Şimdi Ara

Turknet.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya modemlerimiz bant genişliği 75-100 mb internet alabilirsiniz diyorken sadece %1 imiz bu hızları alabiliyor. E'kadar demiştik diyor. Hadi e kadar.

    Akk kaldırdı; bence sebebi de şu; akk ya girdiğimizde vermesi gereken hız sabit, 24'e kadar değil, 24 mb net bant genişliği.

    E bunu veremezsen; insanlar btk'ya yürürse alacağın ceza çabası. Yetmediği gibi yetersiz ip havuzu, cgnat sisteminde düştüğün gruba göre bant genişliği derken Turknet kendi kurbanı oluyor.

    Bence Turknet öncelikle saha ekipleri oluşturmalı, kullanıcıların hızlarını kendisi yerinde test edip alamadığımız hızların sebebini yerinde yani sahada bulmalı. Şahsen ben 75 mb düzenli alacaksam bi defada 300-400 lira bakım ücreti vermeye razıyım. Yeter ki bi daha bu tip şeylerle uğraşmayayım.

    Ha sorunu Telekom kaynaklıysa git rekabet kurumuna çök, olmadı mı? Toplanın Telekom altyapısını kullanan firmalar tıpkı forumda bizim yaptığımız gibi kazan kaldırın, Başbakan'a cumhurbaşkanına gidin, ödediğiniz kiranın hakkını alamıyorsanız. Ama kullanıcıları mağdur etmeyi bırakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hizmet sektörü kullanıcı memnuniyetiyle paralel ilerler.

    Forumdaki insanlar çoğumuz memnun olanları görüp malum firmadan çoğumuz taahhütlerimizi bozup geldik, niye? Çünkü hizmet iyiydi, onlar kazanacağına bunlar kazansın, bira daha güzel hizmet alalım diye.

    Sonuç: Her geçen gün 1 adım geriye giden Turknet.

    Firma olarak her yeni üyeyle güçleneceğine, daha iyi hizmet sunacağına 100 bin kişiye verdiği sunucu altyapıyla 1 milyon kişiye hizmet vermeye kalkarsan, hadi yatırımı geçtim müşteri hizmetlerini bile kaldırırsan ne olacak? İptaller artınca ne olacak ? Vodafone'da 4.5g sonrası durum gibi.

    Biz Shell'de yakıt aldığımızda pompacı şöyle diyor mu: "Bu saatte çok yakıt sattık, ondan sana kalitesizi kaldı?"

    Yada cep telefonunuzu elinize aldınız sevgilinizi arayacaksınız ama karşıda robotik ses şöyle diyor mu:"Herkes telefonla konuştuğu için sana hizmet sunamıyorum"

    Otobana arabanla giyeceksin "Otoban çok kalabalık sen yan yoldan gideceksin" diyor mu ?

    İşte Turknet bunları diyor tam olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne kadar yazarsak yazalım, bu tamamıyla bir yatırım problemi. Hani burada arada görünen destek diye bir arkadaş var ya sürekli numara topluyor, hiç bir şey yapamaz. Zira turknet'in direk kendi içinde yatırıma odaklanması lazım.



    Alabileceğin kadar hızı vereceğiz büyük yalan. Doğrusu, verebileceğimiz kadar hız alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatihcaliskan57 F kullanıcısına yanıt
    Biliyorum benim hattım da 100 e kadar çıkıyor ama sözleşmede 100 mbps ye kadar diyor.35 de verse birşey yapamayız.Kaldı ki bu 35 mbps durumu sitelerinde de yazıyor.15 Ağustostan sonra abone olduysanız benim gibi, 35 den fazlasını vermezler.Eğer seni fazlasını alırsın diyerek abone ettilerse yanlış yapmışlar.O ayrı tabi.Ben de 10 günle kaçırdım.Yoksa bana da 75 mbps veriyorlardı güncellemeden(!) önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrooke139

    Biliyorum benim hattım da 100 e kadar çıkıyor ama sözleşmede 100 mbps ye kadar diyor.35 de verse birşey yapamayız.Kaldı ki bu 35 mbps durumu sitelerinde de yazıyor.15 Ağustostan sonra abone olduysanız benim gibi, 35 den fazlasını vermezler.Eğer seni fazlasını alırsın diyerek abone ettilerse yanlış yapmışlar.O ayrı tabi.Ben de 10 günle kaçırdım.Yoksa bana da 75 mbps veriyorlardı güncellemeden(!) önce.

    merhabalar anlayışlı yazınız için teşekkür ediyorum lakin beni öyle abone yaptılar ve hergün hız pazarlığı yapıyorlar benle o yüzden söylüyorum birilerinin maliyeti arttırdığı için 15 ağustosu çıkardılar inanmayın hiç bir türlü ve susmayın eğerki birşeyler hallolmuyorsa 2018 yılında akn tam anlamıyla kalkacak bu bedavacı arkadaşlar şuanda savunuyorlar varsın ssavunsunlar bizde 2018de başka iss ye geçeriz sorunumuz çözülmez ise iyi günler dilerim.




  • Bak yazıyorum. Öğlen aradı biri; güya tamammış. Eve geldim; evet tamam bant genişliğinde sorum yok, fakat ben bi türlü sisteme giremiyorum.

    Sonuç: Forumdan atılırım aklımdan geçenleri yazsam; ama sen anla turknetdestek.! Neye destek oluyorsan artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin hikayesi farklı ama çoğumuzun hikayesi ben de dahil olumsuz...

    16 ekim'den bu yana VDSL kandırmacası ile akalı şikayet ve destek kaydım var.

    20 ekimden bu yana hız düşümü (15den 10a) arıza kaydım var.

    Bunlara hiç bir şekilde dönüş olmadı ama hattımı iptal ediyorum deyince 4 gündür deli gibi arıyorlar.

    Bumuydu en iyi mh ödülü alan firma :@
  • Modem kullanıcı adımı ver dediğimde SMS gönderildi diyor ne gelen ne giden. İnternet bağlı ama nereye belli değil. Günaha sokacaklar insani bide arıyor yaptık diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi anlatıyorum;

    Rezalet v2

    Benim portumu ve Telekom hattımı kira ödememek için iptali basan Turknet aynı kullanıcı adıyla abonelik alınmadığından kullanıcı adımın sonuna 1 eklemiş (bunu söyleyen Telekom santral, Turknet haşa eskisini gönderiyor!)

    Yetmiyor; şifreyi değilmiş ama Telekom bunu bilmiyor; Turknet Yen'i kullanıcı adına yanlış diyor, Telekom eskisiyle çıkış vermiyor.

    Sonuç: Oflu hocadaki küfürbaz adam bile az kalır yanımda! Sana bu lisansı veren sözleşmeyi çıkaran Yazıcı'nın......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç: Telekom diyor ki bunu biz düzeltemeyiz niye böyle yapmışlar ki?

    Turknet: :@ insan yok ki mk anlatıp düzelttiresin.



    Sonuç: 8 günde santraldeki adamla bile kanka oldum, turknetde muhatap bulamadım mk!

    Hani Çadır devleti diyorlar ya; sanki çadır şirketi. Destek mestek de hikaye; bence dh forum üyelerden 5-10 lira toplasın bu firmayı alsın, olmadı kendi kursun dhnet.



    @turknetdestek sende oku; sonra insanlara yardım edeceğim ümidiyle umut dağıtma; numaramı alalı 6 gün oldu, arıza kaydı açalı 8 !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldan fazla süredir Turkent kullanıyorum 35 mbit hız alıyordum bugün hızım 3 mbit modem arayüzünde 35mbit gözüküyor ama hızım bir gündür 3 mbit
  • Karalama yazan arkadaşlar var; adam kullanıcı adını bile düzgün vermiyor, 8 gündür turknet aratan soran yok, telekomla her gün konuşuyorum hangi karalama?



    Forum bence turknet reklamı içeren, destek vereceğim yalanıyla kullanıcıları uyutan adamı forum dışına almalı.

    Sorun interneti hiç kullanamamak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugüne kadar iyisi ile kötüsü ile Türkneti kullandım ama son zamanlarda kabak tadı vermeye başladı.
    Hızım gündüz 16 civarı akşam vakitlerinde 3.5 civarı. Şuan test yaptım 3.63 çıkıyor.
    Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, ulaşmak için ne yapmam gerekiyor?
  • Güncelleme;
    8. Gün sonunda farklı bir metod ile türknet çözüm merkezine bağlanmayı sonunda başardım; (Onlar aramadılar; ben onları aradım)
    Gayet kibar beyefendi biri vardı, @turknetdestek sende oku;
    Söz konusu kullanıcı adı sorunumu çözmesi 1 sn sürdü, sonrasında statik IP almamı 20 saniyede halletti, benimle birlikte hat değerlerimi kontrol edip ping süremi 130Ms 'den 10-15 Ms düşünceye kadar hattımı takip etti.

    Sonuç: Bireysel olarak çözüm merkezinde benimle ilgilenen arkadaşa çok teşekkür ederim..
    Müşteri hizmetleri olsaydı 8 gün beklemeyecektim.. Turknet için fikirlerim hala aynıdır. Ucuz etin yahnisi olayını geçmiş, bazen kullanıcılarına eziyet etmektedir. Bireysel çabam olmasaydı bugün de gelmeyecekti aramayacaklardı...

    Dipnot: Bu süreçte başvurup sonuç alamadıklarım;
    1-)Turknet online işlemler tüm arıza kaydı türleri
    2-)Turknet telefon ile tüm arıza kaydı işlemleri
    3-) Dh forum'daki destek olmayan zat
    4-) Twitter'da cevap bile vermeyen sözde sosyal ekip
    5-) SK_turknet isimli hesap
    6-) BTK

    Yani bireysel çabanızla sorunları aşabiliyorsunuz, ama sorun yaşarsanız bunlar da size pek yardımcı olmuyor. Yeni üye olacak arkadaşların bilgisine..

    Konu Kilit.!




  • hayrına up. bir firma işini de düzgün yapsın. bu forumda türkneti övmenin tek bir nedeni var o da diğer firmaları türknet ile dövmeye çalışmak yoksa; türknette aslında çok kötünün az kötüsü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.