Selam arkadaslar officiale gecmek istiyorumda hangi serverı oneririsinizi. Burning Legion diyorlar ama adındanda anlaşılabilecegi gib hordeların agrılıklı oldugu bi server heralde, ben balanslı bi server istiyorum night elf olcamda :P Hangi server veya serverları önerirsiniz .?
burning legionda bir sürü alliance oyuncu var, sonra Maghteridonda cok oyuncu var, bide dunemaulda biraz var ama en cok burning(lagging) legion
Türkler tabikide MU ONLİNE da
möö online :)
kesinlikle daywalker katılıyorum sana MU ONLİNE yeah
abi delirdin mi öyle eski serverlara girip napıcaksın, Ragnaros Nefarian normal mob gibi olmuştur orda.. kesinlikle yeni bi server'a girmelisin yoksa bi zevk alamazsın bence..
şimdi şöyle bir sorun var bazı serverlarda pvp yapacak horde bulamazsın mesela maghteridonda..BL güzeldir tavsiye ederim...
abi delirdin mi öyle eski serverlara girip napıcaksın, Ragnaros Nefarian normal mob gibi olmuştur orda.. kesinlikle yeni bi server'a girmelisin yoksa bi zevk alamazsın bence..
çok doğru söylemişsin, heryer lvl60 kaynıyor BB de ve BL'de
Balnazzaar da türk çok fazla deil ama server kaliteli ... şahsen türklerin fazla olması benim için bi dezavantajdır yani ...
BronzeBeard serverı nasıl sizce? Arkadas oynuyordu (yabancı) ancak ordaki ortamı sevmedigi için cıkmıs private takılıyor, birde questler cok zorlamıs onu :P
Merhaba Arkadaşım Ben bu mesajı Görünce bi soram dedim Kim istemezki tüklerle WoW oynamayı Değil Mi..!
Neyse benim Sorunum farklı Bak ben o sizin dediğiniz serverdan accunt almak istiyorum Bana acaba yardımcı olabilirmisin Acil Yanıt bekliyorum Saygılar İi bayramlar .....WyrM.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme