Şimdi Ara

Türkiye Kupası | Final | Galatasaray - Bursaspor | 3 Haziran (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
3
Favori
13.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanalejder

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Sezon başında gs çifte kupa alacak deselerdi açık söyleyim gsli olarak inanmazdımm.
    HELAL OLSUN güzel başarılı bir sezon geçti amaaaaaa

Melo gibi sabri gibi şampiyonluğu başarıyı baltayan kendini takımdan üstün gören kişiler derhal gitmeli..

Selçukta taraftardan özür dilemeli çünkü yaptığı açıklama çok yanlış sen kim oluyorsunda seni yuhalayanları ıslıklayanları gs taraftarlığından men ediyorsun!

Seni ıslıklayanlar zamanında hakan şükürü ardayı hasan şaşı arifi'de ıslıkladı ama onlar asla senin gibi taraftarlıktan men etmedi..

ALİ DÜRÜST VE ABDURRAHİM albayrakta şampiyonluğa darbe vurmuştur kompleksli ve ota bota küsen yönetici istemiyoruz.. YÖNETİCİ DEDİĞİN BAŞKAN DEDİĞİM ARKAPLANDA KALIR BAŞARININ MİMARIDIR ASLA ÖN PLANA ÇIKMAZ!

Güzel bir dipnot olmuş

Şampiyonuz diye gerçekleri görmeyecek değiliz ama şampiyonken çifte kupa alırken bile bu sorunlar yaşanıyorsa bizim takım bitmiş 3-5 kişi bi grup kurmuş bağ kurmuş o bağın sayesinde şampiyon olmuş takım demekkii..

Seneye takımı bozan kim varsa büyük küçük kötü iyi çirkin güzel denmeden gönderilmelidir maliyeti ne olursa olsun

+ yepyeni bi takım kurulmalıdır bknz; ünal aysal komple yeni takım kurdu sonra 2 sene üst üste şampiyon oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

Fenerbahçeli olarak hem sevindim hem üzüldüm çünkü bizi kupadan eden Bursaspora gıcık oluyordum GS bizim intikamımızı aldı o yüzden sevindim peki niye üzüldüm bu seferde Türkiye Kupası ezeli rakibimize gitti ama ne olursa iki KUPA sahibi GS'yı kutlarım

Kardeş bu ne manaya geliyordu ? meraktan soruyorum

• quote:

quote:

quote:

Fenerbahçeli olarak hem sevindim hem üzüldüm çünkü bizi kupadan eden Bursaspora gıcık oluyordum GS bizim intikamımızı aldı o yüzden sevindim peki niye üzüldüm bu seferde Türkiye Kupası ezeli rakibimize gitti ama ne olursa iki KUPA sahibi GS'yı kutlarım

Güzel centilmen yorumundan dolayı alkışlıyorum hocam

• Tebrik ederiz Galatasarayi lakin uzuldugum iki konu var
    1)Türkiye Ligi bitmiş durumda bu takim şampiyon oluyorsa diğer takımlar bu takimi şampiyon yapacak kadar(özellikle Fenerbahce) düşmüşse durumbvahim
    2)Super final de Bursasporun yer alacak olması yine sezon başında derbi izlemek isterdim herkes ister herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUpa kaldimi ya daha gs almadiği şampiyonlar liginide aldikmi tamamdir fener amatör küpe düşer heralde sonra yilin derbisi pendikspor-fenerbahçe
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel centilmen yorumundan dolayı alkışlıyorum hocam

Eksik olmayın

• gs ye helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Burak kazmasina kral diyenler fernandaou izlesinde forvet görsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 3 gol atan fernandao Burak tan daha iyi bir forvet olduğunu ispatladı ve takımına kupayı getirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Süper kupa maçı ne olacak şimdi?

süper kupa oynanmaz herhalde. direkt kupayı bize vermeleri lazım.

Normalde oynanmaması lazim
    ama Faunbol bir Endüsrti olduğu için
    oynanacak :)

kısaca Gs ye zorla 3 tane kupa verecekler ahaha
  • Süper kupa bizim Güngören de oynanacak. 5'e 5 Galatasaray kendi içinde yapacak maçı. Golü atan kaleye geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Burak hakkındaki düşüncelerim 3 yıldır aynı değişmedi ama dün utandırdı beni. 2. ve 3. golleri kaliteliydi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Burak hakkındaki düşüncelerim 3 yıldır aynı değişmedi ama dün utandırdı beni. 2. ve 3. golleri kaliteliydi.

Burak çok üst düzey bir golcü olmayabilir ama yerli forvetler arasında hatta ligdeki forvetler arasında istikrar olarak en başarılı oyunculardan biri. Bu yüzden en azından biraz saygıyı hakediyor bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    ondan önce faul yapamayan telle belles, dejemali, messi olca adın bruma, tarık çamdal, veysel kafadan gitmeli...
  • quote:

Sezon başında gs çifte kupa alacak deselerdi açık söyleyim gsli olarak inanmazdımm.
    HELAL OLSUN güzel başarılı bir sezon geçti amaaaaaa

Melo gibi sabri gibi şampiyonluğu başarıyı baltayan kendini takımdan üstün gören kişiler derhal gitmeli..

Selçukta taraftardan özür dilemeli çünkü yaptığı açıklama çok yanlış sen kim oluyorsunda seni yuhalayanları ıslıklayanları gs taraftarlığından men ediyorsun!

Seni ıslıklayanlar zamanında hakan şükürü ardayı hasan şaşı arifi'de ıslıkladı ama onlar asla senin gibi taraftarlıktan men etmedi..

ALİ DÜRÜST VE ABDURRAHİM albayrakta şampiyonluğa darbe vurmuştur kompleksli ve ota bota küsen yönetici istemiyoruz.. YÖNETİCİ DEDİĞİN BAŞKAN DEDİĞİM ARKAPLANDA KALIR BAŞARININ MİMARIDIR ASLA ÖN PLANA ÇIKMAZ!

haklısın hocam
    ardalar
    hakanlar gidiyor

ama taraftar hep var

• Klasik bursa - gs maçı oldu. Bursa oynadı gs kazandı. Tebrikler.

• Maçı izlemedim bile, o kadar emindim kazanacağımızdan.
  • Burak hırslanıp,özgüveni artınca vuruşları bile değişiyor ya.Umut Bulut yeteneksiziyle karşılaştırılamaz bile.Umut'un tek artısı sahada kendini daha çok gösteriyor defansif anlamda.
    Burak seneye kalmalı bence ama Umut kesinlikle yollanmalı,Galatasaray kalitesinde bir topçu değil bence.
  • burağın olmadı zamanlarda hep bir umudumuz vardı ama....
  • https://facebook.com/SerkanBeyFixed?fref=ts bu adam bir numara usta

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.