Şimdi Ara

Türkiye'nin İLK ve TEK YERLİ WHEY PROTEİN TOZU Üretildi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
20.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 220 den Hardline var o türk markası ki sizin fiyatınız 290 dan 240 düşmüş 300 e Weider varken kim bu markayı alır ki alt tarafı whey protein zaten sihirli bi iksir değil bu piyasada 170-180 TL gibi bi fiyat yap bak nasıl kapış kapışa gidiyor.

    Benim ki sadece tavsiye satarsınız satmazsınız kendi bileceğiniz iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 25 Mart 2018; 15:50:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250tl demek
  • bu fiyat politikasıyla zor arkadaşların dediği gibi max 200 tl olmalı
  • doğal dediğiniz tatlandırıcılar da tartışılıyor artık. bence kaloriden fedakarlık ederek hurma, üzüm pekmezi vb gibi ürünler ile tatlandırabilirsiniz. stevia bir baharat ve vucudumuzun verdiği tepki tatlıya hazırlanırken baharat ile karşılaşma gibi oluyor. doğal değil sadece ürün doğal. fiyat konusu sizin insiyatifinizde tabi. premium ve niş bir ürün olduğu için karşılaştırma yapmak zor. yolunuz açık olsun. Allah helal dairesinden çıkarmasın.
  • Monk meyvesi ve stevia yaygın olarak bu tür ürünlerde kullanılıyor lakin zararları tartışılıyor. fiyata referans olması bakımından amazon da organic grass fed whey ler referans alınabilir. sizin üründe organik sertifikası var mı bilmiyorum ama fiyatı hemen etkileyen bir faktör. buna rağmen fiyatı sizinki ile aynı.

    http://www.renegadedad.net/all-natural-whey-protein-comparison-chart

    bir karşılaştırma tablosunu ekliyorum. selamlar
  • Fiyatta bir fark yapamıyorsanız üretmeyin. Demek bizim ülke buna hazır değil. Yerli olunca bari ucuz olsun.
  • hala kampanyalarla optimum nutrition gibi hatrı sayılır markaların 2300 gr paketleri kampanyalarla 220 tl ye alınabiliyor. %80 whey içerikli patentli ithal ürünler. yerli üretim gibi geçen birçok marka da yurtdışında üretim yaptırıp türkiyede pazarlıyor (;xpro gibi ki oldukça güçlü içerikli) bu fiyat ve bu içerik politikası üzgünüm ama makul değil. umarım başarılı olursunuz.
  • abd gibi ülkelerde whey protein ler 60 70 dolar falan yani onların parası ile yine ucuz .. bende sanıyordum ki ülkemiz whey protein ürettiği zaman bide 100 130 tl den falan alabileceğiz sanmıştım .. 239 tl çok fazla .. hele ki yerli üretim için .
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    yerli ayağına ...
  • Arkadaşlar ben yerli diye aldım ama içinden yer falan çıkmadı sadece toz çıktı bi de kaşık gibi bi şey çıktı, yerli diye satın alan arkadaşlar sakın almasın ben mağdur oldum siz de olmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 19 Mayıs 2018; 1:0:53 >
  • Aldım denedim. Tadı fena değil, suya karışması başarılı. Tatlandırıcı kullanılmasa daha iyi olabilirdi. Bu fiyata tekrar alırmıyım? hayır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah başarılı olursunuz ve hardline-genriseden daha kaliteli ama aynı zamanda ulaşılabilir bir yere gelirsiniz. Açıkçası evet fiyat biraz fazla ama denildiği kadar arge ve üretim geliştirmeden sonra normal. Umarım işler yoluna oturunca fiyatta düzelme olur. Şuan elimde bsn var yeni bitince deneyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve %100 HELAL üretimi desteklemek için almak istiyorum ama gerçekten 240 TL = 50 USD çook pahalı; bütçem el vermiyor.

    Tamam tüm dünyada protein tozunun üretim maliyetinin arttığını ve artık hiçbir yerde eskisi gibi ucuz olmadığını hepimiz biliyoruz.

    Sizlerin yaşamasını ve üretime 30 yıl boyunca devam etmenizi istiyorum ama sizi desteklemek için gücüm yok.

    Tamam maliyetlerinizin yüksek olmasını algılayabilirim ama Amerika'da yaşamıyoruz gelir seviyelerimiz oraların çok altında, onlarla aynı fiyata satmanız sadece o premium markaları alanları satınalmaya ikna etmenizle olabilir.

    Biz normal vatandaş yine indirimde ne var, ne ucuz, hangisini hesaplı bulabilirsek ona yöneleceğiz.

    Zaten yıllardır Genrise kullanıyorum ve fiyatları tam sınırda, o dahi azıcık daha pahalı olsa, onu bile alamayacağız...

    Şimdi siz premium alanları ikna etmenin yollarını bulmalısınız, baktınız adamlar weider'dan vageçmiyor, o vakit fiyatınızı 200 TL sınırının altında tutarak, biz normal vatandaş seviyesine inerseniz bizler de müşteriniz olabiliriz.

    Umarım başarılı olur ve üretime devam edersiniz sizin gibi cesur girişimcilere ihtiyacımız var.

    Ve maddi gücü olan herkes lütfen Yeşilmarka Protein tozu alsın, firmayı güçlendirmeliyiz, kalkındırmalıyız ki ilerde bizim de gurur duyabileceğimiz bir uluslararası markamız olsun. Hem en iyisini yap hem en ucuzunu yap dünyamıza mümkün değil, gücü olanlar desteklesin lütfen.




  • Tatlandırıcı olarak Stevia kullanılması ve Soya Lesitini içermemesi bence en önemlisi. Piyasada Soya lesitini içermeyen toz yok. Soya lesitini östrojenin yükselmesine sebep oluyor. Bu yüzden tercih sebebi olabilir. Ancak fiyat çok pahalı. 190 Lira bandında satılabilir. Ayrıca ürün gramını 24 gr protein üzerinden ayarlayıp daha fazla servis çıkartmanız daha iyi olabilir. Başarılar. Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eca2424 -- 20 Kasım 2018; 15:44:1 >
  • Profesyönel bir vücut geliştirmeci olarak söylemek isterim ki, bu fiyata sadece hayal satarsınız, bazı arkadasların yazdıgı 180-190 TL bile türk ürünü için çok çok yüksek bana kalırsa. Ürünün bedelinin max 100 lira olması lazım (şu anki piyasa koşullarında). Piyasa şu anki yüksek kur ile 220 liralık ürünlerle dolu ve bu markalar dünyaca ünlü markalar. Siz dolar kuruyla mı iş yapıyorsunuz da bu fiyatlara mal satmaya calisiyorsunuz türkiyede? Optimum whey amerikada 52 dolara satılıyor 2.3 kiloluğu, 52 birim para yani local currency ile, sizin biz türklük sloganlarıyla yola çıktık diyebilmeniz için 55 60 liraya ürün satmanız gerekiyor. Sürekli insanları kazıklamak derdinde olan birisi daha....Kalsın no thnx
  • Yeşil marka nın Gimdes’ten sertifikalı ürünleri var ancak bunda hammaddeyi kaanlar’dan almanıza rağmen neden sertifika almadınız bilemiyorum.



    Gimdes’ten sertifika aldığınız taktirde fiyat konusu dert edilmeyecek bir detay bence.



    Helal olması 1. öncelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları çok normal. Yeni ve kaliteli firma. Ar-ge fiyatlarını çıkartması lazım. Üretim Makineleri ve malzemeleri belki dövizle geliyor bilemezsiniz. Biz sadece TÜRK malı diye veririz bu kadar basit. Siz de organik olmayan ürünleri alırsanız karaciğer ve böbreğe zararı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frozensoul

    Profesyönel bir vücut geliştirmeci olarak söylemek isterim ki, bu fiyata sadece hayal satarsınız, bazı arkadasların yazdıgı 180-190 TL bile türk ürünü için çok çok yüksek bana kalırsa. Ürünün bedelinin max 100 lira olması lazım (şu anki piyasa koşullarında). Piyasa şu anki yüksek kur ile 220 liralık ürünlerle dolu ve bu markalar dünyaca ünlü markalar. Siz dolar kuruyla mı iş yapıyorsunuz da bu fiyatlara mal satmaya calisiyorsunuz türkiyede? Optimum whey amerikada 52 dolara satılıyor 2.3 kiloluğu, 52 birim para yani local currency ile, sizin biz türklük sloganlarıyla yola çıktık diyebilmeniz için 55 60 liraya ürün satmanız gerekiyor. Sürekli insanları kazıklamak derdinde olan birisi daha....Kalsın no thnx
    Amerika da et 20 birim para ise turkiyede 50 birim para. Keza 30.000 dolarlık araba burda 250.000 vs vs

    Belki 50 60 tl imkansizdir ama haklisiniz ithal ürünlerden hissedilir derecede uygun olmali. 150 160 tl civarları ideal düşüncesindeyim.

    Birde aşırı reklam eksikleri var burda konu acmasalar benim haberim dahi olmazdi boyle bir urunden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normalde yerli üretim marka sahibi ülkede ucuz olur yabancılara giydirilir bizimkiler bize giydiriyor :)
  • Hayırlı olsun biraz zaman geçtikten sonra satılmadığını anlayınca fiyatı düşüreceksiniz.Gene pazar payı olarak buyuk bir kitleye hitap edemeyeceksiniz.Hardline kadar bile olamayabilirsiniz.Sahsen müşteri odaklı olmanız gerekiyor genel olarak o paraya yılların markaları olan güvenli weider ,optimum alinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.