Şimdi Ara

turkiyede rapci olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkce rapten neden bi 50 cent veya eminem gibileri cikmasin bizim ulkemizde cok yaygin olmasada yinede denemek lazim 20 22 yaslarina gelince kayitlara baslamayi bile dusunuyorum free beat kullanarak , hic belli olmaz belki bigun bizdende tum dunyada bilinen taninan bir rapci cikar..(cezaya respect tabi)
    acaba para geliri nasil olur onuda merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Old school dediğimiz kesimi dinleyerek veya araştırarak iyi yerlere gelebilirsin. Tabi yetenek işi. Bu sadece klasik ve küçük bir öneri.

• Para şan şöhret amacıyla Rap yapmaya başlayan genç kardeşimizi... Yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • para son icin bu ise baslamak istedeydim coktan baslardim ama amacim iyi olmak 7 yasindan beri bu kulturle buyudum sadece okulumun bitmesini bekliyorum ve para acisindan sorma sorumun sebebi para olarak degilde bizim turkiyede ki degerini sormak istemistim

• Turkiyede bi degeri yok hocam. Acik ve net. Cok basarili mcler var ama rape deger ve saygi yok bu ulkede. Biraz arastirirsan ulkemizdeki mclerin hepsinin kendi isi oldugunu gorursun yani rap yaparak hayatini kazanmak zor bu ulkede.

• Zengin değilseniz o işe girilmez, çünkü para getirmiyor o meslek eğer çok iyi değilsen. Joker - Yaşamak Öldürür parçasını dinle jokerin bir lafı var orda. Her şey öyle toz pembe değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.