Şimdi Ara

Türkiyenin Gelişememe Nedenini Açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü milletimizin aklı karı kızda, iş güç karı kız olmuş(yanlış anlamayın ben böyle değilim demiyorum), feysde diğer o tarz sitelerde filan karı kız peşinde koşuyo millet.muhabbetlerin çoğu karı kız üzerine enerjisinin çoğunu bu olaya ayırıyo yani insanlar, böyle oluncada diğer faydalı şeylere çok az enerji kalıyo.Bunun suçlusuda hemi kızlar hemi erkekler.tespit yaptım

Edit:Yazmayı unuttum, avrupada amerikada karı kız işleri raad adamların başka şeylere enerji harcaması mümkün oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 27 Temmuz 2012; 18:18:46 >

•  Türkiyenin Gelişememe Nedenini Açıklıyorum
  • Bunun nedeni kişinin/kişilerin doğduğu ve yaşadığı toplum düzeyinin entellektüel seviyeleri. Tabi buda maddiyatla aslında doğru orantıda. Mesela köyde yaşayan adam sabah kalkar bağı bahçesiyle uğraşır akşam olur yemeğini yer biraz dinlenir ve gece olunca tek eğlencesi cinselliktir. o şekil mutlu olur keyif alır. Ama üst tabakada durum çok farklı. Adamın iyi bir tahsili olmuş, yabancı dil biliyor, birçok şehir görmüş, birçok ülkeye gitmiş.Sanattan sinemadan bilimden vs. hoşlanıyor. Haliyle kendine hep yeni heyecanlar arıyor daha uç şeyler.Daha pahalı şeyler, herkesin ulaşamayacağı şeyler.BU tarz bir adam için cinsellik çok basit bir olaydır.150 bin dolarlık spor arabayı sürerken aldığı haz cinsellikten aldığı hazdan çok daha doyurucudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.