Şimdi Ara

türkiye ile suçlu iadesi olmayan ülkeler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
51.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Bir soruda benden.

Bir ülke neden suçlu iadesi yapmaz?

Sen onu ülke olarak tanımazsan o da sana suçluyu vermez tabi (tahmin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

kimse yazmamış ama Fransa ve Belçika .

avrupa ülkelerinde olması garip
  • Japonya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Orijinalden alıntı: linux_ky

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

ekvador bildiğim kadarıyla iade etmiyor. wikileaks i kuran adam londradaki ekvador elçiliğine sığındı, polis kapısında aylardır 24 saat nöbet bekliyor, binaya girip alamıyorlar adamı

ne yiyip ne icer o adam orda yardima gidek

Aynen nasıl kalıyor orda

böyle saçma soruda ilk defa gördüm elçilikte büyük elçi ve ailesi ateşeler filan nasıl yaşıyorsa bu adamda öyle yaşıyor. Her ülkede bu kuraldır bir ülkenin elçiliği o ülkenin toprağı sayılır ve diğer bir devlet buna müdahale ederse o devletin topraklarına girmiş sayılır. Mesela abd veya mısr büyükelçiliğine bizim polis asker bi tarafını yırtsa gene giremez.

• Tabiki Adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ütopya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Adanada suclu iadesi yok diye biliyorum hocam . Dunyanin en tehlikeli suclularini tum dunya devletleri adanaya birakiyor . Bununla ilgili 21 devletin ( ABD , Almanya , Japonya ... ) imzaladigi antlasma var .

• ABİ KİMSEDE İNTERPOL DEMEMİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: InstICH

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

samsun & adana

Samsun abartıldığı gibi bi şehir değil

Aynen. 17 yildir ne tecavuz ettim ne tecavuze ugradim ne de sahit oldum. Cok kavgaci insanlarizdir ama bu dogru

• up

• Herkes cogu adana diye dalga gecmis
    Ben yazayim adam gibi. Ermenistan , Israil , Belcika , Yeni Zelanda , Guney kibris , Panama , omman , kırgizistan , turkmenistan , Jamaika , Meksika , Kolombiya , venezuela , arjantin kanada , izlanda , yunanistan , isveç.

Ermenistan'in avrupa ulkeleri haric hicbir ulkeye suclu iadesi yok. Panama'nin hicbir ulkeye iadesi yok. Meksika'ninda ABD haric hicbir ulkeye suclu iades yok. Almanya ingiltere ve fransa da var tabi ama adam oldurme olursa iade ederler onun disinda etmezler.

• Bide iadesi olmayan abd ama adam oldurme olursa o zaman orda yargilanip hapse girersin.

• Arkadaşlar şuanda durum nedir? Merak ettim. Misal bu teröristler yurtdışında geziyolar. İade eden yok Almanya Fransa? vs ülkelerde durum nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.