Şimdi Ara

Türkiye nerede? ortadoğu mu, Avrupa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, doğma büyüme bu ülkede yaşıyorum ama hala bu soruya cevap vermekte tereddüt ediyorum.

resmi bir iş için artık bunun cevabını almalıyım,
    var mı bilen?

Türkiye dünyanın neresinde kabul ediliyor? Ortadoğu mu? Avrupa mı?

• türkiye asya kıtasının bir parçasıdır.avrupa da demelerinin nedenide avrupa birliği ve amerikaya yaranmak
  • Çok saçma bir soru olmuş Türkiye bir nokta değil ki bir yerde olsun

Avrupar Ülkeleriylede sınırı var Ortadoğu Ülkeleriylede...
  • anlamadım neresi saçma olmuş?

br form dolduruyorum, orada geçiyor bu soru, seçeneklerde ortadoğu ve avrupa da var, ikisinide mi işaretleyeyim yani?
  • ortadayız ama batı medeniyetini daha çok benimsediğimiz için avrupalıyız denior. bence trakya avrupalı anadolu asyalı
  • Balkanlar da geniletilmiş Ortadoğu projesinin içerisindedir.İkisinden birini demek şartsa Ortadoğu.Yoksa Önasya , Küçük Asya v.s..
  • ikisinden birini demek şart, yani şıklarda uyan bu şıklar var,
    o zaman karar verildi,

ortadoğu diye işaretliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVRUPA'YA HAYIR
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avrasya
  • ortadogu
  • biz asyalıyız bırakalım bu avrupa hayallerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

biz asyalıyız bırakalım bu avrupa hayallerini

+1
  • Asia
  • Avrasyadayız ama Avrupalı gibi yaşayıp davranan da var Asyalı gibi de.. Kişinin ne hissetiği önemli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

biz asyalıyız bırakalım bu avrupa hayallerini

doğru söze ne denir
  • arkadaşlar uefa yada euro kupa turnuvalarına iran katılamıyor yada asya ülkeleri açın gözünüzü arkdsm sen form dolduruyorsan türkiye avrupa die geciyor. resmisi budur! az mantık yaf
  • Türkiye, olduğu yerde, yalnızca kendini avrupalı, asyalı veya arap sananlar arasında anlayış olarak derin bir uçurum var.

Yemiyo dimi gerçekleri konuşmak. Diyemiyorsunuz dimi, " Ben bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak hem avrupalıyım hem de asyalıyım ! " ? bu bir gerçek değil mi..?

Çok mu asyalıyla muhattap oldun..? hadi avrupalıyı emperyalist buluyorsun... niçin onlarla beraber emperyalist olamıyorsun..? tarihte çok mu çıkarın oldu asyadan, asyalıdan..? hiç bir çıkarın yok asyadan ve asyalıdan. Kredini batıdan alıyorsun, dış ticaretinin %99'ı avrupa ve amerika ile. Bilim ve teknin senin rehberin. Anamal ve faiz iktisadi planın temeli ! Yalanmı ?

Türkiye mentalite olarak bir avrupalıdır ve coğrafi olarak hem avrupalıdır hem de asyalıdır.

Zayıflık gösterirsen, amaçlarından saparsan, karasızlık gösterirsen, sana yakında kapıyı gösterdikleri vakit " Ne avrupalısın, ne de asyalısın ! "deyip, şu anda olduğu gibi, bastırırlar parayı, senin üzerinde yaşamayı hazmedemediğin toprakların üstüne bal gibi otururlar !

Kendini kandırma, başkalarını da seni kandırmaya alıştırma !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_teocratic -- 13 Haziran 2006; 18:20:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.