Şimdi Ara

Türkiye'nin en büyük stadı kimde? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
14.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jst1907

Dolduramayan taraftara 70bin kisilik stad yapsan ne olur ?

Onemli olan modern olmasıdır. Ama Şükrü Saracoglu nu yıkalım yeni stad yapalım deseler istemem.

Bende zaten ondan bahsediyorum bana cevaben yazdıysan onu anlattım
  • Daha geçenlerde Ömer Temelli twitter hesabından staddaki görüş açısı olmayan koltukları çıkardıklarını ve kapasitenin 47 bine düştüğünü yazmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

Daha geçenlerde Ömer Temelli twitter hesabından staddaki görüş açısı olmayan koltukları çıkardıklarını ve kapasitenin 47 bine düştüğünü yazmıştı.
    Kale Arkası köşelerinden sahanın tamamını görmeyen yerler var fakat sonuç olarak bir derbi maçı oldumu stadyuma 54bin kişi giriyor. Yani koltuk sayısına göre bilet basıyorlar.

Ayrıca Saraçoğlu bizim için Mabed'dir. Stad değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Kale Arkası köşelerinden sahanın tamamını görmeyen yerler var fakat sonuç olarak bir derbi maçı oldumu stadyuma 54bin kişi giriyor. Yani koltuk sayısına göre bilet basıyorlar.

Koltuk sayısına göre bilet kesiliyo diyosun 50509 koltuk var 54 bin kişi giriyo diyosun ? İnadına mı saçmalıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Düzeltme:

Bir an FB ve GS stadlarını okuyunca sadece o ikisi arasında kıyas yapmışım.
    Olimpiyat Stadı'nın kapasitesi 84.030 bin kişi.

TFF'nin sitesine göre Saraçoğlu TT'den büyükmüş, bende TT daha büyük diye biliyordum..

Türkiye'nin en büyük stadı kimde?

orda yazan kapasiteye deplasman tribünü eklenmemiş ama fb ye eklenmiş

aslında ikisi arasında pek bi fark yok 1.00 kişi yi geçmez

he istesen arenayı 90.00 kişilik de yaparsın ama ne gerek var

zaten saraçoğlunun kapasitesi uefa finalinde 40.000 civarına kadar küültüldüydü

arena-saraçoğlu ve kadir has stadı türkiye liginnin kalitesine göre fazla bence
    Şike!

• quote:

Orijinalden alıntı: JustHunteR

quote:

Koltuk sayısına göre bilet kesiliyo diyosun 50509 koltuk var 54 bin kişi giriyo diyosun ? İnadına mı saçmalıyosun

Vallahi resmi olarak çoğu yerde 50.500 yazıyor ama stadyumun en son yenilenme tarihi 2006 olarak gözüküyor. Bundan sonra 2 kere daha yenilendi ama kapasite konusunda net birşey yok. Kimi yerlerde 55.000. kimi yerlerde 52.500, kimi yerlerde de 50.500 olarak geçiyor.. Bu yazın sonunda da sanırım 62.500 olacak kapasite. Kale arkalarına çalşma yapacaklar. Çatılara ses mekanizmaları falan da yapılacakmış.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi resmi olarak çoğu yerde 50.500 yazıyor ama stadyumun en son yenilenme tarihi 2006 olarak gözüküyor. Bundan sonra 2 kere daha yenilendi ama kapasite konusunda net birşey yok. Kimi yerlerde 55.000. kimi yerlerde 52.500, kimi yerlerde de 50.500 olarak geçiyor.. Bu yazın sonunda da sanırım 62.500 olacak kapasite. Kale arkalarına çalşma yapacaklar. Çatılara ses mekanizmaları falan da yapılacakmış.

Alıntıları Göster
    saçma saçma tartışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: aı_legend3

saçma saçma tartışmalar

Alıntıları Göster
    Millet tartışmış bir de ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

Millet tartışmış bir de ya.

vallah ya tam Benim babam senin babanı döver muhabbeti
  • izmir ataturk stadi efsaneleriyle buyumus biri olarak bizim peder bir gs macinda 100 bin kisi aldigini iddaa eder
  • Kapasite onemli degil TT arena kapasite olarak daha buyuk olsa dahi stad dolmuyor ki derbilerde bile zor dolduruyorlar ayrica hicte göze hos gelen bir görüntüsü yok stadin

TR nin en güzel stadyumu Sükrü Saraçoglu stadyumudur hem sehir icinde olmasi hemde göze daha hos gelen tribünleri avrupanin sayili stadyumlarindandir Sükrü Saraçoglu stadyumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Kapasite onemli degil TT arena kapasite olarak daha buyuk olsa dahi stad dolmuyor ki derbilerde bile zor dolduruyorlar ayrica hicte göze hos gelen bir görüntüsü yok stadin

TR nin en güzel stadyumu Sükrü Saraçoglu stadyumudur hem sehir icinde olmasi hemde göze daha hos gelen tribünleri avrupanin sayili stadyumlarindandir Sükrü Saraçoglu stadyumu.
    Valla herkesin şeyi kendine güzel gelir derlerde. Bana göre Saraçoğlu bizim kültürümüzü yansıtıyor, ayrıca Kadıköyde kurulmuş bir kulubün dahalen Kadıköyde maçlarını yapması bana çok anlamlı geliyor.

Galatasarayda Ali Sami Yen stadı çok büyük öneme sahipti ama işte, bırakmadılar adamlar büyütsün. Ali Sami Yen stadı şuan aynı konumda olsaydı, bana göre Kadıköyle birlikte lokasyon olarak en iyi yerde olan stadlardan biri olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: V-tec

Ulan yakında bizim kale ağları sizin kale ağlarından daha iyi örülmüş, Bizim stadın boyası filli boya sizin ki dyo saçma sapan kıyaslamalar da bulunuyorsunuz.yorumlara göz attım da çok güldüm gerçekten.2 koltuk arasına 1 koltuk daha sığar.Yok efendım stad kapasıtelerı bu.Doluyor mu bu stadlar tıklım tıklım HER MAÇ ?

+1
  •  Türkiye'nin en büyük stadı kimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

nie güncel bilgileri değilde 5 sne önceki bilgileri paylaşıyosun kendince masturbasyon yapmak hosuna mı gidiyo kardeşim ? kimi neyi kandırıyosun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY

Kapasite onemli degil TT arena kapasite olarak daha buyuk olsa dahi stad dolmuyor ki derbilerde bile zor dolduruyorlar ayrica hicte göze hos gelen bir görüntüsü yok stadin

kıytırık orduspor maçında bile 45 bin kişi vadı sen hangi takımdan bahsediyosun ? görüntü olarak demiş sana hiç bişe demiyorum :) zevk göreceli bir konudur eyv. ama 2 stada tarafsız bir şekilde bakmayı bilsen sende aradaki farkı görüceksin. biri daha yeni inşa edilmiş bir stadyum görsel olarak her anlamda daha güzel gözüküyo nerden nasıl kafa yapısıyla baktıgınla ilgili. FB nin stadı günümüz şartlarında modern bir şekilde inşa edilseydi onunkine aynı şeyi söyleyeceğimden kuşkun olmasın ister inan ister inanma kafana göre. Localarından tutta yemek yenilen yerlerine kadar dev fark var. ben 2 stadında yemek bölümüne kadar bilen biri olarak nasıl kıyas yaptıgını çözemedim. keşke kadıköy anlattııgın gibi olsa bende gs li olarak bundan bahsetsem keşke. sonuçta stadlar ülkemiz için çok önemli bunlar sadece ligde kullanılmıyor, milli maçlardada kullanılıyor. bizimki seninki diye bir ayrıma gitmeye anlam veremiyorum,kadıköy yenilenecek diyorlar inş. çok daha güzel olur sıkıntı yok bizim açımızdan merak etme. Ama böyle taraflı bir şekilde arenanın görüntüsü şöyle böyle demeyi bırak hoş olmuyo yakışmıyo , gelen hayran kalıyo giden anlatıyo. Biliçin söylediklerini unutmadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: guest222134453

quote:

nie güncel bilgileri değilde 5 sne önceki bilgileri paylaşıyosun kendince masturbasyon yapmak hosuna mı gidiyo kardeşim ? kimi neyi kandırıyosun :)

Alıntıları Göster
    Gerçeği budur

TUR Fenerbahçe SK Istanbul Sükrü Saraçoglu Stadi 53 586 2005 all-seater

TUR Galatasaray SK Istanbul Türk Telekom Arena 52 647 2011 all-seater

Ama tabi kapasite dısına cıkıldıgı dogrudur , 55.000'leri fazlasıyla aştınıga inanıyorum sayının , tabi klüpler yasal olmadıgı için gerçek sayıyı bildirmiyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devianistanbul

Gerçeği budur

TUR Fenerbahçe SK Istanbul Sükrü Saraçoglu Stadi 53 586 2005 all-seater

TUR Galatasaray SK Istanbul Türk Telekom Arena 52 647 2011 all-seater

Ama tabi kapasite dısına cıkıldıgı dogrudur , 55.000'leri fazlasıyla aştınıga inanıyorum sayının , tabi klüpler yasal olmadıgı için gerçek sayıyı bildirmiyorlar..

Alıntıları Göster

TFF nin sitesindeki rakama aldırmayıp başka kaynaktan bilgi aramaya yönelmek en büyük çocukluk . TFF bu kadar mı aciz ülkesindeki stadyumların kapasitesini doğru yansıtamayacak kadar yok böyle birşey ya :) hala gidip kapasite şüphesine düşenler var anlamak mümkün değil. Tamam fenerinki büyük olsun problem değil :) TFF yi önemsemezler wiki yi önemsemezler anonim çalışırlar. Komik oluyo harbi beyler.

• quote:

quote:

ttarena'da 5 sene önce yapıldı zaten değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Dolduramayan taraftara 70bin kisilik stad yapsan ne olur ?

Onemli olan modern olmasıdır. Ama Şükrü Saracoglu nu yıkalım yeni stad yapalım deseler istemem.
    Bence büyüklük iyi bir yapıt olduğu anlamına gelmemeli. Koltuk sayısına bakarak daha büyük diye düşünmekte hatalı. Belki koltuk sayısı az ama kapladığı alan fazla olabilir. Bence modern ve görsel güzellik adına konuşulması gerekli. Şuanda Şükrü Saraçoğlunun daha güzel bir stad olduğunu düşünüyorum fakat ARENA'nın dış kısmı görsellik katılarak tamamlanırsa bu fikrim değişebilir. Zannediyorum hala yapım aşamasında olan yerleri var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.