Şimdi Ara

Turksat için receiver tavsiyesi ve birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anten yayınından iyi performans alamadığımdan ve çekmeme durumu olduğundan uydu anteni almaya karar verdim. Bununla ilgili birkaç sorum olacak.

1) Sanırım turksat uydularında hd yayın izleyebilme şansımız var mı?
    2) İyi bir görüntü kalitesi için çanak anten çapı ne olmalı?
    3) Az önce balkondan karşı apartmana baktım bazı balkonlarda 2 çanak anten bazılarında 1 tane var. Ben kaç tane almalıyım?
    4) Turksatın sitesinden kanal listesine baktım discovery channelin önünde kilit işareti var. Bu kanalı ücretsiz seyredemicek miyim?
    5) İyi performans veren ama fazla pahalı olmayan bir çanak anten ve receiver tavsiyesi yaparsanız süper olur.

Biraz fazla soru sordum ama uydular hakkında fazla bişey bilmiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• 1)şu an hd yayın yapan kanal yok türksat'ta.

2)90 yeter.

3)sadece türksat izlemek istiyorsan tek çanak yeterli.ancak yabancı kanaları da izlemek istiyorsan 2 çanak alman lazım.

4)discovery izleyemezsin.izlemek istiyorsan d-smart alman gerekir.fiyatı 300 dolayında.

5)sadece türksat için herhangi bir cihaz işini görür.fazla para vermeye gerek yok.
  • Cevaplar ve ilginiz için teşekkürler. 90 cm çok büyük olmaz mı ve bu yabancı kanallarda neler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgatten2 -- 29 Temmuz 2008; 14:07:01 >
  • 60 cm'lik çanakta alabilirsiniz ama tüm kanalları gösterir mi tam bilmiyorum.

yabancı kanal olarak ucuz bir receiver alacaksanız hotbird'de pek birşey yok.ama iyi bir uydu alıcısı alırsanız hotbird'de kaliteli kanalları izleme imkanınız var.

edit:düzenleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 29 Temmuz 2008; 14:16:26 >
  • Kaliteli olarak hangi receiveri tavsiye edersiniz ve fiyatı nedir?
  • dreambox olabilir.en ucuzu 500s sanırım.170 ytl civarı.tabi biraz daha iyi modelleri olursa uydu o zaman işlevini görür.
  • 250 ytl'ye kadar olabilir fiyatı. Almışken iyi bişey almak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydu Alıcı ve Sistem Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman dreambox'ın o fiyata kadar olan modellerine bakıp,bütçene en uygun olanını seçersin.yalnız hotbird için 60'lık çanak yetmez.
  • Tamam çok sağolun, 90 lık çanak alıp dreambox'un fiyatlarına bakacağım.
  • dreamboxun sitesini bulamadım siz verebilirmisiniz acaba?
  • resmi sitesi var mı bilmiyorum da ben genelde alışveriş sitelerinden ve forumlardan takip ediyorum dreambox'ı ve diğer uydu markalarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

Arkadaşlar anten yayınından iyi performans alamadığımdan ve çekmeme durumu olduğundan uydu anteni almaya karar verdim. Bununla ilgili birkaç sorum olacak.

1) Sanırım turksat uydularında hd yayın izleyebilme şansımız var mı?
    2) İyi bir görüntü kalitesi için çanak anten çapı ne olmalı?
    3) Az önce balkondan karşı apartmana baktım bazı balkonlarda 2 çanak anten bazılarında 1 tane var. Ben kaç tane almalıyım?
    4) Turksatın sitesinden kanal listesine baktım discovery channelin önünde kilit işareti var. Bu kanalı ücretsiz seyredemicek miyim?
    5) İyi performans veren ama fazla pahalı olmayan bir çanak anten ve receiver tavsiyesi yaparsanız süper olur.

Biraz fazla soru sordum ama uydular hakkında fazla bişey bilmiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

uydu işine yeni giriyorsan dream bax alma kullanamazsın.
    1-türksatta bu gün itibariyle üç adet hd yayın var izlemek için 650 ytl ye hd smart alman lazım.ama şimdi beleş sonra oda dijitürk gibi paralı olacak.
    2-türksat ve hotbird için 80,85,90 cm yeterli.nekadar ekmek o kadar köfte.
    3-ne istediğine bağlı sadece ulusal kanalllar yeterli diyorsan 1 çanak yeterli.
    4-o kilit şifreli demek izlemek için d smart alman lazım 300-350 ytl sadece çihaz tavsiye etmem.
    5-çanak next 90 cm next marka lnb 0.3 db.receiver ise next 2000 fta usb al.hotbirdte polsat paketini izlersin polonyaca.diskoveriyler hepsi var orda.

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_aysoy

dreamboxun sitesini bulamadım siz verebilirmisiniz acaba?

Dreamboxın kendi sitesini bilmiyorum amawww.karabalikelektronik.com dan inceleyebilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.