Şimdi Ara

TÜRKNET 1 AY BEDAVA + 55 LİRA KAZANMA FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Operatör #Türk Telekom
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TÜRKNET 1 AY BEDAVA + 55 LİRA KAZANMA FIRSATI
    Aşağıdaki linkten üye olup, ilk fatura ödemesinden sonra kullanımı faturama yansıyanlara 55 lira ödüyorum.

Hem 1 ay bedava üyelikle başlıyorsunuz, hem de ikinci ayın yarısı çıkmış oluyor.Üye olan arkadaşlar bana pm atsın lütfen

Davet kodu: QXT69PM76VXH

Bağlantı:https://turk.net/p/QXT69PM76VXH

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Geçen ay arkadaşın referansıyla türknete geçiş yaptım ve ödemeyi sorunsuz gerçekleştirdi, güvenilir. Mesajları da hızlı yanıtlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Nasıl yararlanıyoruz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.