Şimdi Ara

Türkler Amerika'da hangi çetelere dahil olabiliyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Onlar suşi satıyor.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Kayda değer kızıl derili yok reis. Ben bazen kendini kızıl derili olarak tanıtıyordum.

• martax32 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok, nevada onlardan sorulur, los angeleste infazların yarısı onların elinden çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hala fırsatlar var mı, görüyorum ama bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

Fırsat falan yok. Amerikaya mülteci akını var. Vizeli girmek zaten imkansız. Mülteci olurum dersen anlaş bi meksian karteliyle git. Benim vizem bitti döndüm. İlticacı olmak pek mantıklı gelmedi bana.

• Konu hortlamış madem cevap vereyim. 1 yıl yasadim 2011 de döndüm. Orada siyahların çok sevdiği saydığı ekmek verip yardımcı olduğu bir Türk abim sayesinde senin benim bir turistin Gece south Side'a daldık diye arabayla girip çektiği videolardan çok daha fazla içlerinde oldum. Chicago Armitage & Cicero bolgesindeki 80 lerde Chicago'da büyük sorun olarak görülen Latin Cobra çetesi de dahil, gittikleri partilere gittim undergroun eglencelere katıldım ki bazılarını direk bu abim duzenliyordu, evlerine girdim doğum günlerine katıldım. Kokain in su gibi aktığı ortamlarda kucak dansları vs kavgalar vs herşeyi gördüm.
    Şaka yaptığını düşündüm hocam ne yalan söyleyeyim. Ben mesela bu tanıdığım olmasa vurulmuş olabilirdim. Hiç bulasmazdim zaten. ABD de hiçbir çete ile içli dişli olmak isteyeceğini sanmıyorum. Lakin gerçekten çok severim bu adamları ama tehlikeliler hem de çok tehlikeliler. Özellikle Chicago gangleri kriminal olarak her birkaç yılda bir rekorlar kıran Chicago'daki oranın yüzde yüz sahibi. Gittiysen adamlara biraz tanık olduysan anlarsin zaten. Biz ne kavga etmeyi biliyoruz ne de onların yarısı kadar tehlikeliyiz. Aralarında sevdigim muhabbetim olan nigalarım dışında yanımda bu abim yok iken hiç biriyle göz göze bile gelmek istemezdim. Benim önümde sadece baktı diye 2 metrelik izbandut gibi bir portorikolu 3 saniyede 8-10 yumrukla yere yığıldı, soylegebildigi tek sek sana bakmadım dostum oldu. Bu cevaba gelen karşılık buydu. Sadece arkadaşım ısrar etti doğum günüm gel ben seni bırakırım eve dedi çocuğu kirmadim gittim evine 15 yaşındaki en ufak kardeşi ak47 ile salona girdi bana abisinin kendi dogumgununde aldığı hediyeyi göstermek istemis. Birçoğunun evinde tabancadan fazlası var.
    ABD gerçekten vahşi batı. Ama yasanır mı? Yine de yaşanır. Nerde olmaman gerektigini bildiğin sürece ABD çok ta tehlikeli biryer değil.

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt

Ben gerçekten şaka için böyle bir başlık açmıştım da, denk geldi gittim 2 sene takıldım geldim.

ABD bazı bögleler dışında güvenli bir ülke.

Şaka oldugundan şüphelendim zaten hocam ama ne bileyim. Bizim gibilere kürdan diye dış karistiriyolar orda ;). Şakasi yok yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.