Şimdi Ara

Türklerde Korku Filmi Anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancıların korku filmlerinden korkmazken bizim Türklerin yaptıkları filmleri izleyince acayip korkuyorum çünkü millet zombi korku filmi biliyosun gerçek olamdıklarını ama bizimkiler cinli şeytanlı ypaınca insan biliyo gerçek olduğunu acaip tırstım şimdi karadedeler teaser izledim mesela acaip mıçtım sizde öyle düşünüyosanız bir mesaj çakın

• Bunu bugün derste tartıştık biliyor musun ? Ama analiz ettiğim kadarıyla kültürlerle alakalı. Yabancı için vampir, zombi, hayalet korku öğesidir. Bizler için ise şeytan, dabbe, cin bunlar korku öğesidir. O yüzden korkman doğal.
  • Bende öyle düşündüm sen gidip bir amerikalıya bizim korku filmlerini izletsen adam sıkılır
  • Biliyor derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BehzatÇ. kullanıcısına yanıt
    Yani biliyoruz onların gerçek olduklarını ve bize zarar verebilceklerini
  • Bende de tam tersi .
    Türk korku filmleri çok saçma ve komik geliyor .
    Hiç gerçekçiliği yok birşey yok .
    Tutturmuşlar bir cin iki şeytan .
    Kardeşim sen gidip uğraşırsan belanı bulursun bu kadar basit . (Müslümanım)
  • İnan bende yabancı korku filmlerinden daha çok korkuyorum. Banada cinli, şeytanlı filmler korkunç gelmiyor.
  • http://m.youtube.com/watch?v=Ebvp2r26B4c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum kimseye karışmadıkça bişey olmaz ama insan illaki biraz tırsıyor.
  • Banada korkunç gelmiyo saçma ama tırsıyorum işte kanım donuyo bunlar gerçekmi banada zarar verirmi diye
  • Bana dini inanışlarla ilgili olan korku filmleri daha korkunç geliyor. Hangi din olduğu farketmez biraz bile gerçeklik payı olsa insan korkuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeytandan neden korktuğunu anlamadım

• Bana hic korkunc gelmiyo zaten her film genelde ayni en az dublex ev , cocuk ve Abuk subuk sekil ve resimler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.