Şimdi Ara

Türkiye Serverı Ranked Günlüğü - VIPSensei

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Baktım moda oldu ben de açayım dedim bir tane. Hem eksiklerimi gidermiş olurum sayenizde hem de eğlenmiş oluruz biraz (skorlarımla mesela ).

Şöyle başlamak istiyorum, westte çok az ranked maç yaptım ve Bronz III'tüm. Türkiye'ye geçince tek maç yaptım ve kazandım, onunla da 40 puanla Bronz V'e atıldım fakat solo ve duo girerek Bronz II'ye kadar çıkabildim. Hakettiğim yerin burası olmadığını fakat Platinium falan da olmadığının bilincindeyim. Main olarak adc oynarım (favori champlerim Draven, Vayne ve Graves'tir) fakat solo top ta oynarım gerekirse (Favori olarak Jayce, Rumble yeni aldım fakat güzel, Malphite ve Shen'dir). İlk paylaşıma dün yaptığım maçla başlıyorum.

1. Maç
    Olaf last pickti ve support kalmıştı fakat Olaf pickledi ve lockladı (küfür yedi) ben de Lee ile gitmek zorunda kaldım. Takım oyununun bilincindeydi Allahtan da farmımı falan çalmadı. Kill almama yardımcı oldu sağolsun. Genel olarak kolay bir maçtı. Normalde takım oyunu oynarım, kill bırakırım ama kazanacağımız belliydi ben de aldım alabildiğim kadar Garen de oyun bitmeden 10 dk falan önce AFK kalınca oyun iyice koptu, gg.

• Zhq ekle duo girelim bronz 1
  • Graves'e black cleaver alma. En az 1 tane de olsa defansif item al. warmog/ga/duruma göre randuin's.
  • Zhq ekledim gireriz.

Fazla ezmesek girerdim de zaten belliydi kazanacağımız. Teşekkürler ama yorumunuz için
  • Uzun süredir ss paylaşmıyorum ama özet geçersek Bronz I olabildim :C Artık paylaşmaya devam edeceğim maç yaptıkça
  • Uzun süre sonraki ilk maç:

Söylenecek fazla bir şey yok ama Ahri midde Swain'i feedleyip çıktı veya interneti gitti. Karşımdaki Lee de feedlendi bir şekilde ikisi maçı rahat taşıdılar ama bizim hatalarımız da vardı.
    Not1: Önceki mesajı editleyecektim ama hata verdi o yüzden böyle atıyorum
    Not2: Maç bitince skor tablosu gelmesi gereken yerde oyun kapandı (bazen böyle yapıyor düzeltmeye çalışmadım hiç) o yüzden bu şekilde aldım ss'i

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.