Şimdi Ara

>>> Türkiye'nin En Gelişmiş Xperia X10'u ! HoneyComb CM 6.XX For X10 OS 2.2 ! [09/07/11] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hondastar

o ne (:
    ya bilader x10 almak üzereyim ama bugün tim'de arc kullandım olmaz öyle telefon (: android 2.3, flash player desteği multi touch 16milyon renkli bravia lcd ekran exmor sensor ve dahası var telefonda cidden hayran kaldım. x10u istemeyerekte olsa alacağım çünkü arc öğrenci halimle pahalıya patlayacak ama, biliyorum güncellemeler yüzünden kafam çok ağrıyacak arc kadar stabil olmayan multi touch flash kısacası arc'a uyum sağladağı kadar memnuniyet veremeyecek bir güncelleme gelecek sizce ne yapıp edip arc almalımıyım (:

Ben satayım sana X10'u

X10 da Arc'dan geri kalır değil merak etme , 2.3.3 gelsin daha iyi olcak

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm

• standart kamera felan o ne olacak (:

SE Xperia™ ARC Midnight Blue Kullanıcısı

1 GHz | 512 MB Ram | 8.7 MM | 4.2'' BE® | 8 MP Exmor® R - HD720P@30fps | Android 2.3.3 !
  • Yunus cm 6.2.0 v06 cıktı bilgine ben yukledim digerinden fazla bi farkı yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywaks -- 18 Temmuz 2011; 23:41:31 >

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

Yunus cm 6.2.0 v06 cıktı bilgine ben yukledim digerinden fazla bi farkı yok....

Ben yüklemicem bütün uygulanalar gidiyo sadece Arc ekran kilidi yapmışlar gerek yok

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: bywaks

Yunus cm 6.2.0 v06 cıktı bilgine ben yukledim digerinden fazla bi farkı yok....

Ben yüklemicem bütün uygulanalar gidiyo sadece Arc ekran kilidi yapmışlar gerek yok

aynen kardeş bi arc kilidi koymuslar bıde honeycomb temayı duzgun calıstırmıyor bılgıne.ekran kılıdındeyken ustte acayıp bısey cıkıyor...

SONY XPERIA™ Z5 Premium | Gold
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.