Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
14
Favori
27.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 1...22...414243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rekabet istemiyor yöneticiler rekabet kurumunada bir şikayet iletmek zorunda kalıcaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sakaryaspor'a sponsor ol demiş belediye:) milletinde işi gücü Sakaryaspordu sanki gelen yedi giden yedi takımı neden başka şirketlerden para istiyor bu belediye kamu görevlileri görevini yapmıyor kamu denetleyicisine taşıyacam olayı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cimere toplu bir yazı yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 16 Nisan 2026; 14:29:33 >
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt
    Cimer yine ayni kapıya çıkıyor olay belediyeye pasliyor msji onlarda geçiştirmelik cvp veriyor, Açık kapı var e-devlet içersinden başvuru yaptım ben + kamu denetleyicisindende başvurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 16 Nisan 2026; 14:33:30 >
  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Ben de yapıyorum şimdi

• arkadaşlar birşey sormam gerekiyor size? ben sakarya erenlerlerde oturuyorum ama şimdi diyorlar ki sakarya kemaliyeden benım oturdugum bölgeye fiber çekeceklermiş. bende turknettın altyapı sorgulamasıyla baktıgım zaman kemalıye köyünde bazı yerlerde fiber 100mbps var diyor turknet diyorki 200tl ek ücret karşılıgında 1000mbps dowload ve 50 mbps upload alabilirsin diyor. böyle birşey yaşanması mümkün mü. alacağım hız sağlıklı olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpcknnn -- 21 Nisan 2026; 18:21:9 >

Telekom fiber altyapı üzerinden 1000-50 veriyor.

Sakarya ilinde yaşıyorsan Telekom alt yapısı üzerinden 2 hafta önce pingler bayağı düştü 2 MS , omurgasi zaten vardı Sakarya'da aktif ettiler GigaFiber gelene kadar en iyisi Sakarya'da türknet ben kullanıyorum 9 aydır gayet başarılı

Devam ediyor belediye onayı bekleniyor.

• belediye onayı ne kadar zormuş 2026 nın başından beri onay bekliyoruz. ne gelişme var ne bişey var.gerekli izinler verilse adamlar da çalışmalara başlasa artık yeter.bu haritayı forumu takıp etmekten saçım kalmadı kafamda

Turknet bunu 2021 yılından bu yana belediyeye iletiyor ama tabi Telekom tarafı belediye taraflı olduğu için onay verdirmiyor belediyede kazı izni vermemek için saçma sapan paralar talep ediyor firmalara o yüzden proje kalıyor ortada ben durumu kamu denetleyicisine ilettim kamu görevlileri görevini yapmıyor bakalım ne sonuç çıkacak 2 ay geçti halen bekliyorum cvp

teşekkurler cevap için. güzel bilgi

• Bizim köylerde Telekom altyapısı var ve kapasite dolu olduğundan yeni abone almıyorlar. Mevcut altyapı ADSL ve hızlar malum. Adapazarı-Karapürçek arasında yaşayanlar bilir, yeni yol yapılıyor. Fiber kabloları döşemek ve binlerce kişiye, onlarca köye altyapı götürme fırsatı var. Hiçbir şey yapılmadı.

Erenler Belediyesi’ne yazdım: cevap dahi vermedi.
    Büyükşehir Belediyesi’ne yazdım: yazımı Türk Telekom’a iletti. Bu yanlışlığı çözemiyoruz hala. 2000’lerin başında değiliz. Türk Telekom ile başka bir ISS’nin statü olarak farkı var mı? Yok sanıyorum. Topu Türk Telekom’a atıyorlar.

Büyükşehir Belediyesi altyapı giden yere neden fiber kablo döşemez aklım almıyor. Hattı kiralayıp para da kazanabilirsin. Zaten yol kazılmış.

İlerleyen yıllarda bir firma köylere altyapı getirmek isteyecek ve bir sürü kazı işi çıkacak, masraf olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2d2p2 -- 18 Mayıs 2026; 14:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haklısınız. Asıl ikametim Güneşler Merkez mahallesinde. Kapımdan fiber geçiyor. Tüm komşularımda fiber var. Bizim binaya bir sebepten zamanında çekmemişler.

- 10+ kez DSL/Fiber dönüşüm dilekçesi verdim

- 10+ kez KEP’ten telekoma yazdım

- CİMER’e yazdım

- Belediyeye yazdım

- Türk Telekom İl Müdürlüğü’ne sayısız kez gittim, benden bıktılar ve “dürüst olmak gerekirse öncelik hiç altyapı olmayan yerlerde. Size fiber gelmez” dediler.

- Muhtara gittim

- Linkedin’den Telekom İl Müdürüne mesaj attım. Mesajımı gördü ve yanıt verdi ancak:

3 yıldır dönüşüm yaptıramıyorum. Lafın gelişi değil gerçekten kapımın önünde Türk Telekom fiber menholleri var.

Telekom İl Müdürlüğü çalışanlarından muhtara kadar herkes yardımcı olmaya çalıştı, kimse umursamamazlık yapmadı lakin dönüşüm yalan oldu.

İşin tuhaf yanı önümüzdeki yıl bu evden taşınacağım. Telekom’a öfkeliyim. Tavşan dağ hikayesi elbette ama durum bu. TürkNet bölgeme gelmese bile gerçekten internet altyapısını yüksek hızda yayma amaçları olduğu için pozitif bakıp daha ucuz alternatifler olmasına rağmen TürkNet kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1...22...414243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.