Şimdi Ara

Türkiye II. BFME Ligi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bundan yaklaşık yaklaşık 1,5 sene önce düzenlenen ligin ikincisi duyuruldu.

Bunun bir reklam olmadığının tekrardan altını çizmek istiyorum. Aynı şekilde BFME heyecanını sürdüren arkadaşlarımızın katılması için sizlerle ilgili linki paylaşıyorum. Amaç, oynamak isteyen herkesin lige katılması, bir çeşit yaz eğlencesidir.

Karşılaşmalar, internet üzerinden EA serverlarından oynanacağı için yalnızca orijinal oyun sahiplerinin katılacağı bir lig olacak. Şu ana kadar katılan 50 kişinin kaydı alınmış durumda, listeye bakabilirsiniz. Bir iki de ödül dağıtılacak. Evlerinde sıkılan, BFME aşkı ile tutuşan oyuncuları bekleriz.
    Ayrıntılı bilgi için:
    The Battle For Middle Earth I - Türkiye II. LİGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiguvenc -- 11 Ağustos 2009; 1:10:53 >

• kardeşim bende katılacamda burda birsürü middle earth 2 multiplayer hamachi ile nasıl oynarım sorusunun cevabını bekleyenler var tabiki orjinal değil benim nasıl gircem oyuna orjinal olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanreiz

kardeşim bende katılacamda burda birsürü middle earth 2 multiplayer hamachi ile nasıl oynarım sorusunun cevabını bekleyenler var tabiki orjinal değil benim nasıl gircem oyuna orjinal olmadan

çok erken davranmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.