Eee sonuç? Türk futboluna ne gibi bir yarar sağlandı bu veriler ile?
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
IFFHSSHDH 1.si kadar yarar sağlamıştır bence
quote:
Bazı takımın taraftarları 2 yıldız alınca Türkiye'nin en popüler kulübü olduklarını iddia ediyorlar da. Veri paylaşmak için Türk futboluna yarar mı sağlamak lazım? Sen bu forumda yazınca, çok yarar sağlıyorsun ya.
Fotomaç gibi transfer haberi yaparak reytingi arttırdı. Forlan transferinde tavan yaptılar. Site çok iyi bir strateji izliyor. Tebrik etmek gerekir. Bu arada bizimki ise içler acısı bir durumda. inşallah düzelir.
bunu diğer kulüpler topicine açmasaydın keşke birazdan buralar coşar
bunu diğer kulüpler topicine açmasaydın keşke birazdan buralar coşar
Coşacak bir şey yok ki, verileri uydurmadım bir şey yapmadım.
@danriamo
Aynen haklısın. Devir internet devri ve stratejileri internet üzerinden yürütmek en mantıklısı. Ama fotomaç gibi transfer haberi yaparak reyting artırmaya katılmıyorum. İlgilendiler ve kapa bildirdiler. Kapa bildiriyorsan resmi sitede de yayınlamalısın ancak transfer edemediler o ayrı bir mesele.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yine sidik yarisina girilmiş forum kotuye gidiyor
Bilir kişi geldi Beni sevindiren Dünya'da 6. kulüp olması.
bu en popülerliği gösterebilir ama başka şeylerede yorulabilir Mesela GS taraftarı hergün bir ümit, siteye, Sarp gittimi, yeni transfer geldimi diye giriyorda olabilir... Diger kulüp taraftarları bu konuda daha rahat olabilirler..
Siteye girip F5 çekelim renkdaşlar.Gerideyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lich King!
quote:
Bazı takımın taraftarları 2 yıldız alınca Türkiye'nin en popüler kulübü olduklarını iddia ediyorlar da. Veri paylaşmak için Türk futboluna yarar mı sağlamak lazım? Sen bu forumda yazınca, çok yarar sağlıyorsun ya.
Ben göreceğim bu sene, sahada konuşacak elbet takımlar, kim cengaver lig başlayınca göreceğiz hep birlikte
Sonuç normal tabi 3 takımın resmi sitesine karşı kendi takımının forum sitesini koyarsan olacağı budur
Haber1903 14.082 mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Sonuç normal tabi 3 takımın resmi sitesine karşı kendi takımının forum sitesini koyarsan olacağı budur
Haber1903 14.082 mesela.
Drogba konusu onları birinci yaptı aga durmadan F5 yapa yapa en popüler de oldular.
Beyler site üzerinden birbirinize laf atmayı bırakın bir şey kazanmayacaksınız.Özellikler Manuel Fernandes nickli arkadaş tam bir çocuk gibi davranıyor.Herkese sürekli laf atıyo özellikle GSli lere bir garezi var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Fernandes
Alexa denilen şey çok ziyaret edilmesiyle düşüyor.Maşallah siz forlan reyes fabiano podolski gibi adamları kapa bildirip taraftarı heyecanlandırıp siteye girmelerini sağladınız sonuç ne 10 tane adamdan 6 tanesi gelmedi Beşiktaş kapa bildirdiği adamı aldı ayrıca haber1903 gibi kaliteli bir site var taraftarların çoğu haber1903 ü takip ediyor. http://www.alexa.com/siteinfo/http://www.haber1903.com
haber1903 ün alexası bjk.com.tr den düşük
yıldız konusunda gelince alın bir yerinize takın o yıldızları
Yahu hadi o kap'a bildirimler galatasaray.org'a girilmesini sağladı.
http://www.alexa.com/siteinfo/webaslan.com bu site nedir? Taraftar sitesidir. Aynı haber1903'de olduğu gibi. Ayrıca transfer dönemi harici her zaman Galatasaray.org bütün Türk kulüplerden üstündür.Buna 3-4 ay sonra da bakabilirsiniz.
Bu sitenin Global Rankı:6,283 TR Rankı:110 Galatasaray.org'un Global Rankı:7,612 TR Rankı:105 Bu veri webaslan'ın yurtdışında çok hit aldığını gösterir.
@*ORION* Göreceğiz dostum, bir şey mi dedik o konuda?
@Drizzt_tr Bu mesajımı okursam, daha iyi anlayabilirsin.
@Colossus_ Yok konuyu açmadan önce o siteyi duymuştum ama bilmiyordum, kasıt yok yani. Editleyemiyorum ki.
yönetimin yaptığı sallama transfer haberleri bu listeye girebilmemiz için yapılan kirli bir oyundur.hepimiz tezgaha geldik
quote:
Orijinalden alıntı: Lich King!
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
Yine sidik yarisina girilmiş forum kotuye gidiyor
Bilir kişi geldi Beni sevindiren Dünya'da 6. kulüp olması.
Sevindigin şeye bak beşiktaş ifhhss de ilk 100 e girince küfür etmeyi bilirsin