Şimdi Ara

TurkNet'e geçmeyi düşünenler dikkat! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
12.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk telekomun gözünü seveyim gözünü. 3-5 kuruş için yancılara gitmeyin. 1 kez denedim pişman oldum koşarak geri tt ye döndüm. Türknet ilk önce çağrı merkezinde çalışan insanın üslubunu düzeltsin. Vazgeçtiğimi anlayınca çirkefleşmişti kadın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceyhan988

    3 günmü 1 haftadir internet hiz eksikliginden hergun arayip ariza kaydi olusturuyor aradiktan sonra internetim kesiliyor gidip grliyor 1. 2 saat tekrar normale oturup internet yavasligi devam ediyo
    https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do

    buradan giriş yap. arıza kaydı oluştur. çağrı merkezi bir halta yaramıyor. eğer sorunu ekip çözecekse tanıdık falan varsa türk telekomdan doğrudan çağır gelsin yapsınlar
  • TURKNET PİŞMANLIKTIR... abartmıyorum 11 gün oldu internet arızası bildireli yaptık diye dönüş yapıyorlar fakat düzelen hiçbirşey yok. Satana kadar en az 10 kere arandım müthiş ilgi gösterdiler fakat her sıkıntı yaşadığımda aynı sorun. Kimseye ulaşamıyoruz. Destek ekipleri bilgisiz. 11 günde bir sorun çözülmez mi arkadaş... utanmadan birde borç maili, mesajı atıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Hizmetinizi bire bir olarak tüm ince ayrıntısına kadar inceletiyorum. Arkadaşlarım gün içerisinde sizinle sözlü olarak iletişime geçeceklerdir.
    bu kadar yalan dolan bir firma olamaz,sanirim bunlar konkordato verecekler,gider ayak bizleri magdur ediyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sikayetvar a bile yazdim cevap bile vermiyorlar,utanmaz arlanmazlar...



    https://www.sikayetvar.com/turknet/turknet-hizmet-yok-11

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün an itibari ile ttnet'i kapatma talebi oluşturdum. turknet port göremediğini bu yüzden benim gidip kapattırmam gerektiğini söylediler. portu da şuan kullandığım daireye açık bırakmalarını söylemem gerektiğini belirttiler. bakalım bekliyorum. 35 mbps lik abonesiydim. aynı hız yada fazlasını almak için başvurduğumu da belirttim. yakın arkadaşım onların müşterisi ve hiç bir sorun yaşamadan kullanıyor. umarım pişman olmam. buradakileri okudukça baya bi korkmaya başladım.
  • Müşteri hizmetlerine işiniz düşmediği sürece f/p olarak gayet iyi.
    Ama hat fiziksel olarak kopar da düzeltmelerini beklerseniz kabusu yaşarsınız. Telekomla aralarında ciddi bir iletişim kopukluğu var.
    Ya bunlar telekoma gerçekten hatayı bildirmeyip müşteriye bildirdik diyorlar, ya da telekom arıza bildirimini aldığı halde rakip firmadan
    müşteri çekmek için bilerek bezdiriyor.

    Bir kere iski kepçesi telefon kablolarını kopardığı için arıza yaşamıştım ikisi de birbirine atıyordu topu.
    TTnet kendi abonelerinin hatlarını gelip yaptırdı ama rakip isslerin hatlarına dokunmamışlar yapmaları gerektiği halde.
    En son telekom müdürlüğüne gidip müdüre rica edip ite kaka yaptırdık. TT'ye de geçmek istemedim açıkcası yarı hızı ve yüksek
    pingi 2 kat fiyata satıyorlardı. Zaten Turknet öncesi 10 sene kadar TTnet kullandım onlardan da çok çektim. Bu olaydan sonra 1 sene geçti daha problem olmadı.
    Bölgede fiber yok kablo yok. Turknet yapa dışında vdsl2 verebilen de yok, veren çıksa bile uploadlar tırt diğerlerinde.
    Fiber gelene kadar alabileceğim en iyi hizmet bu yine. Fiber de uzun süre gelmez Telekom oger yüzünden borç batağında.




  • Akn kalktığı ocak ayında akşamları ping in yükselmesi hızın düşmesi sorunu dışında sorun yaşamamıştım mh ile her yazdığımda ilgilendiler o denilen süreleri ben hiç beklemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet kullanıyorum. 2 gün önce beni cgn havuza almışlar. Evimdeki cihazıma erişemiyorum. Sabit ip için 25 tl istediler. Ağustosta taahütüm bitiyor. 600 küsür tl cayma bedeli çıkarttılar. Kabloneti aradım modem yok üye yapamıyoruz dediler. Turknet de şans işi resmen. Zaten mecbur taahhüt bitene kadar bekliycez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkcell süperonline tavsiye ederim arkadaşlar bu zamana kadar ttnetten daha kaliteli hizmet sunan tek firma bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CriticalWave

    Bu mesaj silindi.
    Yaşamadığınız için bol keseden konuşuyorsunuz.
  • Ben de ortalama 2 yıldır müşterileriyim. Herhangi bir sıkıntım olmadı. 66 liraya misler gibi 35 mbit download / 3 mbit upload hızlarında internet sunuyor. Bazı kendini bilmezler adamlar balon çıktı, şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor demiş. Bizim millet memnuniyetini hiç bir zaman belli etmez ama iş memnuniyetsizliğe geldiğinde anında yaygarayı koparır. TTNet altyapısının iyi olduğu yerlerde aynı hizmeti TürkNet üzerinden daha ucuza almak için TürkNet'i tercih etmek mantıklı ve makul bir harekettir. Aksi halde değildir. Bilinçlenelim.
  • Hayatımda TürkNet kadar rezil bir İSS görmedim. Her gün internetim 2 kez kesiliyordu. Aramamıza talep bırakmamıza rağmen her hangi bir müdahale olmadı. Ardından numarayı blokladılar. İşleri uzattılar. İnterneti değiştirmek için bile gerekli olan numarayı almamıza engel oldular.
  • şimdi hocam öncelikle şunu belirtmek isterim ben TTnet e abone olduğum zamanlar ortada faxmodemler çevirmeli modemler dolaşıyordu o kadar eski abonesiyim düşünün ki eve kuruluma gelen ekipler bilgisayara format atıp xp ye çeviriyolardı onun için ayrıca 50 tl alıyolardı vs vs evde kullandıgım internet 5 mbps yi zar zor görüyor ki kendım de 2 sene superonline fiber çözüm merkezinde teknisyen olarak çalıştım kendı evımdekı kabloyu cat 6 ile değiştirdim yoksa 0,56 mbps idi su son olaylarda dedım kı bende turknet e geceyım belki hızımda bir değişiklik olur Türknet 64,99 Tl şuan TTnet den bana gelen fatura 54 tl tamam hızım dusuk pingim yüksek ama başım ağrımıyo be ustam en son ne zaman arıza yaptı desen 2011 miydi neydi oda mahalleden gecen kamyonun dorsesı yuksek gelip kabloyu reglet ten çıkardıgı için bence Türkcell Ve TTnet in dışında internet almak kasaptan ilaç almak gibi bişey Türkcell ide fiber alıcan ayrı mesele yanı TTnet in alt yapısını kullanıp farklı bi servis sağlayıcıdan internet alıp da farklı sonuçlar beklemek ne kadar mantıklı yanı sahın aynı sahın ama tofas degılde mofas :))




  • Bende tekirdağın küçük bir ilçesinde kullanıyorum, çok ilgililer. Her sorunum 24 saat icinde çözüldü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmayan firma yok. Turknet sayesinde hayatımıza gerçek akk'siz internet girdi. 3 ayrı lokasyonda bağlatmışım, sıkıntılarda, destek açıyoruz, birkaç güne çözülüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErDemlik

    türkcell süperonline tavsiye ederim arkadaşlar bu zamana kadar ttnetten daha kaliteli hizmet sunan tek firma bence.
    Zamanında fiberde az çektirmediler. 1 hafta internetsiz bıraktılar. Yakındaki sitenin birininde yönetici fazla elektrik gidiyor diye swicth in elektriğini kapatıyor. Süperonlinenin saçma yıldız sistemi yüzünden 1 bağlantı kapatılınca tüm bölgenin interneti gidiyor. Adamlarla uzlaşana kadar 1 hafta internetsiz kaldım. Ayrıca bunların dolandırıcı alt bayileride var. Sürekli arayıp müşteri çekmek için yalan söylüyor.
  • 2 aydır kullanıyorum internette ufak bi kopma ping sorunu vs yok. İlk defa full hd videolara acaba donar mı diye tıklamamazlık yapmıyorum.



    Yaşadığınız problemler Turk Telekom altyapı ile ilgili oluyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, hepinize cevaplarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Sorun şu ki, Türk halkı olarak, kötünün iyisine şükreden insanlar olmuşuz. Ben On-line oyunlar oynuyorum ve yurt dışından bir çok oyun arkadaşım var. Oyundan elektrik ya da internet kesintisi sonucu düşüp, geri döndüğümde ve durumu açıkladığımda alenen gülüyorlar. Altyapı denilen şey, bölgenin 20 yıl sonraki ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılır ve en az 20 sene problemsiz hizmet verir. Bizde ise aynı yerler yılda 2-3 kere kazılarak elektrik hattı, telefon hattı, su borusu, doğal gaz borusu döşeniyor, altyapıyı genişletmek yerine trafolara haddinden fazla bağlantı yapılıyor, sanal portlar kullanıcılara bölüştürülüyor, ve bunlar bizim ödediğimiz vergilerle, taşeron firmalara para kazandırılarak yapılıyor. Karşılığında ise fahiş fiyatlı, kalitesiz, sorunlu, eksik hizmet alıyoruz. Toplum olarak birlikte hareket etmeyi, sunulan yerine hakkettiğimizi talep etmeyi öğrenebilsek, inanın bu hizmet kalitesi çok artar. Bana göre bunu sağlamak için ilk adım "şikayet" mekanizması. En ufak probleminizi ve rahatsızlığınızı bile hizmet sağlayıcılara duyuyorsanız, "nasıl olsa kerizlerin sesi çıkmıyor, itelemeye devam" mantığını bitirip, hizmet kalitesini arttırmaya yardımcı olursunuz. Sonuçta bu firmalar da bizim ödediğimiz vergi ve faturalarla ayakta duruyor. Kaybettikleri her müşteri, kazançlarına vurulan bir darbedir! Bu gücü kullanın ve hakkınızı arayın!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.