Şimdi Ara

Türkiyede Iphone 4S Kırdırabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerikadan gelecek olan bir tanıdık apple store dan AT vs. sim seçeneklerinden biri ile telefon alsa türkiyede bunu kırdırıp istediğim hatla kullanabilirmiyim?

Bu konuda bilgim yok arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim ne olur nasıl olur nekadar tutar :) Teşekkürler kolay gelsin...

• Takip
  • simfree alın uğraşmayın boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siteden 200$ türkiyede 150 200 liraya kırıyorlar gibi birşeyler duydum doğrumudur eğer öyle ise 700$ vermek yerine kırdırmayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbull35

simfree alın uğraşmayın boşuna

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelekesh

Hocam siteden 200$ türkiyede 150 200 liraya kırıyorlar gibi birşeyler duydum doğrumudur eğer öyle ise 700$ vermek yerine kırdırmayı tercih ederim.

200$ kontratlı fiyatı
  • quote:

Hocam siteden 200$ türkiyede 150 200 liraya kırıyorlar gibi birşeyler duydum doğrumudur eğer öyle ise 700$ vermek yerine kırdırmayı tercih ederim.

200$a almayı bir siz biliyorsunuz demek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FRANSADAN 3GS 32GB alıcam yardım
    15 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• quote:

200 $ da her ay para veriorsun
  • Simkilitli cihaz her zaman sorun demek kafa yormak demek... 3-5 lira için ucuza kaçıp uğraşmayın. Alın simfree keyfinize bakın ;)
  • Konu üzerinden mesaj_sayisi++ yapan arkadaşları öncelikle kutluyorum.

Konuyu açarken bu konu hakkında bilgim yoktu o yüzden sordum kontrat ve her ay ödeme durumu olduğundan haberim yoktu. Konudada belirttim bunu. Ama bazıları gırgır şamata peşinde anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.