Şimdi Ara

Türkiye'nin En İyi Sosyal İçerik Platformları 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal içerik platformu kullanıcılarına bilgisayar başında kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş farklı eğlenceli içerikler sunan platformlardır. Günümüzde yeni nesil trendlerin ortaya çıkması ile sosyal içerik platformları kendini sürekli değiştirmekte ve yenilemektedir. Durum böyle olunca sosyal içerik platformları da insanların ilk tercihi haline gelmiştir. Türkiye’de de herkesin hemen her gün ziyaret ettiği bu tarz platformlar oldukça yaygındır.O halde Türkiye’nin en iyi sosyal içerik platformları nelerdir hep birlikte göz atalım.

    1. Blogaraci.com

    Birbirinden farklı içeriklerin yer aldığı Blog Aracı sosyal içerik platformunun bu sektörde en iyisi olduğunu söyleyebilirim. Her gün yayınlanan eğlenceli, güncel ve ilgi çekici konular her yaşa ve herkesin beğenisine uygun görünüyor. Hiçbir yerde görmediğim içerikleri burada okudum. Can sıkıntısına resmen ilaç gibi geliyor. Ayrıca bütün içerikler o kadar renkli ve güncel ki hiç sıkılmadan sonuna kadar hepsini okuyabiliyorsunuz. Sözün kısası hayata dair merak ettiğiniz tüm konuları bulabilmek ve eğlenmek adına bu platformu kesinlikle ziyaret edin derim.

    2. Onedio.com

    Türkiye’de bilinen ve ilgi çeken sosyal içerik platformlarından biri de Onedio platformudur. Kurulduğu günden itibaren geniş bir kitle yakalamıştır. Farklı kategorilerde sunduğu içerikler hem gülmenizi hem de yeni bilgiler öğrenmenizi sağlıyor.

    3. Blognot.com.tr

    Özellikle teknoloji meraklılarına tavsiye edeceğim Blognot platformu dijital dünyayı yakından takip ediyor. Sadece teknoloji alanında değil ilginizi çekecek farklı kategorilerde de sunulan içerikleri okumanın gayet keyifli olduğunu söyleyebilirim.

    4. Lafmacun.net

    Türkiye’den ve dünyadan haberleri ve buna benzer içerikleri bulabileceğiniz Lafmacun esprili adı ile dikkat çekiyor. Ayrıca mutfakla haşır neşirseniz enfes yemek ve tatlı tariflerini bulmak için siteye göz alabilirsiniz.

    5. Prohayat.net

    Bu siteye tıkladığımda ilk dikkatimi çeken şey “Sende içerik ekle” bölümü olmuştu. Sitede çoklu kategoriler yer almıyor ancak görsel kullanımının uygun ve yerinde olduğunu söyleyebilirim. Siteye üye olduğunuzda kendiniz de istediğiniz içeriği yükleyebiliyorsunuz.

    6. Nestfun.com

    İnsanların sosyal içerik platformlarından beklediği şey kategori yelpazesinin geniş olmasıdır. Bu platformun da oldukça çok kategorisi olduğu görünüyor. Ayrıca sağlık ile ilgili farklı ve yeni bilgileri de bu siteden öğrenebilirsiniz.

    7. Bisosyo.com

    Bisosyo, başarılı içerikler sunan ve paylaştığı içerikler ile kullanıcıyı kendine çekmeyi bilen bir sosyal içerik platformudur. Özellikle ilginç bilgiler kategorisinde yer alan içerikleri bayağı beğendim. Bu siteden de kendinize uygun içeriklerden faydalanabilirsiniz.

    8. Kargamel.com

    Bu platformu ilk keşfettiğimde isim konusunda beni cezbetmişti. İçeriklere de göz attığımda isminin hakkını verdiği konusunda hemfikir oldum. Açıkçası bu platformda en çok beğendiğim bölüm “Testler ”kategorisi oldu. Değişik ve eğlenceli testleri çözmeyi seviyorsanız bu platformu da ziyaret etme listenize eklemenizi tavsiye ederim.

    9. Buzz-gibi.com

    Adının Buzzgibi olduğuna bakmayın aslında bu platform bence sıcacık içerikler ile dolu görünüyor. Diğer sosyal medya platformlarında bulduğunuz her türlü içeriği burada da fazlasıyla bulabilirsiniz. Bu platformda oldukça güzel vakit geçirdim size de tıklayıp bakmanızı öneririm.

    10. Uffak.com

    “Adı ufak kendisi büyük ”sloganıyla yola çıkmış bu platformda en sevdiğim şey videoları izlemek oldu. Gerçekten sitedeki videolar hem gündem hakkında hem de merak edilen farklı konular hakkında bize öğretici bilgiler sunuyor. Diğer keyifli içerikleri de okumadan geçmeyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenDrms -- 29 Mayıs 2020; 17:32:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.