Şimdi Ara

TÜRKİYE - PORTEKİZ | 07.06.2008 * 21:45 | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE - PORTEKİZ | 07.06.2008 * 21:45 |

(En Son Oy Tarihi: 8.6.2008)
Giriş
  • Allahım sen büyüksün yenelim şunları da portekiz diyenlere güzel bi cvp olur inş utandırırsın portekiz diyenleri de portekizi de..
  • Man Utd ile oynamıyoruz dikkat edelim, Portekiz bu, o yüzden Ronaldo aynı Ronaldo olmayabilir. Ayrıca takım oyunu önemlidir, Ronaldo'nun başına 2 kişi diktin mi hiç birşey yapamaz.

Ronaldo'dan korkmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Man Utd ile oynamıyoruz dikkat edelim, Portekiz bu, o yüzden Ronaldo aynı Ronaldo olmayabilir. Ayrıca takım oyunu önemlidir, Ronaldo'nun başına 2 kişi diktin mi hiç birşey yapamaz.

Ronaldo'dan korkmuyorum

Evet bir de milli takım olayı var ...bu newcastle united değil ki Türk Milli takımıyla oynuyorsun!!!!Toplumun bu kadar gözünde büyütmesi hem iyi hem kötü iyi olan tarafı ronaldo kendisini bişey zannderek havalara girer ve milli takımı görünce duvara çarpmış gibi olur(zayıf bir ihtimal)kötü yanı ise bizim oyuncular gözünde çok büyüttüğü için oyunu felan bırakıp ronaldoyla uğraşır ve konsantre olamazlar

• 2-1 Alacağız
  • oyumu Turkiye'ye verdim ama

Portekiz farkli kazanir
  • 4-0 yeneriz
  • Uruguay maçını biraz izledim, eğer oyunumuz buysa çok geç olmadan milli takımı geri çağırsınlar.
  • S
  • quote:

Man Utd ile oynamıyoruz dikkat edelim, Portekiz bu, o yüzden Ronaldo aynı Ronaldo olmayabilir. Ayrıca takım oyunu önemlidir, Ronaldo'nun başına 2 kişi diktin mi hiç birşey yapamaz.

Ronaldo'dan korkmuyorum

Vay anasını be ne kadar zekice 2 adam dikelim demiş arkadas Ronaldo'nun basına.Şu maclar oynanmadan Fatih Terim'i foruma cagırmak gerek.

Hatta Quaresma ve Deco'yu da 2 adamla durduralım. Sonra oyunda oynayacak futbolcu kalmasın Fatih Terim kulübeden oyun kurar , gol atar , asist yapar. Tamamdır bu iş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Ronaldo'dan korkmuyorum

Vay anasını be ne kadar zekice 2 adam dikelim demiş arkadas Ronaldo'nun basına.Şu maclar oynanmadan Fatih Terim'i foruma cagırmak gerek.

Hatta Quaresma ve Deco'yu da 2 adamla durduralım. Sonra oyunda oynayacak futbolcu kalmasın Fatih Terim kulübeden oyun kurar , gol atar , asist yapar. Tamamdır bu iş...

O diktiğin 2 kişi top diğer adama gidince Ronaldo'yla çay içmicek heralde, bu sefer o tarafa gidecek. Aç Chelsea - Man Utd maçlarını falan izle, futbol bilgin gelişsin.

Fatih Hoca'ya da akıl veren yok ki foruma gelsin. Kendisi zaten yeterli bilgi ve tecrübeye sahip, biz ona güveniyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Ronaldo'dan korkmuyorum

O diktiğin 2 kişi top diğer adama gidince Ronaldo'yla çay içmicek heralde, bu sefer o tarafa gidecek. Aç Chelsea - Man Utd maçlarını falan izle, futbol bilgin gelişsin.

Fatih Hoca'ya da akıl veren yok ki foruma gelsin. Kendisi zaten yeterli bilgi ve tecrübeye sahip, biz ona güveniyoruz.

Futbol bilgin gelişsin diyenede bak Senin kafan hoş heralde. Bu takımın daha Quaresması ve Deco'su var. Bir Ronaldoyu durdurmak icin 2 kisiyi oyundan düsürmenin anlamı yok. Ronaldo ne ise Quaresma'da aynı nitelikte. + O diktigin adamlarda motor var heralde bir o tarafa bir bu tarafa kosacak...

• Türk Milli Takmını Hafife almyalım lütfen onlarda bu isimler varsa bizde de arda var ,emre var,tuncay var varoğlu var
  • Türkiye
  • hayal kurmayalım, 22 kişi çıksak bile başımızda fatih terim varken yeniliriz
  • quaresma, nani, ronaldo, hugo almeida, deco bizim defans berbat sağ bek sakat sol bek dandik. stoperler de uzun yapılı adamlar yerden zor durdururlar bu adamları, hugo almeidanın hava hakimiyeti de servetten daha iyidir. bizim de adamlarımız var ama uğur boral, arda, emre, nihat. yıldıray keşke çıkartılmasaydı keşke kadrodan. tuncayı da inşallah kanatta oynatmaz terim berbat oynuyo, oynatcaksa forvette oynatsın. kazım belki iyi oynayabilir bilemeyiz. portekiz daha şanslı tabiki ama yenme şansımız var bizim de, başabaş oynarız, gollü olur, onlar şanslı olur ve 4-1 kaybederiz diyorum.

ronaldodan değil quaresmadan korkun hem, ronaldodan daha klas ve zeki.
  • Portekiz bizi 3-0 gibi bir skorla yener diye düşünüyorum.
    Çeklerle berabere kalır. İsviçre'yi de yeneriz.

Çekler averajla çeyrek finale çıkar.
  • inş alırız bu maçı
  • quote:

quote:

quote:

Ronaldo'dan korkmuyorum

sen o kadar koştur bakalım servet gibi bir adam kaç dakika dayanacak
    hayallerle yaşıyorsunuz ya, portekiz'i sadece onlar formsuz oynarsa yenebiliriz.

• inş.kazanacağız...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cücük

Hazırlık maçları pek iyi geçmedi bizim açımızdan..
    Fakat onların ronaldosu varsa bizimde Nihat, Arda,Tuncay, Emremiz var..
    Hatırlayın uruguaya attığı golü Nihatın
    Böyle turnuvalarda atmosfer farkı olur
    Bizimkiler canla başla asılacaklar maça
    Alırız diyorum

Portekizde idman macına çıkıcak sanki...Biraz gercekci olalım beyler.Burda hepimiz Türkiye'yi destekliyoruz ama Portekiz bizi zorlanmadan yenebilecek bir takım.İlk maçların öneminide bilirler zaten.

Kadroda Ze Castro'yu göremedim ama Carvalho ve Pepe var.Daha Ronaldo, Hugo Almeida , Postiga , Nani , Quaresma, Deco var. Üstelik bizde Gökhan sakat. Sol bek biraz sorunlu Portekizinse tam tersi sağ ve sol açıkları üzerine takım planı. + Servetin sakatlıktan sonra nasıl performans göstereceği belirsiz.

Neden bu kadar karamsarsın? Geçekçilik senin yaptığınmı? Ben kendime göre düşüncemi söyledim portekizin oyunu beni bağlamaz isterlerse şaolin rahipleri gibi uçarak oynasınlar umrumda değil biz iyi oynadığımız sürece maçı nah alırlar bu kadar basit... Tamam portekiz iyi takım iyi oyuncuları var ama bizde armut toplamıycaz...Zorlanmadan yenermiş bizi... Müneccimisin de bunu söyliyebiliyorsun? Daha doğamamış bebeğe don biçtiniz ne meraklısınız yenilmeye... Ben canı gönülden yenmemizi istiyorum ve mantık sınırları çerçevesindede yenebileceğimizi söylüyorum bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 1 Haziran 2008; 1:05:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.