Şimdi Ara

Türkiye Sunucusu Örnek Oyuncular(riot türkiyenin hali)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • League Of Legends haberler sayfasında geziyorken böyle bir uygulamdan haberdar oldum, türkiye sunucusu ve örnek oyunculuk yanyana olunca kimmiş bunlar diye listeye göz atıveriyim dedim. Liglerine bakıyım diye lolkingden bakıyordum 2. oyuncuya gelince farkettimki bu adam hep aynı kişilerle premade oyun girmiş ve işe bakki premadelerinin hepside örnek oyuncuymuş(oyuncuları adı ve liste aşağıda) 2.adamın lolking sayfasına baktım diye böyle birşeye denk geldim yoksa o listede daha neler neler vardır. türkiye sunucucusunda düzgün birşey yapılmazmı acaba ne küfür edenlere ceza veriliyor(kendi arkadaşımda biliyorum ceza alcağına kurdele bile aldı) ne ödül sistemleri doğru düzgün çalışıyor, bu riot türkiye ofisinde çalışanlar ne işe yarıyor acaba merak ediyorum

liste http://tr.leagueoflegends.com/tr/ornek-oyuncular
    2.ByAsiLZaDe lolking sayfasıhttp://www.lolking.net/summoner/tr/2617004#matches/75159978
    6.VoLfTrEaM
    7.MyRayko26
    11.TheALCATRAZZ
    57.Aytç92

EDİT:bazı arkadaşlar yanlış anlamış ek açıklama yapıyım. riot türkiye ''Ancak başlangıç olarak bu listeye girmeye hak kazanacak oyuncuların gerçekten iyinin en iyisi olmasını istedik'' diyor,fakat ne yazıkki listede ''iyinin en iyisi''nden öte biribirine artıyı basan premadelerin bulunduğunu belirtmek istedim

Güncelleme riottan gelen cevap 23.02.2014

quote:

Bu konudaki hayal kırıklığını anlıyorum ancak bunu da Örnek Oyuncu olma yolundaki heyecanından kaynaklandığını tahmin ediyorum.

Listeye baktığında, her hafta benzer isimleri görmen aslında çok normal. Çünkü Örnek Oyuncular, örnek davranışlarına devam ettikleri sürece yerlerini kaybetmezler. Bunu bir futbol ligi gibi görebilirsin aslında. Nasıl ki iyi oynayan takımlar üst sıralarda kalmaya devam ederse; örnek olmaya devam eden oyuncular da üst sıralardaki yerlerini koruyabilirler. Bunun yanında, sen listenin hiç değişmediğini düşünsen de, aslında bu 200 kişinin ortalama 4’te biri her hafta değişmekte; listenin en aşağısında kalanların yerlerine o hafta daha çok örnek davranış gösterenler gelmektedir. Dolayısıyla, bu listenin sürekli “aynı” kalmadığı konusunda bana güvenebilirsin.

Umarım durumu daha iyi anlatabilmişimdir. Sportmence oynamaya, arkadaşlarının takdirini; düşmanlarının da saygısını toplamaya devam et! Eminim sen de Örnek Oyuncu olmaya hak kazanacaksın!

Bu konuda da tabii ki en büyük yardımcın “Takım Çalışması” olacak. Çünkü, takım çalışması OP:
    https://www.youtube.com/watch?v=msgVyj76S74

Adalet Meydanları’nda görüşürüz!

Lyanna
    Riot Games Oyuncu Destek

bir aydır pek boş vaktim olmadığı için konuyu anca şimdi güncelleyebiliyorum, üstte verdiğim linlerin çoğunun geçerliliği kalmamıştır ama yinede herkesin riot türkiyenin halini görmesi açısından konuyu güncelleyeyim dedim. Riot türkiye herhangi bir sorunu çözmek yerine herşeye kopyala yapıştır cevap veriyor. Dediklerimi okumadıklarına bile eminim yoksa bu kadar saçma bir cevap yollamazlardı. Riot türkiyenin bu tip ödül dağıtıyoruz tipi göz boyama hareketler yerine(ki onuda hak eden oyunculara vermediği belli) türkiye sunucusundaki oyunculara daha iyi hizmet sunmaları gerektiğini düşünüyorum, sunucu açılalı bir seneyi geçti hala daha küfürler için caydırıcı önlemler alınmadı nede tribunal sistemi geldi, oyuncu banlayıpta para kaybetmemek adına 0 hizmet sunuyorlar ne kadr tepki gösterirsek o kadar daha çabuk düzelir yoksa kendiliklerinden birşey yapmıyacakları 1senedir ortada. Umarım konunun bir faydası olur herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 23 Şubat 2014; 14:44:40 >

• 190.JohnnySıns
  • Bu oyuncuların çoğu Coop vs AL, dominion ve ARAM oyuncularıdır. Ranked ve normal oyun oynayarak bu listeye girmek çok zor.
  • MetalMania7x kullanıcısına yanıt
    1 günde 2 kurdele aldım vermediler
  • bu nickler nasıl örnek teşkil edebilir ki
  • Tüm oyunlarımda asla kimseye hakaret etmiyorum, oyun sonları oyun için hepinize teşekkür ederim diyorum, bana hakaret edene cevap vermeyip muteliyorum, geçen de kurdale (Yeşil) geldi ve hala ben örnek oyuncular listesinde yokum.
  • Allah onların birliklerini bozsun ne söylenebilir ki söz de bunu kötüye kullananlar cezalandırılacaktı dat tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca alttaki açıklamalar da baya op.

League of Legends oynayan ve devamlı olarak olumlu davranışlar sergileyen bir çok oyuncumuz var. Ancak başlangıç olarak bu listeye girmeye hak kazanacak oyuncuların gerçekten İYİNİN EN İYİSİ olmasını istedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 17 Ocak 2014; 17:42:45 >
  • Önerim var diye bu linki ticket atın beyler sonra herkese ctrl v yapıp cevap atıyolar ya onu kanıtlamış oluruz :D
  • - report listesini aç

-serverdaki en az reportlanan 200 kişiyi seç (150 si günde 1-2 oyun atan tipler onlarda arkadaşlarıyla 5 premade)

-siteye koy

-ahım şahım bir metin yaz

-trdeki oyunculara kakala

mission completed.
  • nickleri gördükten sonra bakma gereği bile duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

bu nickler nasıl örnek teşkil edebilir ki

ordaki nicklerin hepsi örnek oyuncu seçilmiş kişiler(listedeki sırasıyla beraber yazdım). bu 5inin hem örnek oyuncu olması hemde 5inin birlikte premade oyun atması nasıl bir tesadüftür bunu anlatmak istedim, adamlar 5kişi premade takılıyor her oyun sonunda birbirlerine artıyı basıyor. riot türkiyede ''Ancak başlangıç olarak bu listeye girmeye hak kazanacak oyuncuların gerçekten iyinin en iyisi olmasını istedik'' diyor. ben burda örnek oyunculardan öte birbirine artıyı basan pramedeler görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicSux

190.JohnnySıns

oha
  • Tribunal önümüzdeki haftalarda/yakın zamanda gelecek(!).

-
    Var birde :D

Edit:Yuh ama adamın ismi JohnySins isimde hayır yok bu listeye girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-268913EC2 -- 17 Ocak 2014; 18:30:19 >
  • Her oyun HONOR PLS yazarlarsa olur tabi
  • arkadaşın dediği gibi hiç işi olmayan premade adamlar bütün gün oynayıp birbirlerini takdirliyorlar sonrada listede yerlerini alıyorlar.hayır koskoca riot bu listeye girenlerde premade olanların birbirlerini desteklemesine engel olamıyorsa cidden sıkıntı var demektir.
  • Nicklerin hepsi op
  • Ağlancak halimize gülüyoruz isterse şerefsiz oyuncular listesi yapıp beni 1. yazsınlar umrumda değil kendini bilmez insanlara haddini bildirmek asıl onurlu hareket budur bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu güncelledim açıklama ilk mesaja editlendi
  • 3 gün boyunca co-op oynayın her maç sonunda "beyler honos pls" diyin bi de fazla report yememeye bakın bu listeye çok rahat girersiniz. ben westte hızlı level kasmak için co-op oynarken 3 kurdele birden almıştım 1 haftada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.