Şimdi Ara

Türksat, 2 milyon haneye 1000 Mbps fiber altyapı getirecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gb tahhütsüz fiyatı 1400; taahhütlü fiyatlar (+40 kira)

Türksat, 2 milyon haneye 1000 Mbps fiber altyapı getirecek
  • yıllardır türksat kullanıyoruz, bu sene faturalarda sıkıntılar var. kampanyalar dahil edilmiyor ve yüksek faturalar geliyor. cihaz kiralama saçmalığı da cabası. eskiden böyle değildi. bozdular nedense. fiyatları da yükselttiler.

• Ya kimi kandırıyorsunuz, tüm operatörlere baksan şunu yaptık bunu yaptık ortada birşey yok. İstanbulun merkezinde Üsküdarda, seneler geçti bir alt sokakta Kablonet var, bizim sokakta yok. Getirmeye niyetleri de yok.Sokaktan apartmanlardan Dilekçeler toplayıp gidip bölge müdürlüğüne verin de yarın bir gün belki gelirler. Diğer operatörler de aynı fiber bir türlü gelmedi. 50 mbitte kaldık.

• İstanbul maltepe 10 yıl kadar önce kablonet geldi sokağımıza 100mbit net aldım.Bundan yaklaşık 4-5 ay önce fiber kablo geldi apartmana, şuan 500mbit net alıyorum.1 için 200tl fark dediler, bende 500 yeterli dedim

Hiçbir sorun sıkıntım yok çok şükür

• Bu internet işi uzaydan verilmediği sürece zor. Hizmeti bırakın aylarca yıllarca getiremiyorlar. Hala bakır kablo ile hizmet götürüyorlar. Hatta bazı yerlerde bakır kablo da yok.

Ya sağlam sınırsız bi 5G hizmeti verecekler. Yada uzaydan verecekler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uydu kablosuyla internet+kablo tv+telefon vs herşeyi vermeye çalışıyorlar, sen önce uydu kablolu binalarını bir fiber geçir de sonra yatırımını yap

• levis501 L kullanıcısına yanıt
    kampanyasız fiyat yarı fiyatı normalde

• Vain kullanıcısına yanıt
    değil telekomdan çok daha ucuz 1000mbiti

• 5 yıldır kullanıyorum, sitesinde "tamamı kendine ait fiber altyapı ile hizmet vermektedir"diyordu. İl müdürlüğüne gittim hızımı 100mbps üstüne çıkartmak istedim yetkili bizim altyapımız fiber değil anten kablosudur dedi. Fiber belki yüzde 5 maksimumdu. Şimdi 1milyon hane diyor. Bu yıl 1milyon hane daha diyorlar. Fakat birçok yetkili ve görevli elemanlarla görüştüm "ne zaman olacaktır bu dönüşüm" istisnasız hepsini bir gülme tuttu, en iyimseri 5-6 yılda olabilir dedi diğerleri 10 yıl gibi bir süreden bahsettiler. Bana kalırsa bu dönüşümü 15 yıldan önce bitirmeleri imkansız. Liyakatsiz yöneticiler, ileriyi görememek hatta güncel teknolojiyi dahi takip edememek, bütçelerinin yarısından fazlasını maaşlara gitmesi yatırıma para kalmaması boş kasa ve yetersiz personel. Birden diğer firmalar giga internet vermeye başlayınca ağızları açık bakakaldilar.simdi dönüştürüyoruz diye reklam veriyorlar. Bu güne kadar yat şimdi çalışmaya başladım de. Diğerleri 5 veya 10 gbps internet veriyoz derlerken bunlar hala dönüştürüyoruz diyecekler. Tahminen altyapısının yüzde 15-20 dönüşümünü yaptılar bunu da iş yapmış gibi reklamı ediyorlar da utanmiyorlar.

• Yeni aldığımız evde var ama fiyat kol gibi.. 1400 tl nasıl verelim

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Ben Türksat GPON'dayım, çok ciddi bir şikayetim bugüne kadar olmadı. Ama eski altyapıları dönüştürmeleri konusunda haklısınız, bu konuda bir şeyler yapmaları şart. Millet bölgede VDSL bile olsa koaksiyel altyapıyı tercih etmiyor.

gören de XGS PON üzerinden simetrik 10GE verdiğini sanacak. Asırlık GPON modulasyonu üzerinden, OLT NMS'i 1024Mbps ayarlayıp hizmet vereceksin alt tarafı. Sanal hız limiti koymadan direkt 2.5GE ONT alarak, GPON'nun 2.4GE'lik DL'sini hız limiti olmadan verse, hadi neyse diyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LordEvosis kullanıcısına yanıt
    Bu konu çözülmedikçe yapılan haberin pek bı değeri yok her yer site olmak zorunda degill .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.