Şimdi Ara

TürkTeknik Playstation 2 / 3 Monitör Modülü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: weskerq7

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

şimdi biz devasa bir firma değiliz tek bir işe yoğunlaşamıyoruz elbelt aksaklıklar olacaktır koskoca sony bile ps3'ü 1 sene geç çıkarmıştır

ozaman sizde doğru durust cevap verinde mılletı boş yere bekletmeyın size her soruşumda 3-5 gun içinde dediniz aradan 1 ay geçti hala yok iyikide sizi beklememişim gittim aldım bı uptech kullanıyorum ne güzel
    bizde siz almayın diye beklemiştinik tamam aldıysanız hemen satışa çıkartabiliriz ürünü...

• quote:

quote:

quote:

şimdi biz devasa bir firma değiliz tek bir işe yoğunlaşamıyoruz elbelt aksaklıklar olacaktır koskoca sony bile ps3'ü 1 sene geç çıkarmıştır

ozaman sizde doğru durust cevap verinde mılletı boş yere bekletmeyın size her soruşumda 3-5 gun içinde dediniz aradan 1 ay geçti hala yok iyikide sizi beklememişim gittim aldım bı uptech kullanıyorum ne güzel
    bizde siz almayın diye beklemiştinik tamam aldıysanız hemen satışa çıkartabiliriz ürünü...

siz bu kafayla müşteri bulamazsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz bu kafayla müşteri bulamazsınız

Doğrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 8 Temmuz 2011; 0:07:48 >

• quote:

valla 4 gözle bu cihazı bekliyorum ne yalan söleyim yurt dısından getirmek istemiyorum umarım en kısa sürede çıkar
  • Bana fake baslik gibi geldi bu son mesajlardan sonra.
  • Bu aletten zaten satılıyor bu kasıntı niye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

Bu aletten zaten satılıyor bu kasıntı niye

Bu alet benzeri ne yazık ki satılmıyor. Adaptör ile harici güç alan vga box cihazlar ile karıştırmayın.
  • Ürün hakkında bilgi yok mu çıkartmadınız mı ürünü daha ? :D
  • Bu ürünün piyasaya çıkıp yada çıkmayacağı konusunda yetkili kişiler tarafından net bir cevap bekliyoruz.Ona göre bu ürünü beklemekden vazgeçeceğim.
  • teknik aksaklıklardan dolayı biraz ara verdik kendi işlerimize yoğunlaştık ama ara ara çalışmalar devam edecek her monitörden sinyal almak zor onu çözmeye çalışacaz yakında
  • Amaç güzel ama pazarlama ve tanıtımda yanlışlıklar var
  • ses çıkışı olmazsa bu cihaz işe yaramaz.
  • İflas ettiler herhalde.
  • sync on green olayında çaktılar sanırım, sync'i greenden lm1881'le çekiyorsunuz orası kolay ama sonra greenden de synci filtreleyecek bi devrede lazım orda maliyet birden uçuyor :)))
    No: Sony monitörlerde bu filtre mevcut. Orjinal Linux kit kablosuda sadece sony monitörlerde tam performans veriyor zaten :)
  • eee yalanmı oldu yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Çoğu kişinin ihtiyacı var böyle bir aparata ben dahil, çok iyi olmuş tebrik ederim.
    Fiyatı da gayet uygunmuş.

• Her monitörde iyi sonuç alamadıkları için bence bırakmışlardır.
  • @Triops, kendin yapabilirsin ama sadece sony monitörlerde iyi sonuç veriyor.
    http://imageshack.us/photo/my-images/237/ps2vga7404hw3.png/sr=1

Diğer monitörlerlede sonuç almak için PS 12 nolu pinle - VGA 2 nolu pin arasındaki green+sync sinyaline bir filtre takarak Sync'i filtrelemek lazım. Devrede Synci zaten lm1881 in bacağından alıyoruz.
  • Yalan oldu heralde.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.