Şimdi Ara

Türkiyede hayat bitmiş esnaflık bitmiş telefonculuk bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az evel arkadaş dışarı çağırdı çıktık elinde iphone 5 16 gb siyah var kutulu filan garantisi bitmiş telefonun ama çok temiz kullanılmış herneyse gel bi soralım bakalım kaça alıcaklar dedi gittik bi yere girdik baktı telefona 500 tl ye alırım dedi dedik neden bukadar düşük eee bizde 700 e satıyoruz dedi bundan 10 dk evel ben o dükkanda bitane iphone 4s sordum abi bu ne kadar dedim 850 tl dedi abi dedim bu 4s i 850 tl ye satıyorsun bunu 500 e alıp 700 e mi satıcan dedim durdu bunlar az satılıyor 4s ler daha iyi dedi peki dedim çıktık bitane daha telefoncuya girdikki burası türkcell hat filan satış bayisi dedik abi bunu kaça alırsın orjinalmi dedi abi dedik yani kutusu faturası filan var dedik aradı birini sordu telefonu kapattı 300 tl ye alırım bende 400-500 e satıyorum dedi bu arada orada bitane 8800 vardı onu sordum 400 tl dedi abi dedim iphone ile birmi satıyorsun evet dedi dedim yazıklar olsun size inşallah dedim para filan kazanamazsınız niye öle diyorsun ya dedi çıktım dükkandan yani diceğim şu

böle telefoncular inşallah evlerine para götüremezler inşallah batarlar zararla kapatırlar iphone 5 e 300 tl demek neymiş Allah sorar onlara samsung filan götürsek üste para vericez

imla için k.b yın teldeyim a dostlar

• adama neden bu kadar beddua ediyosun.adamın fiyatı o istemiyosan satma =)
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Siz sadece kendi açınızdan düşünmüşsünüz.
    O adamda cihazı alıp satacak.

Bu kadar düşük olmasının sebebi orta sınıf cihazlar.
    Sıfır kutulu faturalı garantili cihaz almak varken ikinci eli tercih eden insan sayısı azaldı haliyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu yüzden 400 TL daha ekleyip 0 aldım telefonu. Bundan sonra kimse bana kolay kolay 2.el telefon aldıramaz. Aynı şeyleri ben de yaşadım S3 alacağım zaman 2. el S3'ü 0 diye satmaya çalışanlar, yurt dışı cihazı yurt içi cihaz diye göstermeler falan çok şey dönüyor telefon işinde.5S'i gittim Vatan'dan 0 aldım kafam rahat kullanıyorum telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 7 Aralık 2014; 17:44:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Siz sadece kendi açınızdan düşünmüşsünüz.
    O adamda cihazı alıp satacak.

Bu kadar düşük olmasının sebebi orta sınıf cihazlar.
    Sıfır kutulu faturalı garantili cihaz almak varken ikinci eli tercih eden insan sayısı azaldı haliyle.

Kadıköyde 3 yere sordum, iphone 5 32 gb için "750-800 liraya alırım" dediler. Bu telefoncuların verdiği fiyat çok düşük. Benimki de forumdan alınma, yurtdışı ve kayıtlı. Adamlar açık şekilde üçkağıt yapıyorlar. Beddua hakederler mi bilmem ama orta sınıf cihaz falan değiller, yorumunuz yanlış.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    32gb 5 icin 800 tl telefoncu icin iyi rakam tas catlasa o teli 1200e satar.düşünün simdi aldı telefonu kaç zaman sonra satabileceğini biliyor musunuz tabiki hayır.

iphone 5 orta sınıf bir cihaz 2015e giriyoruz kaç yıllık cihaz.üst sinif demek mantıksız olur.

• Allah insanı telefoncuların, galericilerin ve emlakçıların eline düşürmesin..her meslekte iyi ve kötü var ama bu yukarıda saydıklarımda sanırım kötülerin ORANI daha fazladır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen niye telefoncuya telefon satiyor veya aliyorsun ki
    Sahibinden .comdan araci olmadan kullaniciya satacaksin veya kullanicidan alacaksin :)

• Mahalle bilgisayarcılarının cebine para girmesin diye formatı her şeyiyle bedava atıyorum tanıdıklarıma.

Mahalle telefoncuları kazanmasın diye faturayı vodafone merkezi yerine ödüyorum.

Mahalle telefoncu ve bilgisayarcıları çoluğuna çocuğuna bakamayacak kadar ele ayağa düşer inşAllah.

Sen ne gördün ki, heyt be ne çakallar var onlar bir şey değil.

Geçen gün tanıdık biri teleofnuna ekran koruyucusu jelatin, kılıf falan alacaktı. Kılıf ve jelatini internetten aldım, jelatini iyi taktığım için telefoncuya göndermedim kendim yaptım her şeyini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 7 Aralık 2014; 18:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Mahalle bilgisayarcılarının cebine para girmesin diye formatı her şeyiyle bedava atıyorum tanıdıklarıma.

Mahalle telefoncuları kazanmasın diye faturayı codafone merkezi yerine ödüyorum.

Mahalle telefoncu ve bilgisayarcıları çoluğuna çocuğuna bakamayacak kadar ele ayağa düşer inşAllah.

Geçen gün tanıdık biri teleofnuna ekran koruyucusu jelatin, kılıf falan alacaktı. Kılıf ve jelatini internetten aldım, jelatini iyi taktığım için telefoncuya göndermedim kendim yaptım her şeyini.

O kadarda değil abartmayalım bence. Ama ölücüler dolandırıcılar.

Edit:Forumun ikinci elindeki kullanıcılarında pek farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenceRaziel -- 7 Aralık 2014; 18:52:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

32gb 5 icin 800 tl telefoncu icin iyi rakam tas catlasa o teli 1200e satar.düşünün simdi aldı telefonu kaç zaman sonra satabileceğini biliyor musunuz tabiki hayır.

iphone 5 orta sınıf bir cihaz 2015e giriyoruz kaç yıllık cihaz.üst sinif demek mantıksız olur.

Doğru diyorsunuz, 500'e almalı çünkü ne zaman satacağı belli değil. Oturmuş bir de cevap veriyorum. Kusura bakmayın ama saçmalıyorsunuz. Telefoncu bile kendisini, sizin kadar savunmaz.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Katılıyorum artık o devir kapandı internet üzerinden satıp alıyorum bende. Kaptırmayın paranızda cihazınızda gitmesin bu Tür uyanıklara

• quote:

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Mahalle bilgisayarcılarının cebine para girmesin diye formatı her şeyiyle bedava atıyorum tanıdıklarıma.

Mahalle telefoncuları kazanmasın diye faturayı codafone merkezi yerine ödüyorum.

O kadarda değil abartmayalım bence. Ama ölücüler dolandırıcılar.

Edit:Forumun ikinci elindeki kullanıcılarında pek farkı yok

Benim mesajım bunların hak edeceği kelimeye göre çok iyimser.

• Başka semt e gidin, esenyutta iphone 4s e 500 verdiler ktusu aksesuarı yok home tuşu da bozuk halde.

• rvn_10 R kullanıcısına yanıt
    Telefoncu musun kardeş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

Başka semt e gidin, esenyutta iphone 4s e 500 verdiler ktusu aksesuarı yok home tuşu da bozuk halde.

Sizinki yine iyiymiş bende 4S imi satmaya çalışıyorum(dükkanımda mevcut). Telefoncunun biri 300 lira teklif etti.
  • melankoln34 kullanıcısına yanıt
    Hata sende. Yıl olmuş 2014, hala telefoncu denen o lüzumsuz mekanlara gidiyorsunuz, o mahluklarla muhatap oluyorsunuz. Telefonunu satacaksan, piyasasını forumlardan, ilan sitelerinden araştır sonra da ilan ver. Sahibinden'e, Sanalpazar'a koy. Kredi kartıyla bile satma imkanın olur. Elbet makul bir fiyata satarsın. Bu çağda telefoncuya gitmek, araba almak/satmak için galerici denen mahluklara gitmekle birdir. Hata sende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum 6 plus Turkcell den aldım, aldığım yerde ekran koruyucu yoktu 1 gün öyle kullandım. Bende kaliteli iyi bir şey yaptırayım bari dedim, tanıdığım bir telefonu bayine gittim, elinde kalmamamış arkadaşına yolladı ve 50 TL istenen malzemeyi arkadaşım 25 TLye taktırdı. Piyasa ne tutulurlarsa ona galiba. Yani bir satıcı 50 Tl ye sattığı malı kimsenin hayırına 25 TL ye takmaz, bayilerde kazık, telefoncularda, en iyisi internet üzerinden alışverişe devam.

• neden bu kadar - lediniz anlamadım ki.telefoncu değilim tabiki o telefonlar o fiyata komik ama ben sadece beddua etme dedim.
  • Bunlar tam dolandırıcı senden alcak 500 e satçak 1.500 s3 çıktığında arkadaşım 4s 3GS verdi üstünde 200 verip s3 almıştı çok pişman büyük aptallık etmişti şimdi 5s var kurtuldu lanetten

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.