Tabi konuya biraz yabancı kaldım ama inşallah ben bir hata yapmamışımdır domaini siparişte gerçi domain ismini görünce taleplisi var falan diyor demekki siparişim doğru.Ödeme bildirimni de yolladım inşallah açılır domain bugün diyerek son noktayı koyuyorum...
Merhaba arkadaşım. domainin türkticaretten aldım madur oldum dedin, benden yardım istedin bende kendi cebimdeki para ile senin isteğin üzerine alan adını aldım, sana verdim 1 ay kullandın. sonra ödeme dedim türkticaret yollayacak onu bekleyelim dedin. sonra türkticaret yollamadı ben yollarım dedin. 1 ayda öyle bekledim ama hala yollayan yok bir şey yok. yazık ama lütfen. bir şey istiyorsun forumlara yazıyorsun sana yardımcı oluyorum karşılığında ses seda yok. sadece sömürücü olmayalım. senden tonla parada istemedik. türkticaret kaça tescil ediyorsa aynı parayı dedik. yollayacağın sadece 12-13 YTL. ki mesele para bile değil. biri ben madurken beni maduriyetten kurtaracak para almadan sorunumu çözecek bende onu oyalayacağım.
Hiç kusura bakma arkadaş, mobiltr.net i kullandırtmıyorum artık sana. 3 aydır bekliyorum çünkü 12-13 YTL yollamanı. ayıp ama lütfen..
Ok... Peki arkadaslar bu kadar konusacaginiza ..ve konusacagimiza uzulecegimize ....ben desemki domain 9 dolar ornegin ...vede domaini aldigindan 3 dakika sonra aktif olsa...kendine ait domain kontrol paneliyle herseye hukmetsen...domain alma surecinin baslamasi ile hosting ettigin adrese ulasma surezi 10 dakika olacak boyle bir yer biliyorum desem ...
BENDE bizlen kafa yapma desem denizhost dediğin yerde host firması değil gençlik parkı gibi amk. öyle host kurumumu olurmuş.
veinsan.net i bir arkadaştan aldım 2 dk da açıldı dns yönlenmiş şekilde..
ADAMERWEB.net dede aynı şekilde durum arkadaş. önce domain tescil edilir ve tescilden tahmini 1-2 dk sonra tüm yönlenmeler yapılmış aktif olmuş olur.
benim yukarıda yazdığım cevap ile senin anlattığının alakası yok. ayrıca bu sadece adamerde böyle değil artık hemen hemen her yerde durum bu. bu bir meziyet değil yani. ben adama güvendim ses seda yok diyorum sen böyle olsa diyorsun. zaten adamer dede nerdeyse her yerdede durum bu.
Lütfen ya bir şey yazmadan önce bir 3 kez düşünün en mantıklı düşünceyi yazın. sırf yazı olsun diyede bir şeyler yazılmaz.
@LiLattah
arkadaşım biraz sakin ol. senin konun beni alakadar etmez.. ben konuda ilgimi çeken yere mesaj attım.. sende ayzmadan önce 3 defa düşün sonra yaz bence..üstelik ben herhangi bir reklam yapmadım isim vermedim.. atlamaya gerek yok..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme