Şimdi Ara

Türksat 4K Ultra HD TV açan TVler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı dün teknosadan aldım 3800 tl'ye. 4k yayın açıyor üzerinde dahili aparatı mevcut. Hatta almanya arjantin maçını izledim bizzat. Tv bugün geldi. Ama evleneceğim için 4-5 ay sonra kurduracağım. C.tesi tv yi teknosa sitesinde gördüm. Pazar günü gidip aldım 9 taksit. Malum evleneceğim için fiyatının düşmesini beklemedim bilerek. Şimdiden ödemek lazım.

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Arkadaşlar cihazı dün teknosadan aldım 3800 tl'ye. 4k yayın açıyor üzerinde dahili aparatı mevcut. Hatta almanya arjantin maçını izledim bizzat. Tv bugün geldi. Ama evleneceğim için 4-5 ay sonra kurduracağım. C.tesi tv yi teknosa sitesinde gördüm. Pazar günü gidip aldım 9 taksit. Malum evleneceğim için fiyatının düşmesini beklemedim bilerek. Şimdiden ödemek lazım.

Sizin ki biraz ozel durum olmus.
    Bu arada hayir olsun gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tobreakuaro

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Arkadaşlar cihazı dün teknosadan aldım 3800 tl'ye. 4k yayın açıyor üzerinde dahili aparatı mevcut. Hatta almanya arjantin maçını izledim bizzat. Tv bugün geldi. Ama evleneceğim için 4-5 ay sonra kurduracağım. C.tesi tv yi teknosa sitesinde gördüm. Pazar günü gidip aldım 9 taksit. Malum evleneceğim için fiyatının düşmesini beklemedim bilerek. Şimdiden ödemek lazım.

Sizin ki biraz ozel durum olmus.
    Bu arada hayir olsun gule gule kullanin.

Teşekkür ederim sağolun.
    &#8224;
  • tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    2014 modeller içinde LG UB850,950 ve 980 paneller Uydu alıcısıyla 4K test kanallarını ilk seyrettiren seridir bilginize.
    Sony 2014 donanımsal desteği olan modellere bir ay kadar önce bu özellik yazılımla geldi.
  • Yarın öbür gün Dsmart gibi kuruluşlarda 4k yayını vermeye başlayacaklar. Muhtemelen yeni bir uydu alıcısı verecekler 4k için. Ve sanırım yine Hdmi bağlantı olur. Sormak istediğim bu tür yeni 4k alıcılarla örneğin Dahili alıcısında 4k destegi olmayan tv lerde yayını 4k izler mi? Hdmi 2.0 vs gibi bir bağlantı mı lazım? şartları nelerdir?

Bir de yayınlar acaba 30p mi 60 p mi olacak? Şimdilik test yayını 60p dediler ama normalde 30p oluyor diye bilgi verdiler. Konuya açıklık getirebilecek var mı?

USB 2.0 m standart olacak 3.0 mı ?

30 p mi 60 p mi?

Almayı düşünüyoruz ama hala kararsızız.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.