Şimdi Ara

Turkiyede tek hard graft iphone case ve element vapor( ni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette gezerken buldugum hard graft marka el yapimi deri/ yun(son kalite) iphone cuzdanindan rengine karar veremedigim ve satar/ jediye ederm shippingi az olurdiye iki tane getirdigim icin birini satiyorum. Urun 2 renk olarak var ve ben kahverengi olani kullanmaya karar verdigimden gri olani satiyorum.
    Bunun yaninda bir adet forumda bir arkadastan aldigim elementcase vapor4 nikel urunu de satiyorum.
    Su an askerligimi yaptigim icin telefonlara ve mesajlara aninda cvp veremeyebilirim ama kisa sure icinde cvp verilcek ve alan arkadasa ayni gun icinde kargolanacaktir. Vapor case im fiyati 80 tl
    Hardgraft deri cuzdanin fiyati ise 160 tldir urun sitesinde 65 euro + 20 euro shipping fiytiyla satiliyor kesinlikle kullanilmadi geldigi gibi zarfinin icinde yeni kullanicisini bekleyen acayip sik ve mukemmel bir urun
    İcinde para ve kredi karti koymak icin yerleri mevcut dedigim gibi askerligimi yapnakta oldugumdn foto koyamadim henuz ama 3 g de sorun yasiyorum hizlandigi zmn koyucam
    Bana ozel mesajdan ulsin lutfen

Urunun kendi siteaindeki resimlerehttp://shop.hardgraft.com/wallets/phone-fold-wallet-grey dan ulasabilirsiniz. Vapor u bilen biliyor zaten ondan cok bahsetmiyorum ama bu hardgraft gercekten mukemmel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Guncel

• Guncel

• Guncel

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.