|
Rekabet istemiyor yöneticiler rekabet kurumunada bir şikayet iletmek zorunda kalıcaz. |
|

|
Rekabet istemiyor yöneticiler rekabet kurumunada bir şikayet iletmek zorunda kalıcaz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearLJaM -- 16 Nisan 2026; 14:29:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 16 Nisan 2026; 14:33:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
arkadaşlar birşey sormam gerekiyor size? ben sakarya erenlerlerde oturuyorum ama şimdi diyorlar ki sakarya kemaliyeden benım oturdugum bölgeye fiber çekeceklermiş. bende turknettın altyapı sorgulamasıyla baktıgım zaman kemalıye köyünde bazı yerlerde fiber 100mbps var diyor turknet diyorki 200tl ek ücret karşılıgında 1000mbps dowload ve 50 mbps upload alabilirsin diyor. böyle birşey yaşanması mümkün mü. alacağım hız sağlıklı olacak mı ? |
|
şuan 38 mbps dowlonad 12 mbps upload gozukuyor adresimde ama buraya fiber gelecek diyorlar.1000 mbpsten yararlanabilir miyim? VDLS KULLANIYORUZ ŞUAN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpcknnn -- 21 Nisan 2026; 18:21:9 > |
|
|
|
|
belediye onayı ne kadar zormuş 2026 nın başından beri onay bekliyoruz. ne gelişme var ne bişey var.gerekli izinler verilse adamlar da çalışmalara başlasa artık yeter.bu haritayı forumu takıp etmekten saçım kalmadı kafamda |
|
teşekkurler cevap için. güzel bilgi |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2d2p2 -- 18 Mayıs 2026; 14:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haklısınız. Asıl ikametim Güneşler Merkez mahallesinde. Kapımdan fiber geçiyor. Tüm komşularımda fiber var. Bizim binaya bir sebepten zamanında çekmemişler. - 10+ kez DSL/Fiber dönüşüm dilekçesi verdim - 10+ kez KEP’ten telekoma yazdım - CİMER’e yazdım - Belediyeye yazdım - Türk Telekom İl Müdürlüğü’ne sayısız kez gittim, benden bıktılar ve “dürüst olmak gerekirse öncelik hiç altyapı olmayan yerlerde. Size fiber gelmez” dediler. - Muhtara gittim - Linkedin’den Telekom İl Müdürüne mesaj attım. Mesajımı gördü ve yanıt verdi ancak: 3 yıldır dönüşüm yaptıramıyorum. Lafın gelişi değil gerçekten kapımın önünde Türk Telekom fiber menholleri var. Telekom İl Müdürlüğü çalışanlarından muhtara kadar herkes yardımcı olmaya çalıştı, kimse umursamamazlık yapmadı lakin dönüşüm yalan oldu. İşin tuhaf yanı önümüzdeki yıl bu evden taşınacağım. Telekom’a öfkeliyim. Tavşan dağ hikayesi elbette ama durum bu. TürkNet bölgeme gelmese bile gerçekten internet altyapısını yüksek hızda yayma amaçları olduğu için pozitif bakıp daha ucuz alternatifler olmasına rağmen TürkNet kullanıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|