Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN GREYDER AYAKKABI MAĞAZALARINDA GEÇERLİ 267 LİRALIK PARA ÇEKİ ÇOK UYGUN FİYATA !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GREYDER AYAKKABI 267 LİRALIK AYAKKABI ÇEKİNİ ŞOK FİYATA VERİYORUM !!! (RESİMLİ)
    Arkadaşlar istanbulda öğrenciyim. bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce greyder ayakkabıdan iki tane ayakkabı aldım kampanyadan ama ayagımı çok sıktı iade ettim, ayagım buyuk ve taraklı oldugu ıcın her ayakkabı olmuyor. ve 266 LİRALIK GREYDER AYAKKABI ÇEKİ ALDIM. türkiyenin her tarafında istediğiniz greyder mağazasında kullanabilirsiniz bu çeki. kod falan değil arkadaşlar bildiginiz basılı çek. para gibi geçiyor heryerde dediğim gibi. altta çeke ait çektiğim fotoğrafları görebilirsiniz.

AYAKKABIYA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA AYAKKABI ALACAK ARKADAŞLARINIZ VARSA YADA BİRİSİNE DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ALACAKSANIZ BU ÇEKTEN FAYDALANABİLİRSİNİZ !

BOTLARI VE DİKİŞLİ AYAKKABILARI ÇOK SAĞLAMDIR, SENELERDİR KULLANDIĞIM BOTU VAR BENDE HALA DA KULLANIYORUM 7 SENE OLDU. AMA BU SEFER SALON TARZI AYAKKABI ALAYIM DEDİM AMA AYAGIMA BUYUK OLDUGU ICIN OLMADI.

İSTEDİĞİM FİYAT 220 LİRADIR !

YANİ 46 TL LİK BİR İNDİRİM YAPMIŞ OLUYORUM !

İSTANBULDA İKAMET EDEN ARKADAŞLAR VARSA İSTEDİĞİNİZ HERHANGİ BİR GREYDER MAĞAZASINA GİDİLİP ÇEKİN SİSTEMDEN ÇEKİN KONTROLÜ YAPILIP ONAY ALINABİLİR.

HAYIRLI BİR ALIŞVERİŞ OLMASI DİLEĞİYLE..

BU ARADA GÜVENLİ BİR SATIŞ OLMASI AÇISINDAN SERİ NUMARASI VE DİĞER BİLGİLER MOZAİKLENMİŞTİR.

KESİN ALACAK ARKADAŞLAR ZATEN YANIMDA GÖRÜP KONTROLÜNÜ YAPIP O ŞEKİLDE ALACAKTIR.

DİLEYEN ARKADAŞLARLA BİREBİR YÜZ YÜZE VEYA TELEFONDAN GÖRÜŞÜLÜR..

GREYDER AYAKKABI ÇEKİNİN RESİMLERİ:

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.