Su anda Sturm Graz macini izliyorum bircok sike gozume carpti bunu bitireyim Barcelona sonra da Arsenal macini izleyecegim.
aman diyim sakın real madrid ve milan maçlarını unutma ha
quote:
Orijinalden alıntı: sawgiray
Başlık doğru,içindekiler yanlış.
yav he he bile diyemiyorum, senin için mantıklı bir cevap olur çünkü.
başlığı görünce bunu açanın bir galatasaraylı olabileceği aklımın ucundan geçen en son şey olurdu gerçekten üzüldüm yazılanları görünce.
başlığı okuyup içeriği okumayanlara gelsin
yahu şike türkiye ye 2000 yılından sonra mı geldide uefa uefa diyip duruyorsunuz anlamıyorum..hadi o işin esprisidir dedim ama baya bi kişi ciddi ciddi boyle dusunuyor :)hem forumdan hemde kendi çevremden..2000den once şike yokmuyduda gs 2000de kupayı alınca şikeyi getirdi oteki takımlar..
ayrıca uefadan sonra şikeye basladıysa oteki takımlar;sizin bu basarınızı yakalamak için,avrupa takımlarına karsı şike yapması lazım,buda pek mumkun değil:) siz şikeyle aldınız demiyorum yanlıs anlamayın:)sonuna kadar hakkınızla,takım ruhuyla,inançla,top oynayarak aldınız.aksini iddaa eden kendini tatmin eder bosverin..
ama şikeyi gs getirdi lafınada uefa savunması yapmanız cok komik oluyor..sonucta şike 5 10 yıllık değil nerden baksanız 40 50 yıllık bir olay sonuçta.. siz mi getirdiniz biz mi getirdik fener mi getirdi orasına birşey diyemem..o ayrı...
Aslında bu soruya verilecek çok güzel bi cevabım var. ama vermiycem verirsem ceza alırım
FB maçlarındaki hakem ve futbolcu hataları kasıtlı, şike... AMA GS maçlarındaki hakem ve futbolcu hataları futbolun doğallığı!..
4 sene üste üste elde edilen şampiyonluk serüveniniz her bir 90 dakikayı anı anına izleyip tekrar konuşmayı deneyin!.. Haluk Ulusoy ve çetesinin çifte standartlıkla dolu yöneticiliği ve GS'ye tanıdığı toleranslar vs vs vs... Önceki yılların söylentilerinden bahsetmeyorum bile...
Başlık doğru konu içindekiler yanlış. Madem çıtayı yükseltiğini iddia ediyor GS'liler o zaman takımlarının performanslarını bir kez daha gözden geçirsinler, son yıllardaki başarıları nelerdir sezonlardaki performansları nasıldır avrupa'da yaşadıkları nedir?.. Ve unutulmasınki UEFA kupası 4 yıllık birbirinin tanıyan bir teknik ve futbolcu kadrosu ile gelirken bu kadro süper ligdeki şike ve teşviklerle elde edilen başarılarla besletilmiştir.
Elbet onlarda kanıtlara delillere dökülecektir, sabır biraz kardeşlerim...
Bu konuyu açan adamın GS'li olduğuna bakmayın kesin fenerli
quote:
Orijinalden alıntı: Lejon
Başlığı okuyunca bir ergenin açtığı başlık sandım ama okyunca katıla katıla güldüm..
Yinelemek istiyorum
GALATASARAY TÜRKİYE'DİR !
türkiye de 3. dünya ülkesidir.. sorun yok.
Dogru kadikoy de 12 yildir ondan galibiyetiniz yok degil mi? 2000 yilindan beri avrupa da ondan basariniz yok? yenilmediginiz koy kasaba takimi kalmadi avrupa
quote:
Orijinalden alıntı: WadeFB
Dogru kadikoy de 12 yildir ondan galibiyetiniz yok degil mi? 2000 yilindan beri avrupa da ondan basariniz yok? yenilmediginiz koy kasaba takimi kalmadi avrupa
Galatasaray 2002 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynadı. Şampiyonlar ligi çeyrek finali 100 küsür senelik kulübünüzün tarihindeki tek Avrupa başarısı, tabii yayla kupalarını adam yerine koyuyorsanız bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
quote:
Orijinalden alıntı: nevrotikstar
quote:
Orijinalden alıntı: soho
quote:
Başlığı okuyunca bir ergenin açtığı başlık sandım ama okyunca katıla katıla güldüm..
Yinelemek istiyorum
sen ne saçmalıyorsun TÜRKİYE AVRUPA ülkesidir 3. Dünya ülkesi değil zaten o deyimi uyduran mallar çok fazla bilim kurgu romanı okuyan alıklardandır...
Türkiye'nin Asya kitasinda cok daha fazla topragi var.
3. dünya ülkesinin 3. dünya takımı. ben demiyorum adam kendi demiş.
quote:
Bak bu fıkra sizin için üretildi, Avrupa denildiğinde yerinizi konumunuzu bilin ;
Bir gün Real Madrid, Fenerbahçe'yle maç yapmak için Istanbul'a gelecekmiş. Binmişler uçağa, Real Madrid'li oyuncular çok üzgün. Zidane kaptan olarak sormuş tabi ;
- Ne o çocuklar yüzünüzden düşen bin parça ?
Raul demiş ki:
- Ya abi fenerle oynamayı hiç istemiyoz.
Stata gelmişler. Hala millet surat yapıyor. Zidane arkadaşlarina ;
- Siz gidin İstanbul'u gezin, ben Fenerbahçe'yle tek basima maç yaparım. demiş.
Bunu duyan arkadaşlari sevinçten havalara uçmuşlar. Hemen dalmışlar İstanbul gecelerine. Maç başlamış. Devre arası Real Madrid'li futbolcular stata gelmişler ve skorboarda bakmislar Real Madrid 1:0 önde. Demişler bi Laila yapalım gelelim bari. Maçın sonunda geri gelmişler. Bi bakmışlar skor 1:1. Gitmişler soyunma odasına Zidane'yi kutlamaya, ancak Zidane almış başını iki elinin arasına ağlıyor.
- Niye ağlıyorsun, sen bütün takıma karşı tek başına oynadın ve maç berabere bitti. Bu mükemmel bi şey.
Zidane cevap vermiş ;
- Eğer maçın 60. dakikasında kırmızı kart görmeseydim, farka gidecektim. Ben ona üzülüyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
quote:
Orijinalden alıntı: nevrotikstar
quote:
quote:
Yinelemek istiyorum
sen ne saçmalıyorsun TÜRKİYE AVRUPA ülkesidir 3. Dünya ülkesi değil zaten o deyimi uyduran mallar çok fazla bilim kurgu romanı okuyan alıklardandır...
Türkiye'nin Asya kitasinda cok daha fazla topragi var.
3. dünya ülkesinin 3. dünya takımı. ben demiyorum adam kendi demiş.
Avrupayi cok onplana cikartmissin onun icin dedim. Diger arkadasin dusuncesi yalnis. Ama ona verecegin cevap Avrupa ulkesiyiz yerine gelismekte olan veya gelismis bir ulkeyiz olmaliyd. Daha onemlisi Turklerin (bilinen en eski) anavatani yine Asya topraklaridir.
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
1943'te beşiktaş, fenerbahçe'ye yatarak; 1951'de de fenerbahçe beşiktaş'a yatarak birbirlerini şampiyon yapmıştır galatasaray karşısında.
ama şikeyi biz getirdik
Vay be 1943 ve 1951'e tanıklık ettin yani?
dur senin tanıklık ettiğin bir örnek vereyim o zaman sene 2012 fenerbahçe şke yaptı ...beşiktaş başkanıda fenerbahçeye yatarak şikeyi örtbas etmek için başkanlığa aday oldu.... buna da yaşıyon yetiyor olsun bi zahmet ...
Ulan ne şikeymis arkadas ya ülkede o kadar sorun var bizim uğraştığımız seye bak yazık gercekten yazık
şebeke suyu içince böyle oluyo hep yazık..
quote:
michel platini ne güzel demiş değilmi kardeşlik büyük takımlar kupalarıyla küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle övünürler diye ... bir galatasaraylı olarak söyluyorum fener küçük bir kulup değildir 100 yıldan fazla geçmişi bir çok başarıları oyuncu istatiskileri olan türkiyenin en önemli küluplernden birisi ama haddinizi bilin...
yav he he
quote:
Orijinalden alıntı: Lenz
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Sadece başlığa katılıyorum
Bu arada bir takım, kötünün iyisi olup lider olunca, taraftarının yaşadığı değişikliği ibretle izliyorum
Tabii bunlar size çok uzak duygular
Galatasaray kötünün iyisi ise beşiktaş kötülüğün combosunu yapmıştır.