Şimdi Ara

turklerin chatte yazdiklari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hep söylüyorum ama tekrar söylemek zorundayım.Yeni nesil çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 14 Ağustos 2014; 14:46:46 >
  • Bunlar bilgisayarlarla büyüyorlar aileleri ah o olcak ah bu olcak diye her şeylerine tamam diyor.
    Ondan sonra bunlar gibi besleme bir nesil yetişiyor.
  • çok troll bir millet oldugumuzu düşünüyorum.
  • Abi takmayın heryerde var bebeler ne bok yiyorlarsa yesinler. Her ülkeden var böyleleri bizim ülkemizde fazla zaten yaşı belli bir seviyeye ermiş insan bunu yapmaz çoluk cocukla uğraşmayın bir kere chate bakmadım çünkü baksam ne olucağını biliyorum Jahreinin Vide oyunun chatlerinde yok bu bebeler bunların alayı oxiden vs yerlerden türemişler beyin yoksunu çoluk çocuk maximum 15 yaş o chat seviyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karma Police -- 14 Ağustos 2014; 15:02:51 >
  • Hepsinin allah belasını versin eğitimsiz soysuz itler onların yüzünden türk olmaktan utanır hale geldik
  • Yabancılar bile DP maçları chati kapatmamız gerek demeye başladı
  • Emine Erdoğan yazan vardı
  • Sonra da konu aciyolar turkleri niye sevmiyosunuz diye. Kim ne derse desin f2p bi oyun turkiyede populerlesmeye baslarsa derhal o sunucuyu terk edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Yıllardır çook online oyun oynamışlığım var her türden browserına kadar ama bu lolün tr community kadar aptalına hiç denk gelmedim , üzülüyorum ya nasıl bu kadar moron olabiliyolar diye.Sonra maçımıza filan geliyolar bunlarla oyun oynuyoruz filan.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

turklerin chatte yazdiklari

maşallah benim ss yaqıor hanyy

daha atayım

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Dostum geçen oyunuma biri geldi, seri maçım düzgün oynayın dedi. Neyse isim verdi skype'tan ekleyin dedi. Ekliyeyim dedim sonuçta konuşmak iyi oluyor diye. İsmi bir yazdım "11 yaşındaki bir çocuk" :( Kısaca kendimden utandım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.