Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neonxxl1001 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.478
Cevap
404
Favori
522.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan en uygun Netgsm. Uğraşmayın Turknet belası ile, yılbaşında cart diye zam yapar. Netgsm de 6 ay garanti 259TL 100 mbps.

Dileyen pm yolu ile ulaşırsa referans kodu verebilirim.
    6 ay 40 TL indirimle 259TL ye abone olabilir.
  • Netgsm önermiyorum hız baya kötü. Konum ankara

• Netinternet tavsiye ederim 12 ay fiyat garantisi sunuyor. 384₺ referans ile kaydolursanız. Hem referans verene hemde üye olana ilk faturada 100₺ iniyor. İsteyen olursa yardımcı olurum. İpv6 desteği vs mevcut.
  • lemre L kullanıcısına yanıt
    Netgsm suan turkcell ile kavgalı. Fiyat politikasından dolayı. Ocaktan sonra turkcelle ayak uydurursa süpriz zam ile karşılaşabilirsiniz.
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

fiber ise +60₺ modem ücreti var

• (euronete geçiş yaptım 2 saat sürdü geçiş işlemi o da comnetin geçişi onaylaması aşamasıydı. internet comnetten aldığım internet hızıyla aynı hiçbir fark yok ben memnunum geçmek isteyen araştırsın. arkadaşını getir ıvır zıvır gereksiz kampanyalar yok fiyatlar 16 mbps 149 lira 35 mbps 200 lira 100 mbps 239 lira firma kapanırsa da en fazla 200 lira kaybım olur ön ödeme sistemi yok fiyatlar zaten çok ucuz memnun kalmazsam da ücretsiz başka operatöre geçerim taahhüt falan yok ben memnunum

• bumerangxl kullanıcısına yanıt
    Edevlet onayını bi getiremedi onlarda, hala ıvır zıvır kimlik yolla vs. uğraştırıyorlar..pingler nasıl peki.. Netgsm patladı çünkü 3 gündür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 14 Aralık 2024; 2:8:51 >
  • dashwood kullanıcısına yanıt
    Hizmet no görünüyorsa geçiş için comnet onay vermiş demektir. Büyük ihtimalle geçiş olur.
  • btk şikayeti yazmak için girdim sabit internet seçtim comnet görünmediği için alt yapı ttnet seçtim ama yazdığım şikayeti turk Telekoma ilettiled o da iss biz değiliz onlara iletin dedi şikayetim boşa gitti. thh ye de ödediğim tüm bedellerin faturalaeını mobil uygulamadaki mesajı ve attıkları turknet e geç sms ini yükledim ödediğim tüm bedelleri sözleşmeden dönme maddesine istinaden iadesi için başvurdum.
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Başvurduğunuz rakam kalan günler olmalı, tamamını iade alırsanız Tüketici mahkemesinde dava açar ve masrafları ile alırlar haberiniz olsun. Comnet bu konularda mimli bir firmadır.
  • cuzza kullanıcısına yanıt
    Rede bırakan şu arkadaşın yorumunu silelim lütfen
  • Drbalci kullanıcısına yanıt
    Referans bırakan bu arkadaşın yorumunu silelim lütfen
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.