Şimdi Ara

Türkiyeden yurtdışına ucuz uçak biletleri nasıl ne zaman bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıka belirttiğim gibi sürekli türkiyeden yurt dışına seyehat eden bir öğrenciyim
    genelde viyanada iniyorum
    ama kelepir uçak bulursam münih berline falanda gidebilirim
    ordan ucuz tren bulabiliyorum
    zaten amaçta biraz gezinmek
    merak ettiğim kelepir fiyata uçak bileti ne zaman nerelerden bulabilirim
    ucuz gitme yollarındanda bahsedebilirsiniz
    ama karayolundanda çokça gittim
    zaten çifte vatandalş olduğum için pek sorun olmuyo ülkeler rası geçiş ama çok yorucu oluyo
    fiyat olarak şöyle oluyo en ucuz
    bursa-istanbul-sofya=60lira(metro turizm)
    sofya-viyana=15-20 euro(skyeurope airlines uçak yani 1buçuk saaate viyanada vede evet fiyatı çoğu zaman 15-20euroya alabiliyorum vergilerde dahil.. tabi erken alırsam bu paraya bulunuyo)
    direk türkiyeden uçuşlar bulsam münihe falan çok daha fazla işimi görür
    tabi viyana olsa işimi çok daha fazla görür ama viyanaya zor olur gibi biraz çünkü çok fazla çeşit uçuş yok türkiyeden

• Bende Almanya'ya sürekli gidip geliyorum. Ucak biletleri konsunda. Su siteleri hergün kontrol etmen gerek, cünkü promsyonlar oluyor ve bazen anlik yakalayabiliyorsun.

www.flypgs.com ( Pegasus )
    www.sunexpress.com
    www.condor.com
    www.ogerturktur.de
    www.airberlin.com
    www.easyjet.com

Ben mesela 1 ay once gidis donus, condor dan , vergiler dahil, ucak biletini 120€ ya aldim.

• quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Bende Almanya'ya sürekli gidip geliyorum. Ucak biletleri konsunda. Su siteleri hergün kontrol etmen gerek, cünkü promsyonlar oluyor ve bazen anlik yakalayabiliyorsun.

www.flypgs.com ( Pegasus )
    www.sunexpress.com
    www.condor.com
    www.ogerturktur.de
    www.airberlin.com
    www.easyjet.com

Ben mesela 1 ay once gidis donus, condor dan , vergiler dahil, ucak biletini 120€ ya aldim.

İnan sürekli bakıyorum
    babamda bakıyo
    ama nedense ben bulamıyorum hiç
    arada çok düşük indirimler ancak yakalayabiliyorum
    birde çok insandan şöyle birşey duydum
    özellikle yazın türkiyeye genelde antalya ve istanbuldaki havaalanlarına gelen turist uçakları insanları boş taşıyacağına 20-30 euro gibi komik fiyatlarla kölne münihe berline hamburga uçuyorlarmış
    bir arkadaş geçen yaz kölne 20euroya uçtuğunu söyledi bana
    nasıl yaptın dedim
    uçak kalkacaktı dedi
    zaten boş imiş uçaklar
    son anda gittim bilet aldım gittim dedi
    ben neden hiç bir zaman böyle birşey yakalayamadım

• Dedigin kadar ucuza bende su ana kadar hic yakalayamadim, o fazlasiyla sans. Almanya dan , TRye su an icin ucak biletelri daha uygun. 45- 50 euroya bulabiliyorsun. Ancak TRden Almanyaya en dusuk belki 75-80€ya bulabilirsin .
  • quote:

Dedigin kadar ucuza bende su ana kadar hic yakalayamadim, o fazlasiyla sans. Almanya dan , TRye su an icin ucak biletelri daha uygun. 45- 50 euroya bulabiliyorsun. Ancak TRden Almanyaya en dusuk belki 75-80€ya bulabilirsin .

skyeurope.com bakarsan denk gelebilir biletler
    ayrıca ne yalan söyliyeyim
    geçtiğimiz yaz başı haziran 18 gibi bratislava milano milamo-roma roma -milano millano-bratislava uçak biletlerini toplamda 22cente aldım
    dalga geçmiyorum
    ryan airin kampanyasından biletleri yakaladım
    vergileri falan almıyorlardı biletlerde şöyle idi
    bratislava-milano-bratislava toplamda sadece 2 cen yani 0.02 euro
    milano-roma-milano toplamda 20 cent yani 0.20 euro
    dalga geçmiyorum
    çok insan ben gibi bu kampanyaları yakaladılar
    böyle gezmekte ayrı güzel oluyo
    trenlerde atalanmıyosun
    2saatte istediğin yerdesin

• Baska bildigin , ucuz ucak sirketleri varsa yazabilirmisin. illaki almanya olmasi mühim degil, sirf gezmek icin, ucuz bilet olursa atlarim giderim yani
  • Şu anda uçak biletlerinde fiyat patlaması var.Türkiye'ye yazın gidiş-geliş için 500€ gibi rakamlar istiyorlar.Konuya gelince;

http://book.flythomascook.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi : Thomas Cook : Çartır denilen ucuza uçuşları olan bir firma.Ben bir kere yolculuk ettim.Memnun kaldım.Yemekleride güzeldi.

http://www.ryanair.com/site/EN/ : Ryan Air : Avrupa piyasasındaki en ucuz uçak biletlerini satan firma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Baska bildigin , ucuz ucak sirketleri varsa yazabilirmisin. illaki almanya olmasi mühim degil, sirf gezmek icin, ucuz bilet olursa atlarim giderim yani

ryan airi takip etmeni öneririm
    arada sırada düşük fiyatlardan uçaklar çıkarıyolar
    genelde erken alırsan biraz paris roma milano vs tüm şehirler arası 20eurodan uçabiliyosun çok rahatlıkla
    ama takip etmen gerekli işte

Avrupa icinde ise Ryanair'den ucuzunu bulamazsiniz.

Kisa mesafelerde Avrupa icinde tren daha avantajli olur.

Ryan, Easy, GW gibi LCC yani low cost carrier firmalarin bir kurali vardır: ne kadar erken, o kadar ucuz.

Easy'nin fiyatlari vergi dahil son bedeldir cunku Turkiye'deki firmalarin yaptigi gibi yakit harci hizmet bedeli ucret belirtmek yasaktır burada. Ryanair de ayni sekilde...

Avusturya icin Germanwings ile Stuttgart'a gidebilirsiniz. Avusturya zaten yakin oradan.

Unutmadan, en ucuz ucak seferleri icin Marcopolo Turkey'e bakin. Akla hayale gelmeyen baglantilarla en ucuz imkanlari bulur, Mesela Istanbul-Helsinki arasini Macar Malev firmasi ile Budapeste aktarmali olarak, THY'nin direk ucusundan yari yariya ucuza gidersiniz. Normalde kimin aklina gelir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 17 Nisan 2008; 20:23:27 >

not : mail atan arkadaslar ne zaman
    hangi havayoluyla
    nereye
    statülerini (ögrenci-işçi-kamu görevlisi v.s belirtsin )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.