Şimdi Ara

Turkvision 2013

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre Türkiye, Türk milletlerinin öncülük ettiği bir katılımla Turkvision adı altında bir yarışma yapmayı planlıyormuş. Rusya'nın bir parçası olan Tatarstan ve Ukrayna'nın bir parçası olan Crimea (Türkçe bir karşılığı varsa bilmiyorum) gibi katılımların olduğu etkinliğin detayları şöyle,

According to the Dogan News Agency, the minister “stressed that the contest was not, as many suggested, an alternative to the European version organized since 1956."

Doğan Haber Ajansına göre başkan "1956'dan beri süregelen Eurovision'la kıyaslanmayacağı, bir alternatif olmayacağını" belirtmiş.

“Turkvision does not need to be compared to Eurovision. It will have its place in the Turkic world with its own brand value. Whether we participate or not in Eurovision, I hope that Turkvision will move forward in its own path, growing and expanding year-by-year,” Avci said.

"Turkvision'un Eurovision'la kıyaslanmasına gerek yok. Türk dünyasında yer edinecek bir etkinlik. Eurovision'da yer almasak da umarım Turkvision bir geleceğe sahip olur, yıllar geçtikçe gelişir." Nebi Avcı

The semi-finals for the 20 participating countries are between December 19 and December 21, while the final for the 12 participating countries is on December 23.

20 katılımcı ülkenin yer aldığı yarı finaller 19 ve 21 Aralık'ta, 12 katılımcı ülkenin yer aldığı final 23 Aralık'ta gerçekleşecek.

• Pek tutacağını sanmıyorum.
  • Bende böyle birşey bekliyordum yukarı taraflar ve biz daha güzel olur eurovision artık siyasetten ibaret benim gözümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.