Şimdi Ara

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
2
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hırsız dediğiniz adam 12 Yıldır bu Ülkenin Başbakanı..12 Yıldır boş boş İftara attığınız için bakın hala Başbakan ! Desteklediğiniz partiler muhalefet yerine,boş iftiralar yerine birazcık Liderlik vasfı olup işlerini yapsalardı belki UZUN ADAMA rakip olurdu..

Yine alayına meyda okuyup aday oldu.Kendinize saygınız yoksa bari Ülkenizin Başbakanına saygı gösterin..

Seçimlerden Sonra bu konuyu ediyleyeceğim..Şimdi Allah'a Emanet Olun..

Bu adamla hic tartismaya girmeyin.Cahilligini yazdigi meaajdan belli etmis.Hala iftira diyorlar.Gelipte yolsuzluk yok demeyin.Yurtdisindaki uzmanlar montaj olmadigini soylediler hala inanmadiniz daha ne istiyorsunuz adam cikip yolsuzluk yaptik mi desin.Gerci oyle dese siz yine kulu olursunuz

“Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner.” (Buhari,Edeb,44)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Temmuz 2014; 20:40:39 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 22 Temmuz 2014; 0:47:23 >

Orijinalden alıntı: fatih çimen

HELAL OLSUN LAN DOSTUM TABİKİDE BAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLACAK.BİRAZ TEMİZLİK OLUCAK VE ÜLKE 2023 HEDEFİNE KOŞAR ADIM İLERLEYECEK İNŞAAALLAH.OYLAR BAŞBAKANIMIZA

Hedef ne? 2023'te Osmanlı'yı yeniden kurmak,saltanat ve halifeliğin getirilmesi,kadınlardan seçme ve seçilme hakkı alınması, şeriati geri getirmek mi?

Buysa hedefleriniz cok beklersiniz abisi😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bİ KÜÇÜMSEME VAR ÇÜNKÜ BİLİYORSUN Kİ KAZANAMIYCAKSINIZ.BİRAZDAN HAKARET DE EDERSİN SEN

Oglum Ekmel benim babam degil sen az rahat ol. Benim istediğim, güzel ülkemizin kaynakları,güzellikleri,insanları sömürülmesin, ülkemizin dünya ülkeleri aralarında söz sahibi konuma gelmesi vs vs. Bunlarda padişahlarınıza taptıgınız gibi taptığınız Tayyip'in döneminde olmayı geç daha da geriledi. Şuan Türkiye'yi takan tek bir ülke göster bana erkeksen😊
    Önceki mesajından sonra cevap bile vermeyecektim demişsin ki şuan burda oturuyorsan bu adamın sayesinde😊😊😊😊😊😊
    Oglum bu nasıl bir cahilliktir. Benim ve burdaki herkes şu an yaşıyorsa başta Allah sonra da ülkemizi düşmanlardan koruyan ve şuan Mısır,Suriye gibi olmamamızı saglayan kurtulus savası askerlerimiz ve Atatürk'tür.
    Utanmasan Tayyip beni yaşatıyor diyeceksin. Sözde dindarsındır da sen şimdi. Yaptıgın birinci derece şirk koşmaktır be evlat.
    Öyle profiline padişah resmi koymayla, cumhuriyet aleyhinde yazılar yazmayla birşey elde edemezsin çünkü o kulluk etmeyi hayal ettiğiniz padisahlarınız ve Osmanlı tarih oldu çoktan.
    Aramızdaki ince farkta bu. Sen padisaha kulluk edersin, ben yalnızca Allah önünde diz çökerim.
    Seni küçümsemeyi de çok isterdim lakin benim gözümde insan insandır senin kadar cahil biri de insandır. Hadi şimdi selametle yol al😊

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    İÇİNDE KİN VAR KÜÇÜMSÜYORSUN VE HAŞA YOK YALANCI MÜSLÜMAN FALAN BENİ TANIMADAN BİLMEDEN BÖYLE YORMLAR YAZMANIZ ÇOK ABES.
    VE BU ÜLKEYİ KURTARANDA İMAN GÜCÜMÜZ, DEDELERİMİN İMANLI SAVAŞI VE O KÜÇÜMSEDİĞİN AFGANİSTAN FİLİSTİN GİBİ ÜLKELERİN YARDIMIYLA OLMUŞTUR KARDEŞŞŞŞŞ

İÇİNDE KİN VAR KÜÇÜMSÜYORSUN VE HAŞA YOK YALANCI MÜSLÜMAN FALAN BENİ TANIMADAN BİLMEDEN BÖYLE YORMLAR YAZMANIZ ÇOK ABES.
    VE BU ÜLKEYİ KURTARANDA İMAN GÜCÜMÜZ, DEDELERİMİN İMANLI SAVAŞI VE O KÜÇÜMSEDİĞİN AFGANİSTAN FİLİSTİN GİBİ ÜLKELERİN YARDIMIYLA OLMUŞTUR KARDEŞŞŞŞŞ

Kafanda nasıl şeyler kurdun? Yalancı diye bir kelime nerde kullandım?
    Sen yorumundan kendini çok iyi tanıttın, neymiş şuan Tayyip sayesinde burdaymışız. Sen bence tatava yapmayı bırak şu saçmalamanı neye dayanarak söyledin onu izah et.
    Ve ben hiçbir islam ülkesini de küçümsemedim. Dediğim cümle şuan ülkemizde savaş ve can kayıpları olmamasının başta Allah sonra askerlerimiz ve Atatürk sayesinde oldugu. Burdan nasıl bir küçümseme aldın valla şaşırtıcı.
    Kurtuluş savası ve milli mücadeleyi senden ögrenecekte değilim, herseyi de imana bağlama insanı müslümanlıktan sogutmayın. Allah'a şükür Atatürk'e teşekkür et, o hain Vahdettin olsaydı ordunun basında bakalım savaş kazandıran iman gücü bir işe yarayacakmıydı?
    Bu arada sana ve senin gibilere karşı kin duymam için birçok sebebim var, başta böyle bir hırsıza ülkeyi yedirttiğiniz,ülkenin adını 5 para etmez hale getiren bir adami başa getirmekte direttiğiniz için. Ama cahilliğinize, saflığınıza veriyorum. Yol al simdi

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    OKUDUN MU YAZIYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih çimen -- 22 Temmuz 2014; 3:53:06 >

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hırsız dediğiniz adam 12 Yıldır bu Ülkenin Başbakanı..12 Yıldır boş boş İftara attığınız için bakın hala Başbakan ! Desteklediğiniz partiler muhalefet yerine,boş iftiralar yerine birazcık Liderlik vasfı olup işlerini yapsalardı belki UZUN ADAMA rakip olurdu..

Yine alayına meyda okuyup aday oldu.Kendinize saygınız yoksa bari Ülkenizin Başbakanına saygı gösterin..

Seçimlerden Sonra bu konuyu ediyleyeceğim..Şimdi Allah'a Emanet Olun..

Koyu akpci değilmiş (ilk mesajda yazıyor.)

SENİ KÜÇÜMSEMİYORUM GENÇ ARKADAŞIM HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM VE BOL OKUMALAR

Bak konuyu nerden oraya getirdin hala anlamış değilim, benim anlattıgım konuyla bu konu 0 alaka oldugu için attıgın yazıyı da okumadım. Ama şunu bil, ben senin gibi gerçeklere at gözlüğüyle bakmam, her okuduğuma da inanmam, ve emin ol araplar o savaşta türklere yardım etmiş olsaydı şuan kürtler gibi özerklik istiyor olurlardı.

Not: Yazıyı büyük yazınca marifet olmuyor

• quote:

KARDEŞŞ HER YAZDIĞIN KELİMENİN İÇİNE BAKARSAN Bİ KÜÇÜMSEME MEVCUT AMA SİLME

Kardeş bu ayakları geç, magdur edebiyatını bırak. Karsıma gecmiş ''tayyip sayesinde yaşıyosun'' diye saçma sapan birşey söyledin, neye dayanarak bunu söyledin diyorum Arapların kurtuluş savaşındaki rolü adlı makale yolluyorsun. Oruç kafaya vurdu diyecem sahuru yeni yaptık. Amacın ne, kafa yapın ne şuan anlayamadım fakat düşünmeden, insanların yazdıklarını çarpıtarak yorumlar yaparsan ben değil fakat cogu kişi tarafından küçümsenirsin. Hadi selametle

AMA İNSANLARA GÜZEL OYNUYORSUN BRAVO EĞER ATTIĞIM MESAJLARA BAKTIKTAN SONRA KENDİ MESAJLARINA DA BAKARSAN KÜÇÜMSEMEYİ DE NEDEN KURTULUŞ SAVAŞINI ATTIIMI ANLARSIN.BURDA KENDİN İTİRAF ETTİN OKUMADIM DİYE ATTIĞIN KONUYU İŞTE BU KADARSINIZ.GELİR SONRA BİZİ KÜÇÜMSERSİNİZ.BAK SANA TAVSİYE TRABZON AKP GENÇLİK KOLLARI TELEFONUNU VERİYİM BİRAZ DÜZGÜN İNSANLARLA TANIŞ DOĞRU YOLA ALALIM SENİ.HA NE DERSEN DE BEN ALINMAM

AMA İNSANLARA GÜZEL OYNUYORSUN BRAVO EĞER ATTIĞIM MESAJLARA BAKTIKTAN SONRA KENDİ MESAJLARINA DA BAKARSAN KÜÇÜMSEMEYİ DE NEDEN KURTULUŞ SAVAŞINI ATTIIMI ANLARSIN.BURDA KENDİN İTİRAF ETTİN OKUMADIM DİYE ATTIĞIN KONUYU İŞTE BU KADARSINIZ.GELİR SONRA BİZİ KÜÇÜMSERSİNİZ.BAK SANA TAVSİYE TRABZON AKP GENÇLİK KOLLARI TELEFONUNU VERİYİM BİRAZ DÜZGÜN İNSANLARLA TANIŞ DOĞRU YOLA ALALIM SENİ.HA NE DERSEN DE BEN ALINMAM

Kardes sen ümitsiz vakasın sabahın köründe agzımı hiç yoramam. Sadece yav he he diyorum

Not: Trabzon hakkında o kadar bilgin varsa Adnan Günnarla belediye baskanının yaptıgı yolsuzlukları,sahtekarlıkları Trabzon esnafından dinleyebilirsin. Tabi duyman için tıkalı kulaklarını açman gerek.

• quote:

Sen adama, dolayısıyla tüm halka Tayyip sayesinde yaşıyosunuz dedin. Sonra kurtuluş savaşı ile ilgili belgeler attın, okumayınca da bu kadarsın diyosun. Yani ayıptır konuyu değiştireyim o zaman sana photoshop tutorialleri atıyım okumadım deyince de bu kadarsın diyeyim. Bu kafayla gidersen, bulunduğun gençlik kolları hariç çoğu yerde küçümseerler seni. Her şeyden önce özel olmazsa gelirinizi sorabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.