Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.438
Cevap
120
Favori
549.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evraklarım elinize ulaştı ve sisteme girildiği halde hala bağlantım yapılmadı. Geçiş işlemi bir fatura daha gelmeden yapılacaksa yapılsın yoksa yapılmasın dediğim halde hala bekliyorum. Yarın da yapılmazsa vazgeçeceğimi ilettim. Bir fatura daha gelirse aldığım teklifin bir manası kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hızı da geçiş işlem hızı kadarsa vay halimize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya eksiden ve buradan çok şikayet okudum iki güne kuruluma gelicekler vazgeçmek en iyisi olacak galiba ne dersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır bağlantısını yapamadığınız (yaptıramadığınız) başvurum hakkında bir şeyler yapmayı da düşünür müydünüz? destek ekiplerinizden makine gibi aynı cevapları almaktan bıktım açıkçası. tutmadıkları sözler vererek yalan söyleyerek başlarından savıyorlar aradığımda da.
  • altyapı ile alakalı bir sıkıntın olduğunda en az 1 ay çözülmesini bekleyebilirim sıkıntı olmaz dersen iptal etme başvurunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scatha -- 29 Eylül 2020; 3:55:11 >
  • İnternete başvururken 100 Mbps hız alırsınız dairemizde fiber var modem bizden dediler, internet açıldı müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, internet hızım 4 gündür bu şekilde, bir kere bile 7 inin üzerine çıkmadı, uzak durun hız ortada iste1831315 1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 29 Eylül 2020; 8:7:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • milletin şikayetlerini gördükçe galiba bağlatmadan iptal edecem
  • tekederelit T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, www.turk.net/oim sayfamızdan paket değişikliği kaydını tekrar aktif ederek içerisine 75 Mbps'e kadar VDSL paketine geçmek istediğinizi belirtebilir misiniz?
  • losthell kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • kakman88 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL ve VDSL hizmetlerinde yerleşik operatör saha ekipleri tarafından hat bağlantıları yapıldıktan sonra internet başvurusu yapılıyor. Bu süreç 48 saat sürmektedir. İnternet hizmeti için yapılan başvuru sonuçlandığında hizmeti kullanabileceksiniz.
  • yordunuzbe Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız hat değerlerinizi kontrol ederek sorunu çözümleyecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • only_younus O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon süreci 3 ila 6 iş günü sürmektedir. Bu süreyi aşması durumunda PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • Scatha S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Onurrunoooo O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun teknik uzmanlarımızın müdahalesi sonucunda giderilmiştir.

    "Sisteme kayıtlı gsm numaranızla görüştük, gerekli müdahaleyi sağladım. Beraber yaptığımız hız testinde sorunun çözümlendiğini tespit ettik."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scatha

    altyapı ile alakalı bir sıkıntın olduğunda en az 1 ay çözülmesini bekleyebilirim sıkıntı olmaz dersen iptal etme başvurunu
    Sağolun hocam düşüneceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1 ay 3 gün önce yaptığım başvuruda internetin bağlanması için buraya yazmam gerekiyormuş sanırım, cevabınız gelmeden önce mucizevi bir şekilde internet bağlantım sağlandı.

    ama sorun bitti mi? bitmedi. yapa altyapısına dahil olduğum için en az 35mbps olacak şekilde 100mbps hız taahhüt etmiştiniz. bu taahhütü telefonda görüştüğüm müşteri temsilciniz de doğrulamıştı. ama ben alt limitin yarısı kadar bile hız alamıyorum şu an.
  • Scatha S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aldığınız hız değerlerini www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Merhabalar Ben arkadaşıma Türknet önerdim ve ttnet Kapatıp Türknete geçti. Ama arkadaşımın internetini bağlamaya kimse gelmiyor. Destek kaydına müşteri hizmetleriniz Ekip gelmiş ama ulaşamamış yazmış. Arkadaşım işte olabileceği için anahtarını bana bırakmıştı. Ekipler bir telefon araması bile yapamıyormu ? Çünkü yanımda baktık cevapsız hiçbir arama yok. Bir daha kimseye Türknete geçmeyi önermiyeceğim. Birisine öneriyoruz benim yüzümden 15 gündür internetsiz insanlar. Yazık !

    Buda destek kaydı numarası : 36361129
  • @TurkNetDestek

    Merhaba ortalama 55-60 megabit hız aldığım internetim son 2-3 gündür 30'ları anca görüyor.

    Değerli TurkNet'li,
    2126988178 numarali hizmetinizde 29.09.2020 - 02:00 / 29.09.2020 - 06:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz
    Saygılarımızla
    TurkNet

    Böyle bir mail geldi ve bu mail geldiğinden beri internet hızımda sorunlar yaşıyorum bugün TTNET den saha ekipleri geldi ve sorun kullanıcı kaynaklı diye not düşmüşler kablolarımda bir sıkıntı yok modemimde de bir sıkıntı yok o maili aldığımdam beri internetim sıkıntılı lütfen bi yardımcı olun


    Destek kayıt numaram bu 36820620



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaygoksel -- 29 Eylül 2020; 18:35:27 >
  • Vodafone ADSL abonesiydim, 35Mbps VDSL için Türknet ile anlaştık. Geçişin gerçekleştiğine dair mesaj aldım ve gelen bilgilere göre modem kurulumunu yaptım fakat Türknet bağlantımı VDSL olarak değil, vodafone hattımda olduğu gibi ADSL2+ üzerinden devam ettirmiş. Özetle VDSL için taahhüt bozup geçiş yaptığım Türknet hattımı ADSL olarak bağlamış durumda. Bu hatanın düzeltilmesi için iletişim kurmak isteğimde ise daha büyük hayal kırıklığıyla karşılaştım. Yardımlarınızı bekliyorum @TurkNetDestek
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!




  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.