilerliyoruz bu seferde oyuncu tarafından olmayan hatalarr baş gösteriyo dc gibi dc den sonra oyuna giriyorsun bi bakmışsın 25 kisilik raidde 17 18 online var tekrar bastan adam bul adamı zindana getirt tam baslıcan bu sefer ya saat geç oldu benim çıkmam lazım diyeni mi istersin en nihayetinde bossa basladın wipe yedinmi raid daha adam olmaz gelen yorumlar sole ya bu boss kesilmez bozuk deyip hs cekenler falan en az 3 4 defa pve ye tövbe ettim tw de fakat pve ve pvp seven biri olarak tekrar yaptım (analttım bu raid olayları cokcok indirgenmis hali daha onlarca sebep var )
    Bazen yorum yaparken daha dogrusu bilmedigin bi yer hakkında yorum yaparken bukadar suclayıcı tarzda yapma bilmediğin bişeyler muhakkak vardır.

benden sana tavsiye tw deki arkadaşlarının raid yaptığı bir gün git izle ondan sonra bana istediğini söyle

senin bulunmadığın kadar turkwowda bulundum merak etme.
    eski oyunculara sorabilirsin: "SERTCOCUK LEVEL 70 TAUREN WARRIOR"

Iceen ben Tw serverının tarihinin ilk boss kesiminde yer alan biriyim Molten Core'de Garr'ı kesmiştik Ally-Horde karışık.Serverin ilk 60 mage karakteri bendim.Şimdi Sertçocuk beni tanımaz :P seferoğlu xash desem belki hatırlar uzun zaman oldu.Gerizekalı hileci arkadaşlarım yüzünden banlanmıştık herneyse 4 yıl oldu sanırım üzerinden geçeli.

SertCocuk ben felan daha sizin olmadığınız zamanlarda o serverde oynuyorduk.İlk açıldığından beri.Her ne kadar bu zamana kadar oyunun oynanış kalitesi her geçen gün yükseldiyseki bundan KULL ve arkadaşlarının emeği serverde çoktur, oyuncu kalitesinde gözle görülen bir seviye düşüklüğü gözlendi.Setçocuğun dediğine göre Brutal setler felan havada uçuşuyorsa ,diğer arkadaşın dediği gibi bilmeme seti döşemiş adam gelip sana talent soruyorsa bu oyuncu kalitesinin çok aşağıya çekildiğini göstermektedir.

Officaldeyim bende arada uğruyorum ne var ne yok diye hala aynı şeyler..Bence geçmemeli WOTLK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 13 Mart 2009; 15:24:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cousin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Iceen

@Theking87

Arkadaşım yorumlarından tw oyuncusu olmadığın gayet açık şekilde anlaşılıyor tw de pve raidlerinin halini bi görsen eminim bukadar üstüme gelmezdin
    Oyunda 70 lvl olduktan sonra açılan her bossun first killinde bulundum gerek horde gerekse tum serverda hatta birkaçında liderlik bile yaptım ama en az 3 4 tane klavye kırmısımdır eksiksiz her raidde 3 4 afk 3 4 yesil mavi karışık itemli oyuncu ve cogu zaman bu şekilde guzelce ilerliyoruz bu seferde oyuncu tarafından olmayan hatalarr baş gösteriyo dc gibi dc den sonra oyuna giriyorsun bi bakmışsın 25 kisilik raidde 17 18 online var tekrar bastan adam bul adamı zindana getirt tam baslıcan bu sefer ya saat geç oldu benim çıkmam lazım diyeni mi istersin en nihayetinde bossa basladın wipe yedinmi raid daha adam olmaz gelen yorumlar sole ya bu boss kesilmez bozuk deyip hs cekenler falan en az 3 4 defa pve ye tövbe ettim tw de fakat pve ve pvp seven biri olarak tekrar yaptım (analttım bu raid olayları cokcok indirgenmis hali daha onlarca sebep var )
    Bazen yorum yaparken daha dogrusu bilmedigin bi yer hakkında yorum yaparken bukadar suclayıcı tarzda yapma bilmediğin bişeyler muhakkak vardır.

benden sana tavsiye tw deki arkadaşlarının raid yaptığı bir gün git izle ondan sonra bana istediğini söyle

senin bulunmadığın kadar turkwowda bulundum merak etme.
    eski oyunculara sorabilirsin: "SERTCOCUK LEVEL 70 TAUREN WARRIOR"

Iceen ben Tw serverının tarihinin ilk boss kesiminde yer alan biriyim Molten Core'de Garr'ı kesmiştik Ally-Horde karışık.Serverin ilk 60 mage karakteri bendim.Şimdi Sertçocuk beni tanımaz :P seferoğlu xash desem belki hatırlar uzun zaman oldu.Gerizekalı hileci arkadaşlarım yüzünden banlanmıştık herneyse 4 yıl oldu sanırım üzerinden geçeli.

SertCocuk ben felan daha sizin olmadığınız zamanlarda o serverde oynuyorduk.İlk açıldığından beri.Her ne kadar bu zamana kadar oyunun oynanış kalitesi her geçen gün yükseldiyseki bundan KULL ve arkadaşlarının emeği serverde çoktur, oyuncu kalitesinde gözle görülen bir seviye düşüklüğü gözlendi.Setçocuğun dediğine göre Brutal setler felan havada uçuşuyorsa ,diğer arkadaşın dediği gibi bilmeme seti döşemiş adam gelip sana talent soruyorsa bu oyuncu kalitesinin çok aşağıya çekildiğini göstermektedir.

Officaldeyim bende arada uğruyorum ne var ne yok diye hala aynı şeyler..Bence geçmemeli WOTLK..

Oyuncu kalitesinde gerçekten düşüş var.

Yaş ortalamasıda aşşa indi iyice.

Bu kalitenin yaşla orantılı olduğunu savunmuyorum ama genele bakınca maalesef böyle görünüyor

Bunu ateşleyen bir başka faktörse bnce 1 kişinin birden fazla acc a sahip olabilmesi.

tek i.p den 1 acc alınabilse yada buna benzer bir sistem getirilebilse bnce oyuncular hareketlerine daha çok dikkat etmek zorunda kalırlar, buda kaliteyi arttıracaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cousin

seni unutmak mümkün mü havalı gnome :)
    ne güzel günlerdi onlar horde + alliance beraber molten core'a girer vicious'un tankladığı bossları keserdik :)

• Beyler turk wowun hesabı nerden alınıyor ve birde raelmist söylermisiniz

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

sertcocuk yerdiğin gm şu an 500 playerın baş mimarı bırakında
    karşılıksız hizmetin bu kadar hızlı gelişim sağlaması bknz.arenalar bg lar...
    belediye kaldırımı söktü 1 yıl oldu aydınlatması olmayan sokakta araçların 90-100km hız yaptıkları yol kenarından yürüyorum

500 adam olup %20'si kaliteli olcaksa 100 adam olsun da hepsi kaliteli olsun. ben bunu savunuyorum. knight online oynayan veletler turkwow'a bulaştı.
    yermek gibi bi durum yok ayrıca. çalışmalarını takdir ederim. çok çabalıyorlar, çok çalışıyorlar. ama yönetim yanlış, gittikleri yol yanlış.

Orjinalden alıntı: eagle_sky

not : ersoy sen hala 70 olmadınmı ya. sexy hunterim ve ferhan la seni beklioduk hala bizde :D

ya vizelerim iyicene yogunlastı be ali abi. ayrıca sen yolunu bulmussun raidlerde en yuksek dps oranlarını yakıp yıkıomussun haberını aldık ayrıca ben 70 olsam nolcak pc duzelmedıkten sonra :D
    ama senınle bı hesabım var hala goruscez senle bı ara duelde. zamanında az dalga gecmedın

quote:

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

sertcocuk yerdiğin gm şu an 500 playerın baş mimarı bırakında
    karşılıksız hizmetin bu kadar hızlı gelişim sağlaması bknz.arenalar bg lar...
    belediye kaldırımı söktü 1 yıl oldu aydınlatması olmayan sokakta araçların 90-100km hız yaptıkları yol kenarından yürüyorum

500 adam olup %20'si kaliteli olcaksa 100 adam olsun da hepsi kaliteli olsun. ben bunu savunuyorum. knight online oynayan veletler turkwow'a bulaştı.
    yermek gibi bi durum yok ayrıca. çalışmalarını takdir ederim. çok çabalıyorlar, çok çalışıyorlar. ama yönetim yanlış, gittikleri yol yanlış.

haklı evet dediğin gibi son zamanlarda iyi ce bitmiş tw oyuncu kalitesi olarak birçok kendinibilmez lerle dolmuş

• turkwowun patch nedir arkadaşlar ?

Orjinalden alıntı: s.u.i

turkwowun patch nedir arkadaşlar ?

2.43
    şu an serwerda bakım çalışması var

quote:

Bakimdayiz :)
    Sunucumuzda yapmis oldugumuz degisiklikler ve yenileme calismalari nedeniyle kisa sureli kismi hizmet verememekteyiz. En yakin zamanda tekrar hizmete gececegiz.

Oyun sunucu online (not: set realmlist game.turkwow.org)
    Forum offline
    Web Sayfasi offline
    TeamSpeak Server online

şeklinde bi yazı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 13 Mart 2009; 18:06:42 >
  • realm değişti kardes. bi ustteki arkadas realmide vermis yazi içinde. serverda bir sorun olmus ve db ler başka bir makineye tasinmis diye duyduk oyun içinde bugun. o yuzden simdilik oyun realmi acik sitede yakinda acilir zaten..

Orjinalden alıntı: eagle_sky

realm değişti kardes. bi ustteki arkadas realmide vermis yazi içinde. serverda bir sorun olmus ve db ler başka bir makineye tasinmis diye duyduk oyun içinde bugun. o yuzden simdilik oyun realmi acik sitede yakinda acilir zaten..

uninvited haklı girilmiyor ayrıca realmde aynı değilmi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.